Alles goed verlopen!

T-shirt is ontzettend leuk! Leuke site, snelle verzending. 1 nadeel, op site staat wanneer je iets koopt met korting en het retour stuurt geen geld terug krijgt. Dit houd mij tegen om iets te bestellen met korting.

Het juiste product werd snel geleverd. Mijn zoon is er erg blij mee.

Snelle en goede service

Goede service en snelle levering !!

Heel mooi merk en super snelle levering

Ik vind het merk malelions heel mooi. Het is super goede kwaliteit en de shirts zitten heel lekker. De levering is heel snel.

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik zal het stelletje wat ik heb bestelt de zelfde avond ontvanen

Ik heb een stelletje bestelt en zou ik de zelfde avond ontvangen is voor de verjaardag van mij man maar tot nu toe nog niks ontvangen heel kamer hopen dat ik hem morgen als nog ontvang dinsdag is hij jaarig groetjes donkvoort

Geweldige service

Ik had besteld rond 3 uur in de middag en de volgende dag was het al binnen... super fijne stof en heb de joggings broek heel vaak aan!

Mooie kleding van goede kwaliteit

top kleding

elke keer als ik een kledingstuk binnen krijg van malelions ben ik tevreden! fijne stof mooi design

Word op tijd geleverd en de retouren worden snel afgehandeld

Mooi merk met een uitstekende kwaliteit/service-verhouding

De kleding van Malelions zit niet alleen helemaal top, de service/levering is ook nog eens buitengewoon goed. Ik kom hier zeker vaak terug om kleren te bestellen.

Heel fin.

Snel goed en goeie kwaliteit

Top kwaliteit en service.

Shirts enkele keren omgwruild in de winkel, was geen enkel probleem. Ook de shirts en truien zijn altijd van topkwaliteit

Hele snel service, goede kwaliteit en zeer betaalbaar voor wat je ervoor terug krijgt!

Goede website en hele mooie goede shirt

Heel mooi en goed shirt fijne service had hem al in een dag binnen 👍

Goeie kwaliteit, mooi spul.

De kwaliteit van de producten is goed, de verzending is snel en er zijn mooie ontwerpen.

Mooie en kwalitatief geweldige kleding

De kleding is mooi, kwalitatief lijkt er ook niks mis mee te zijn. De enige nadelen zijn wellicht de prijs en de verzendkosten onder de €75,-.

Goede kwaliteit

goede ervaring met bestellen en leveringen, mooie kwaliteit kleding

Perfecte service

Perfecte service, leuke kleding

Goed geholpen

Met mijn trui was ik minder blij, maar ik ben goed geholpen met een oplossing. Dankjewel

Geweldig!

Top service goeie kwaliteit en snelle levering wat wil je nog meer

Snelle afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Pakket ontvangen en alles was netjes ingepakt.

Prachtig kleding

Super mooie pakken! Goede kwaliteit!

Fijne trui

Fijne trui