Mooi shirt, goeie pasmaat & kwaliteit!

Snelle levering Top product

Super mooie collecties en een snelle bezorging!

Tevreden!

Tot nu toe geen opmerkingen, tevreden over de producten en levering.

Erg mooie producten!

fantastisch

Super kwaliteit

Trui mogen ontvangen van malelions en deze is echt van top kwaliteit. Ze hebben mooie kleuren in het assortiment.

Verzending was prima . Zelf iets retour gestuurd dat zou via een formulier kunnen ipv via de site maar wel snel het geld terug

Snel,klantvriendelijk, duidelijkheid

Snelle en vlotte levering

Goede kwaliteit en zitten heel leuk! Echte aanrader

Snelle levering, duidelijke shop

Dikke kleding en snel bezorgd.

Geweldig!

De winkel via de website is duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling is goed verzorgd, netjes verpakt en kwam optijd binnen. De trui/hoodie is super mooi de kleuren komen overheen zoals vermeld staat op de website.. Kwaliteit en pasvorm zijn ook goed. Hier ga ik vaker truien bestellen!

Top bezorging

Leuke betaalbare kleding

Zeer leuke betaalbare kleding.

Top kwaliteit

Top kwaliteit kleding, jammer dat heel veel niet op voorraad is en dat je je retourzending niet kan volgen.

Super mooie kleding!

Was super snel binnen.

Mooie kleren, zitten goed

Goed overzicht in de webshop. Leuke kleren die goed passen. Veel maten en kleuren beschikbaar. Jammer van de 10 euro verzendkosten. Dat is het enige minpunt.

Supersnelle levering!

Mooie pasvorm

Toppie

Toppie

Altijd goede service

Goed bedrijf word altijd nerjes te woord gestaan en geholpen .. kleding is altijd goed verpakt en keurig op tijd echt een aanrader!

Topp

Super fijn shirt en goede kwaliteit

Perfecte service

Goede kwaliteit en zit naar maat.

Hele chille kleding

Kleding zit lekker, Is van goede kwaliteit. Zeker een merk wat ik vaker ga aanschaffen

Prachtige design hoody

Comfortabele hoody met uniek design! Klein min.je is het enorm pluizen in het begin.

Mooi kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit en pasvorm van malelions is echt super blijft ook mooi in de was . Ik ben super tevreden over de kwaliteit pasvorm en levering

De Rijn 8

5684PJ Best