Goede kwaliteit

De shirts zijn een fijne stof en sluiten goed aan bij je lichaam.

Sportief merk kleding dat als gegoten zit!

Snelle levering!

Super mooie sportieve kleding!

Mooie kleding van hele goede kwaliteit! Volgende dag al in huis :)

Top service en kleding

Altijd goede communicatie en super tevreden!

Super goeie & snelle bezorging! Top kwaliteit

De bezorging was erg snel en ben super blij met mijn trui😁

top

gop

Mooie kleding

Mooie kleren voor een goede prijs

Goede website, snel bezorgd en goede kleren.

Helemaal top service

Snelle service helemaal top

Op tijd geleverd, goede service

Snelle reactie

Er was iets misgegaan met mijn bestelling. Snelle reactie en snel opgelost.

Zowel het bestellen als het bezorgen ging netjes en goed. De sweaters / hoodie zag er verzorgd uit en kwam overeen met de foto. Maatvoering was perfect. Wel miste ik een size card. Dit zou makkelijk kunnen zijn bij een eerste aankoop, nu was het een gok.

Snelle levering en mooie pakken

Snelle levering en mooie pakken

Super bedrijf en behulpzaamheid

Snelle levering, super behulpzame klantenservice & toffe kleding! Zeker een aanrader! ;)

Geweldige service

Goede service, snel geleverd prima kwaliteit!!

Super vette spijker jas, maar veel losse stiksels

Mooie en stoere spijker jas, alleen jammer dat er zoveel losse stiksels hangen moet telkens touwtjes knippen die los gaan. Zou de jas aanbevelen omdat die mooi is alleen kwaliteit mocht beter.

Mooi kleding goede service

Verkeerde bestelling gemakkelijk te ruilen

Leuke kleding voor hippe puberzoon

Mooie kleding die leuk staat bij mijn zoon van 14. Ik vind de wasvoorschriften wel heel nauw komen. Een sweater wil je toch op zn minst op 30 graden kunnen wassen.

Fijne stof goede kwaliteit

Ik ben tevreden over de kwaliteit, de stof voelt lekker aan van binnen, alleen de pasvorm was niet gelijk goed ,ik heb jullie daarover gemaild ,ik heb zojuist een pakketje geretourneerd ivm te kleine maat en vervolgens hoor ik niks meer van jullie op de mail. dat is een minpuntje. Hopelijk maken jullie dat nog goed, zodat ik vaker bij jullie kan bestellen. Gr. Jesse

Super kwaliteit

Mooi trainingspak en snel geleverd

Top service!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top kwaliteit

Goede mooie kleding van goedr kwaliteit

super mooie hoodie, van goeie kwaliteit en pasvorm.

super blij met mijn nieuwe hoodie. Meerdere bestellingen zullen snel volgen

pakketje snel ontvangen

snelle levering goede service. via WhatsApp gelijk antwoord op mijn vragen.

De Rijn 8

5684PJ Best