Betrouwbaar bedrijf

Vd week van malelion een leuk t'shirt en korte broek voor mijn zoontje besteld.. Snelle bezorging en goede kwaliteit van de kleding. Thanks

Goede prijs/kwaliteit verhouding zeer fijne kleding!

Hele fijne en mooie kleding

Ik heb mijn shirt een maand geleden besteld in de pre order. Vervolgens duurden het best lang en heb ik een berichtje gestuurd. Hier werd snel op gereageerd en vertelden ze mij dat ze nog niet binnen hadden gekregen ivm Corona.

Leuke kleding van goede kwaliteit

Heb zelf meerdere artikelen van Malelions. Alle shirts, truien en andere artikelen staan mooi slim fit en zien er na een aantal maanden nog steeds perfect uit. Ik heb zelf ervaren dat maar 1 trui een beetje verkleurd is na een aantal maanden.

Super stoer leuk kledingmerk

Goeie communicatie en vriendelijk geholpen

Snel geleverd en toffe kwaliteit!

Prachtmerk

Ideale levering, super kwaliteit en top product !

Het is een zeer fijne stof, en een lekker truitje om buiten te zitten.

top!

T-shirt heeft een perfecte pasvorm , levering was goed. Kwaliteit is super. Ga er zeker meer van bestellen mijn zoon is er superblij mee

Kwaliteit goed, broek iets te strak maar word omgeruild voor een maat groter.

Mooi

Mooi

Levert wat er staat

Snelle en goede levering

Ik ben elke keer opnieuw tevreden met de mooie artikelen van het merk Malelions.

Malelions vind ik een erg leuk merk. Elke keer opnieuw slaag ik weer voor een nieuw product. Het aanbod is erg gevarieerd en wordt vaak vernieuwd.

Super kwaliteit!

Ik heb voor mijn vriend die afgelopen dinsdag jarig was een trui gekocht en hij heeft van mijn moeder de zwarte zwembroek gehad, alleen nog even wachten op mooi weer voordat hij de broek aan kan. Hij is er super blij mee, de trui zit erg lekker, hij wilt de trui bijna niet meer uit doen en het is natuurlijk ook hele goede kwaliteit. Raad dit merk zeker aan!

Mooie merk kleding voor een betaalbare prijs. Levering was snel en ook retourneren van artikelen die ik niet hield ging vlekkeloos. Aanrader!

Relatief snel geleverd. Ik ben een vrouw dus moet je bij bestelling wel van een mannenmaat uitgaan.

Zit heel lekker

Ik heb laatst een trui gekocht, dit is echt een hele fijn stof en zit super lekkee

goede en snelle bezorging

goede kwaliteit materiaal voor de goede prijs en snel en goed geleverd zeer de moeite waard

Snelle levering!

Top kwaliteit

De bezorging van de bestelling verliep snel en de kwaliteit was ook nog eens top.

Snelle levering en mooie producten. Bedankt

top service,snelle levering in deze tijd

zeer tevreden over mijn aankoop. zal niet mijn laatste bestelling zijn.

Top!!

Snelle levering, mooie kleren en zitten perfect.

Goede en snelle levering

Prima materiaal, snelle levering!

Ik heb goede ervaringen met Malelions. Heb er meerdere keren besteld, altijd goed. Ook de kleding is van goede kwaliteit en gaat lang mee.

De Rijn 8

5684PJ Best