Ez

Perfecte kwaliteit je krijgt wat je besteld!

Mooie trui

Goeie kwaliteit

Snelle levering Mooi en goeie kwaliteit trui

Heel nice!

Goede kwaliteit en ziet er gaaf uit

Helemaal top !!!

Perfecte pasvorm, goede kwaliteit, mooi afgewerkt

Mooi en kwaliteit

Levering kwam snel, mooie kleding en goede kwaliteit.

Top! Super advies en snelle service

Gemaild over maat info, snel, goed, vriendelijk antwoord Besteld en dag later in huis! Super site

Top kleding

Goede kwaliteit

Zoals een webshop hoort te zijn.

Deze jongens snappen het. Meerdere keren besteld hier en bij problemen of onduidelijkheden nemen ze direct contact op en zoeken naar de beste oplossing. Niks dan lof voor deze jonge, maar nu al zeer professionele onderneming. Daarbij is hun kleding kwalitatief zeer goed en duurzaam. Bestel alleen niet een trui met een gele band, want iedereen denkt dat je van de politie bent! ;) 100% mijn webshop!

Super service

Had een pak bestelt waarbij je een gratis shirt kreeg. Helaas was het shirt wat erbij hoorde uit verkocht. We mochten een shirt naar keuze uitkiezen ter compensatie. Super service! Mijn kleinzoon zal ontzettend verrast zijn als hij zijn verjaardagscadeau uit pakt!

Snelle levering, goede kwaliteit

super tevreden!

Goeden service snelGeleverd

Top kwaliteit ✅ Snel geleverd✅

Super enthousiast

Ik ben heel erg blij met de kleding en het is echt super. Zou niks anders willen hebben.

Top service!

Trendsetters met mooie en unieke kleren! Daarbij is de levering optimaal, binnen 24 uur heb je het thuis!

Topservice!

“De klant is Koning” is echt een uitdrukking die past bij Malelions. Ik heb hier al meerdere keren besteld en het is nog nooit tegen gevallen. Altijd snelle levering en als je een vraag hebt krijg je altijd snel antwoord en word je zeer goed geholpen. Niks is teveel gevraagd. Aanradertje dus!

TOT NU TOE NOG NOOIT TEGEN GEVALLEN

VOOR MIJN MAN ZOON EN DOCHTER AL VERSCHILLENDE KEREN WAT BESTELD OF AFGEHAALD EN NOG NOOIT TEGEN GEVALLEN

Perfect!

Fijne website, mooie producten, hele snelle levering en goeie service. Kortom gewoon een topmerk, niks op aan te merken.

Perfect!

De producten waren snel geleverd wat een toppunt is, verder zitten de hoodies echt heeel fijn

jammer dat je verzendkosten voor de klant zijn. en hetzelfde met de retour sturen.

Goede service, mooie kwaliteit! Keer op keer

Hele snelle levering

TOP

Super mooie trui draagt erg fijn

Super trui draagt erg fijn. Wat ik persoonlijk zou veranderen is de band ik je arm kleiner maken nu is die erg groot ten opzichte van de trui

Idealen pasvorm

Fijn trui en de volgende dag in huis

Zeer goed en zeer snel

Super serves

Top sweater snelle levering

Perfect goeie sweater snelle levering

De Rijn 8

5684PJ Best