Gewoon super

Super team ...goede kwaliteit...

Mooi kledingmerk

Zeer mooi kledingmerk! Waar ik zeker vaker spullen ga kopen voor mezelf. Zeer tevreden!

Super ervaring

Snel bezorgd, product komt overeen. Gewoon goed.

Goede service en snelle levering

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit

Mooi merk

Leuk merk goede kwaliteit alleen verzending is niet zo snel

Top kwalitiet

Mooi verpakt Snelle levering

Je wordt duidelijk en correct op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling En de kleding ziet er net zo uit als op de foto’s

Heel tevreden .

Zojuist me pak binnen gehad , pas vorm top , model super !! Kleur mooi .. kwaliteit tot nu goed Heel tevreden , blij met me aankoop AANRADER !!! Ga me vrienden vertellen ....

Orginele en mooie kleding style

Toffe style

Super fijn merk, als er vragen zijn krijg ik snel reactie van het team! Bij 1 aankoop snel gat in de trui maar dat was snel opgelost kreeg netjes kortingscode. Vaak nieuwe items, bestellingen worden snel geleverd. Jammer dat soms maten snel uitverkocht zijn. Maar dan vind je wel wat anders leuks op de site

prachtige set

super mooi en snel in huis,ik ga nog een set bestellen!! zo mooi

Snelle service goede producten!

Hartstikke goed

Snelle levering goeie kwaliteit en niet te duur

Ik had een trui gehad van mijn vriend als cadeau helaas lieten de letters los. Ik heb gelijk een bericht gestuurd en een fijne reactie ontvangen. We zijn tot een super fijn besluit gekomen en dat is dat ik een nieuwe trui mag uitkiezen. Super geregeld en geholpen.

Mooie producten

Mooie producten, prijs/kwaliteit is goed.

Heel zacht

Super lekkere stof. De volgende paar truien koop ik zeker weer hier.

Uitstekend!!

Super mooie kwaliteit. Wij zijn fan!

Snelle levering, past perfect op maat, goede kwaliteit

Goede producten en levertijden.

Zeer tevreden met de kwaliteit/prijs verhouding.

Mooie producten

Erg blij met mijn producten. Alleen was één T-Shirt in de verkeerde maat gekomen.

Mooie en goede collectie en kwaliteit!

Onze kinderen zijn fan! Mooie kwaliteit en collectie! Ook voor jonge stoere meiden ...

Vallen wel redelijk klein

Trainingspak zit als gegoten!

Ik heb het zwarte glanzende trainingspak met de roze accenten gekocht + matching trui en tshirt. Ik woon er praktisch in, zit heerlijk en blijft mooi na het wassen!

Ondanks deze vervelende periode toch een snelle levering!!!

De Rijn 8

5684PJ Best