Dure trui waarvan de band te groot is

Dure trui voor mijn zoon gekocht maat xs, maar de band voor om zijn arm is veel te groot. Mailcontact gehad, maar helaas pindakaas laat de band maar zelf kleiner maken wordt er gezegd. Slaat nergens op voor zo'n duur merk.

goede service en kwaliteit!

heb een bestelling online gedaan en ging goed + kreeg er ook nog iets bij!

Mooie site, snel bezorgd!

Hier ga ik vaker bestellen!

Snelle service. Mooie artikelen. Een volgende keer zal ik hier weer bestellen.

Perfect geholpen

Goede service! Leuke setjes , truien en broekjes , enige nadeel vond ik dat het strakke modellen waren iets losser mag wel maar voor de rest top ! Ben zeker van plan meer te bestellen hier !

Mooie kleding!

Goes

Goede kwalieteit

Snel bezorgd en leuke goeie kleding

Was enorm blij met het product dat ik besteld had

helemaal normaal

gewoon normaal

Super producten, met hoge kwaliteit voor een goede prijs

Bestel hier vaak mijn shirtjes. Altijd een goede pasvorm, van hoge kwaliteit. Stoffen met stretch, dus de pasvorm blijft zoals hij is

Goed kwaliteit, en een snelle levering !

mooi shirtje

mooi shirtje, prima pasvorm. Snelle levering ook, ik heb niks te klagen

Mooie trui goede service

Goede kwaliteit en goede bezorging

Ben meer dan tevreden met de service van malelions en hun kleding

kleding is altijd van goede kwaliteit en netjes verpakt en zeer snel geleverd ze zijn ook echt heel klant vriendelijk zeker aan te raden om te bestellen!!!!!!

Was eerst. Iet op vooraad aangegeven dat ik eenmail wou ontvangen als weer op vooraad was na 4 dagen was het alweer op vooraad op andere sites krijg je nooit een mail en komen dingen helaas niet meer op vooraad en vrijdag middag besteld zaterdag ochtend in huis echt top!

Goede service + snelle reactie.

Je krijgt altijd wel snel reactie die ook nuttig is.

Prima levertijd en netjes verpakt.

Het was allemaal netjes verpakt en werd zeer vlot geleverd. 1 klein detail is dat er op de website stond dat er iets extra’s bijgeleverd zou worden en dat dit in de praktijk niet het geval was.

Wachten wordt beloond

Ik had een pre order besteld. Maar het lange wachten is zeker beloond!

Top geregeld

Aantal keer al wat van malelions besteld tot nu toe qua stof goede ervaring mee alleen de trui met het zakje met tekst was na 3 keer wassen de tekst eraf

Top service en bezorging

Top service en bezorging!

Heel leuk, snelle levering. Heel blij mee

Het zit lekker en fijne service

.......

........

Top kwaliteit

Heb nu een week en nu al blij mee

De Rijn 8

5684PJ Best