Super, zit goed!

Hoodie gekocht en de kleur is perfect + het zit uitstekend.

Goede levering

Het duurde wat langer, maar telefonisch contact gelijk alles geregeld. Personeel is vriendelijk en proberen alles gelijk op te lossen. Wel nog wachten op de slippers, die waren preorder.

Snelle levering. Alles in de mails is duidelijk. Top kwaliteit.

Tevreden met mijn nieuwe aankoop!

Tevreden met mijn nieuwe aankoop!

Snelle levering en gratis cadeautje erbij

Superrrrr!!

Ik had smorgens rond 11:00 uur een bestelling geplaatst en had het om 19:00 uur al thuis ontvangen Echt een super snelle service En de kwaliteit is top Ik ga zeker weer hier bestellen 👍🏻

Malelions heeft mooie en kwalitatieve spullen!

Ik ben tevreden over de spullen van Malelions. Heb al vaker wat besteld en heb anderen er ook toe aangezet. Wat ik de laatste keer niet tof vond is dat ik €6,= heb betaald zodat het dezelfde dag werd geleverd. Dat kwam mij beter uit. Ik kreeg na een paar uur de een mail dat het de volgende dag werd bezorgd. Ik begrijp dat het erg druk is maar ik betaal voor deze mogelijkheid en het wordt niet gedaan. Ik heb geregeld dat er op het bezorgmoment iemand thuis was. Ik vond dit het enige wat ik niet fijn vond. Verder blijf ik kijken wat jullie voor moois hebben.

top kwaliteit

Mijn zoon vind zijn outfits van Malelions super tof, het zit lekker en de kwaliteit is echt goed.

Snelle en goede bezorging. Keurig toptijd!

Goeie kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm, en 100% katoen hoodies

Goede klantenservice

Ik heb contact gehad over mijn bestelling en werd goed geholpen

Fijn product

Perfext

Goede kwaliteit

👍

👍

Goede kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit en een goede service!!

Super vet en goed kwaliteit!!

geweldig shirt en service

snelle en goeie communicatie over je bestelling en top kwaliteit producten

Snelle levering, top merk!

Goede levering

Top service!

Goede kwaliteit snel bezorgd

Goed gevoel bij

Dus blijft niet bij 1 bestelling!!!!

Fijne site, snelle levering

Duidelijke site met het doen van een bestelling. Snelle levering en een mooi merk!!!

Goeie service en kwaliteit

Iets later geleverd dan gepland, maar met deze omstandigheden meer dan logisch!

Top kwaliteit en top service! Altijd tevreden

Malelions levert altijd super snel en ik ben altijd tevreden met de artikelen die ik krijg, ook als er problemen zijn word ik gelijk netjes geholpen!

De Rijn 8

5684PJ Best