Het is een fijn shirt

Het is een mooi en fijn shirt alleen was de achterkant bedrukt en het leek op de foto te zijn borduurt.

Veel keuze

Perfecte kwaliteit en service.

Ik had 2 setjes gekocht en die waren binnen 2 dagen al binnen en de kwaliteit is echt super.

Goede kleding en goede klantenservice

Erg fijne kleding van goede kwaliteit. Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling toen heb ik de klantenservice gebeld en werd goed geholpen.

Uitstekende kwaliteit en mooie design

Ik heb een setje van een short en shirt besteld. Uitstekende kwaliteit. Lekker dun shirtje en broekje niet te dikke stof. En mooie design en kleurcombinaties

Nadat ik op de site de bestelknop niet in beeld kreeg en een berichtje stuurde naar malelions via whatsapp, kreeg ik meteen reactie en hulp. Na 1 dag had ik de trui al binnen en hij was van top kwaliteit! Super tevreden en ik ga er zeker vaker bestellen! Ga zo door!

Uitstekend product

Top product, besteld Product was eerst te klein maar kon door contact te hebben het product gelijk retour sturen en omruilen

Geweldig mooi shirt, fijne stof en zit heel erg prettig.

Heb een shirt gekocht bij malelions, een maat M en het zit echt heel goed. Precies zoals een shirt hoort te zijn. Een heerlijke stofje wat een beetje oprekbaar is. Sluit goed aan bij de schouders en armen.

Snel bezorgd

Ze proberen altijd zo snel mogelijk jou product te bezorgen op jou adred.

Snelle levering, top!

Paar shirts en een broekje besteld, petje er gratis bij gekregen. Volgende dag al in huis, ik ben een tevreden mens!

Alles is boven verwachting!

Snelle levering goeie kwaliteit

Mooi product

Top kwaliteit

Hele fijne kwaliteit, zal zeker nog een aankoop doen bij malelions.

Een mooi product

Mooie kleding voor een goede prijs

Zeer snelle levering, kleding past perfect en ziet er toppie uit! AANRADER DUS

Top kwaliteit voor eerlijke prijs.

Artikel netjes verpakt ontvangen en nogmaals ontzettend goede kwaliteit kleding TOP!!!

Verkeerde kleur besteld... 1 belletje en geregeld. Volgende dag in huis.

Ben wel tevreden!

Ben wel tevreden, alleen bij 1 shirt zit er een vlekje in die ga ik eruit proberen te wassen. Zo niet neem ik contact op en weet ik zeker dat het goed opgelost word

Snelle levering :)

Ga hier zeker vaker bestellen snelle levering en goede kwaliteit spullen :)

Goede pasvorm en je kan voelen dat de stof van goede kwaliteit is!

Ik twijfelde tussen 2 maten dus heb ik gebeld. Ze namen direct op en we hebben het besproken , ze adviseerde mij de juiste maat. Volgende dag al in huis en de maat was juist.

Zit perfect

Kleding is van goeie kwaliteit zit erg lekker.

De Rijn 8

5684PJ Best