Zeer goeie kwaliteit

Top site en zeer goeie kwaliteit stof

Prima service en snelle verzending. Tip, voeg een maat filter toe zodat men kan filteren op beschikbare maten

Positief!

Leuke kleding, snelle levering binnen 1 dag. Erg tevreden.

Amazing

De producten waren super nice en goede kwalitijd

Mooi setje, zwembroek + T-shirt

Mooi model zwembroek en gemaakt van een mooie stof.

goede service!

Erg snelle levering en goede kwaliteit

Echt een goed kwalitatief merk met goede sport sets

Top kleding zit lekker en sluit goed aan om het lichaam voor de sportende en de casual man

Yop

toppp

Mooi & goede kwaliteit

Fijne webshop. Goede kwaliteit & snelle levering

Top kwaliteit en snelle levering.

Super service

Alles echt top en super service

Fijne producten!

Qualitatief goede producten van een fijne stof! Levering was niet volgende dag in huis maar dat had mijn prioriteit niet bij deze levering.

Goede levering, fijne stof om aan te hebben, perfect fit.

Top service!

Netjes optijd geleverd. En prima kwaliteit!

Top levering!

Ik vond het zeer fijn om bij jullie kleding te kopen. De trui ziet er erg mooi uit en zit erg lekker. Ook vond ik de levering heel erg snel had hem de volgende dag in huis echt top!

Mooie kleding

de kleding is mooi en goede kwaliteit. Alleen klopt de verzendingsduur niet met wat er staat aangegeven. En na een bericht kreeg ik alleen terug hij wordt vandaag verzonden. Niet waarom hij te laat was of excuus.

Mooie kleren

Zit goed en is mooi

Snelle levering prima product

Goede kwaliteit

Kleding is van goede kwaliteit

Super kwaliteit !!

Kleding is van zeer goede kwaliteit zit comfortabel , en heeft de juist prijs kwaliteit !

Mooie verpakking, goede kwaliteit kleding.

goede kwaliteit

Super mooie kleding! Goede service!

Goeie service

Super leuk merk de shirts die ik had besteld staan super leuk en ben blij dat het zo snel werd geleverd!

De Rijn 8

5684PJ Best