Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit.

Het shirt dat ik heb besteld is van goede kwaliteit, mooie pasvorm, sluit mooi aan en zit lekker. De kleur komt goed overeen met wat ik op de site heb gezien.

Gewoon Top!

Ik had een shirt besteld en ik kreeg gelijk een orderbevestiging binnen. Even later de trqck en trace en hij was heel erg snel bezorgd. Hele goede service!

Goeie service

Top, goede pasvorm, goede kwaliteit

Uitstekend!

Snelle levering en juiste info middels mail.

zending goed

Kleding naar un paar keer dragen gelijk bolletjes op de stof kwa prijs en kwaliteit is de prijs hoog en kwaliteit echt minder zo heb ik heel wat pakken dus niet een trui of een broek

Snelle verzending, goede kwaliteit

Besteld en zeer snel geleverd.

Snelle levering en goed product

Positief

Snel levering

Super mooie collectie

Mijn zoon is er blij mee

Makkelijk online bestellen

Overzichtelijke site snelle levering. Ben heel blij met mijn shirt en zwembroek

Supergoeie ervaring, snelle bezorging

Geweldige spullen hebben ze, zou het zeker aanbevelen.

Snelle levering!

Snelle levering en prima service

Goede kwaliteit en pasvorm top

Ben een tevreden klant

Top merk

Goed merk, met goede kwaliteit

Snel en leuke kleding

Snel en leuke kleding hebben jullie! Wie weet koop ik er vaker.

Snelle levering, altijd top kwaliteit voor een nette prijs. Zo door blijven gaan!

Prachtig !

Hoge kwaliteit t shirts en truien, prachtige kleuren !

Prima kwaliteit snel bezorgd

Zeer tevreden zoals altijd!

Overal tevreden over. Kwaliteit, service, deals en gebruiksvriendelijkheid zijn altijd top. Zeker een aanrader.

super

snel geleverd en goede kwaliteit

Bij mijn 1ste bestelling het verkeerde artikel ontvangen

Een zwarte hoody besteld en een witte ontvangen, levertijd was wel snel. Ben benieuwd hoe de ruiling verloopt.

Goeie service Snel geleverd En valt goed op maat Super kwaliteit

Goeie service

Goed geholpen om tot een oplossing te komen.

De Rijn 8

5684PJ Best