Had een zwembroek, t shirt en AirPods hoesje gekocht met 10% korting. Voor 11:00 besteld en het was om 19:00 al in huis. Alles paste perfect. Echt top!

Goeie snelle service !

Mooie leuke kleding ! Snelle service ! Kortom , gewoon goed !

Kwaliteitskleding en mooie ontwerpen

Helemaal top

Kleding goede kwaliteit & snelle levering!

Alles goed geregeld, klein beetje extra betaald om mijn bestelling dezelfde dag nog te ontvangen. Had het rond 7 uur al in huis! Super snel en goed geregeld.

top

snel en netjes geleverd mooie kwaliteit

Snelle en goede levering

snelle en goede levering

uitstekened

ik ben er super tevreden over het merk is prima maar degene die het versturen ook ik heb nog niks terug hoeven sturen dus top

Super snelle nette service!!

snelle bezorgservice

Goede kwaliteit kleding

Fijne website, betaling was wat lastiger. En voor de rest mooie kleding.

Fotos en maten kloppen

Ik heb op de site een hoodie, beachshirt en zwembroek gekocht. De maten die op de site staan kloppen. En de kleuren zien er in het echt beter uit Ben zelf vrij slank. Maar de kleding zat goed!! Ja ben tevreden

Top en snelle levering!

Snelle levering en mooie kleding!

heel positief

Snelle levering Top product!

Goede service en snelle levering

Super mooie nieuwe collectie

Top kleding

Onlangs hoodie besteld plus cap en sleutelhanger! Top producten

Super leuke kleding!

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooie ontwerpen

Mooie kwaliteit, blijft ook mooi als het gewassen is

Super goed

Ik ervaar het altijd goed

Mooie kleding

Prima, hele zachte en daardoor zeer lekker gedragen stof.

Goed!

komen afspraken na

Leuke cap actie bij aankoop van 2 artikelen, top!

Bij twee artikelen een leuke malelions cap cadeau, leuk voor beide partijen.

De Rijn 8

5684PJ Best