Super goed snelle levering

super goed snelle levering

Heel mooie kleding

snelle levering en goede kwaliteit

Mooie kleding

Geweldig!!

Had voor mijn zoon een set besteld.. Bij binnenkomst zagen we een klein probleempje... Gelijk telefonisch contact gehad en wat ben ik geweldig geholpen,ze hebben het probleempje super opgelost !!! Super vriendelihk te woord gestaan ook!! Een top merk voor mijn zoon met top mensen daar,

Product is precies zoals afgebeeld en beschreven.

De item is precies zoals hij is beschreven en afgebeeld is en dat is bij andere sites soms wel anders.

Snel ontvangen en mooie kwaliteit

Mooi t-shirt

Ik twijfelde tussen 2 maten dus ik heb de grootste genomen omdat ze dat aangaven op de site. De trui dit geweldig en is he goede kwaliteit. Echt waar voor je geld

Goede pasvorm

Fijne t-shirts, jammer dat er een gat in de broek zat..

Top kleding

Over het algemeen een goede service en team!

Een heel prima en correct bedrijf en merk, kwaliteit van kleding top. Enig ding wat ik persoonlijk had is advies qua maten. Ik belde de klantenservice en die jongen wist nergens vanaf. Dit is zeker geen minpunt maar wel fijn omdat alle merken en zomer en winter zo anders en raar vallen. Zeker een aanrader!

Mooie en goed passende kleding met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede en duidelijke website. De producten zijn makkelijk te bestellen. De levertijd was zeer kort, de volgende middag was het pakket al in huis. De kleding is in het echt net zo mooi als op de foto's op de website.

Een hele goeie kwaliteit, levertijd uitstekend, goeie prijzen !!

Super snelle service.

Top kwaliteit en mooie pakjes

Hele mooie pakjes met mooie felle kleuren! Aanrader

Nette polo, zit fijn, goede kwaliteit.

Nette polo, zit netjes, goede kwaliteit voor een niet al te dure prijs.

Supper vlot

Toen ik mijn bestelling plaatsen had ik het de volgene dag al in huis en vooral tijdens deze corona tijd is echt snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede service en uitstekende kwaliteit

Zeer tevreden.

Snelle en kwalitatieve bezorging

goede kwaliteit kleding

Mooie kleding

Tevreden met mijn shirt

Snelle levering en tevreden met de kwaliteit van de kleding

Mooie kwaliteit, favoriet hier in huis

Goed geïnformeerd op de site over de maat, het jack een maat groter besteld en past perfect. Kon niet kiezen tussen zwart of blauw, dus beide gehouden. Netjes verpakt en snel geleverd! Top, tot de volgende keer!

Nette service en fout goed opgelost

Productiefout netjes opgelost en geld teruggestort gekregen

De Rijn 8

5684PJ Best