Uitstekend merk

Hele goeie kwaliteit goeie prijzen en perfecte maten 👍

super goede ervaring

Mijn ervaring met Malelions is helemaal super! Ik hou echt van de producten. De levering was ook snel en niks op aan te merken.

Prachtige kwaliteit kleding

We hadden op zaterdag besteld en kregen bij afrekening de kans voor € 2,- extra savonds te laten bezorgen. Helaas gebeurde dit niet en na contact (met snelle reactie) bleek dat dit alleen tm vrijdag mogelijk was. Jammer omdat de optie wél beschikbaar was, dus niet erg duidelijk. Verder zoals gezegd zeer goede kwaliteit kleding. Daarover heel tevreden

Top service !

Zeer goed geholpen door jorden,reageert snel en netjes.ook super fijn dat je gewoon app contact heb.ga hier zekers vaker bestellen 👌

Super goed

Super goede kleding

👍🏼 goed

Goede service mooie kwaliteit kleding Had van een trui een verkeerde maat binnen gekregen en toen ik belde werd dat ook gewoon goed en netjes opgelost

Een goede ervaring en snel levering en goed verpakt

Top kleding en top service

Top kleding en top service

Top merk

Top merk. Perfecte pasvorm en mooie kleren en niet al te duur

Snelle levering, goede pasvorm

Trui besteld. Super snelle levering en de pasvorm is goed. Helaas gaan maattabel of iets op de site dus qua maat kan het gokken zijn.

Goed, mooie trui

Helemaal top

Het is goed verpakt, ziet er altijd goed uit en een snelle levering!

Snelle levering , super mooie kwaliteit

Zelfs in deze tijd een snelle levering, shirtje paste perfect bij mijn zoon, super kwaliteit ook

Strak design, goede levering, klein vlekje op mouw

Strak design, goede levering, klein vlekje op mouw

hele fijne servers

Snelle levering en heel mooie broek met goede pasvorm.

Levering was heel snel. De broek is erg mooi, fijne stof en zit heerlijk.

Het is snel makkelijk en goede kwaliteit.

Het is makkelijk te bestellen en komt binnen drie dagen binnen wat heel fijn is.

Precies wat je wilt

Ik heb een shirt gekocht bij malelions, zeer snelle service en hele goede kwaliteit🤩

Top kwaliteit

Sochtends besteld, dezelfde dag nog in huis. Top service en top kwaliteit!

Tevreden

Goede en snelle levering, producten altijd netjes verpakt. Kwaliteit van de producten is ook heel goed en de service is goed.

Vindt het een prachtig merk wij verkopen het ook bij Sterrielou

Vindt het zo mooi stoer merk

Snel antwoord toen ik een vraag had. Enorm klantvriendelijk en mooie producten.

Prachtig pak

Mooi pak zit heerlijk en goeie stof dikke top pak ik heb het aangereden aan meer vrienden

Goede site

Een hele goede site en een mega leuke trui die ik heb besteld

Het is top

Snel en goede levering