Super service

Mooi kleren en top service

snelle leveringen

super leuke sweather besteld en ben er heel blij mee

Helemaal top merk

Ben helemaal fan van jullie kleding

Goede kwaliteit

Super kwaliteit en mooie pasvorm

Vlekkeloos

Helemaal top

Mooie trui snel geleverd

Snelle goeie service

De leuke truien waren snel binnen! En van goeie kwaliteit

Mooie kleding met goede kwaliteit

Goede service en kleding is trendy en van goede kwaliteit.

Zeer behulpzame webshop!

Er was iets mis met de trui die we besteld hadden. Wij mochten deze kosteloos terugsturen en kregen binnen een paar dagen alweer een nieuwe binnen. Contact via telefoon,whats app en mail waren ook zeer goed! Zeer vriendelijk!

fantastische kwaliteit

Ik ben heel tevreden over malelions. de pakken blijven mooi van kwaliteit en kleur. ook na heeeel veel wassen. Ik ben fan!

super

snel geleverd en super kwaliteit!

snelle levering, mooie kwaliteit leuke acties

snelle levering, mooie kwaliteit, leuke acties Zeker voor herhaling vatbaar

Super mooie zwembroek mooi materiaal en de levering was ook super snel 👌🏼

Mooie kwaliteit

Fijn dat de bestelling ondanks het Coronavirus toch nog snel geregeld kon worden!

Top kleding

Zit super fijn, heerlijke stof kortom top merk.

Goed !

Mijn product is nog niet binnen, maar verder erg goed ! Vind het wel jammer dat je je geld niet terug krijgt als je prodict niet naar wens is en er korting op je product zit.. verder goed !

Kei mooie trui

Levering was vlug En het is een kei mooie trui.

Goede en fijne kleding

Goede en fijne kleding

Top kwaliteit

Top kwaliteit en hele snelle verzending

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Tevreden, goede service, klantvriendelijk

Ben erg tevreden. In totaal al 4 hoodies besteld. 1x kapotte hoodie ontvangen en deze kon zonder gezeur retour en een nieuwe uitkiezen.

Snelle levering & goede kwaliteit!

Mooie producten, goede kwaliteit en snelle service.

Makkelijke website, goede collectie en mooie kwaliteit. Snelle levering. Aanrader.

Aankoop kwam optijd binnen en ontvangen zoals omschreven.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit