Goed service, dezelfde dag nog in huis.

Een hele goede ervaring en top kwaliteit

De bestelling was binnen 2 werk dagen binnen en alles klopte het was precies goed en de stof van de trui is geweldig

Fijne kleding om te dragen

Kwaliteit en degelijkheid

Heerlijk draagbaar en prima kwaliteit

Heerlijk draagbaar en prima kwaliteit.

Top bedrijf!

Super kwaliteit en toffe designs!

Goede service en een fijne en duidelijke site

Stoere kleding

Mooie collectie, prima qualiteit, leuke prijzen, goede en snelle service en vriendelijk personeel.

Mooie pet

Super.

Makkelijk bestellen en snel verzonden top

Goed geholpen

Snelle service bij vragen gelijk antwoord ! Super mooie kleding !

Super kwaliteit

Malelions is een super merk kwalitatief erg goed zijn erg klantvriendelijk en verzenden is snel

Top kwaliteit truien en shirts. Snelle levering. Zeer vriendelijk en netjes te woord gestaan bij vragen of een ruiling. Ik koop hier zeker vaker!

Leveren ondanks deze bizarre tijden keurig op tijd. Trui is van goede kwaliteit en is helemaal volgens het plaatje.

Kwalitatief echt goede kleding !

Altijd snel geleverd en netjes verpakt. Aanrader!

Duidelijk, helder en zeer goede prijs/kwaliteit!

Snelle verzending, goed verpakt, kleding is zit fijn, hoge kwaliteit en ziet er fantastisch uit.

goede kwaliteit en snelle levering

mooie kleding en fijne kwaliteit. zit altijd klekker

Snelle levering, mooie kleding

Heb nu 2 truien besteld, super kwaliteit en was zo binnen!

Overzichtelijke website en snelle levering

Uitstekend bevallen,ik bestel zoeken nog eens bij jullie

Supersnel geleverd en hele mooie kwaliteit

Perfect!

Op vrijdagavond een bestelling geplaatst. Ik hoopte dat ik deze bestelling in het weekend zou ontvangen, maar dat was niet het geval. Contact gehad via Whatsapp en dat liep perfect. Maandagavond spullen netjes geleverd. Erg mooie truien! Ben er super blij mee. Misschien wel makkelijk om te vermelden dat er in het weekend niet bezorgd wordt. Ik heb hier naar gezocht, maar niet gevonden. Of heb ik niet goed gekeken? Absolute aanrader!

Geen bijzonderen het ging heel goed en optijd geleverd

Gewekdig

Snelle levering helemaal top

Ze helpen je goed ik had een t-shirt besteld was helaas niet meer in mijn maat maar had al wel betaald hebben ze mij maten kiezen uit een paar t-shirts die duurder super bedankt daarvoor

De Rijn 8

5684PJ Best