Goede kwaliteit en snelle levering

Leuke hoodies, ook voor vrouwen!

Goede kwaliteit en telkens verfrissende nieuwe modellen en kleuren. Dat de producten unisex zijn, is ook terug te zien in de beschikbare maten met XXS en XS! 😃

Goed materiaal alleen verzenden duurt langer dan aangegeven

Super ervaring klant vriendelijk

top

goeie kwaliteit

Zeer goede service

Goede communicatie omtrent verwachte lebering. Goed verpakt. Paste zelfs door de brievenbus.

Mijn volgende trui staat alweer in optie maar 15% is zeer gewenst

Super fijne kleren die goed passen!

Ik vind het echt heerlijk zittende kleren. Met een goede pasvorm en kwaliteit!

Een bestelling geplaatst en een snelle levering. En natuurlijk een super mooie trui voor mijn zoon! Ik ben zeker van plan om vaker te bestellen

Tevrede

Tevrede

Goede snelle levering en de aankoop is super mooi.

Geweldig, goeie service en duidelijk

Goeie service qua ruilen met maten, overzichtelijke retourbon. Vriendelijk contact via de mail

1 woord top

Als de best 👌🏿

Kwaliteit truien en shirts

Goeie truien en shirts kwa kwaliteit. Zeker waard voor deze prijs. Aan de bezorging kan wel gewerkt worden. Op zondag voor 17:00 besteld en pas woensdag binnen. Zelf moeten ophalen bij een afhaalpunt ipv thuis bezorgd

Snelle nette levering

Het aangekochte product snel ontvangen.

Snelle levering, maken waar wat ze zeggen.

Ik heb alles als uitstekend ervaren

Gewoon echt super mooie simpele kleren zitten lekker

Gewoon top merk

Snelle levering.

Snelle levering. Wel jammer dat je moet betalen als je iets terug moet sturen.

Goede kwaliteit

Trui zit lekker en is prijs zeker waard

Goede kwaliteit trui, mooie kleur en snelle levering

Ik ga zeker vaker bij Malelions bestellen.

Perfect geen klachten

Zeer snelle levering!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Mooie trui!

Zit lekker!

Vriendelijke en snelle klantenservice!

Snelle reactie van de klantenservice na een vraag over mijn bestelling. Vriendelijk geholpen en zeer tevreden over de hoodie die ik besteld had :)

De Rijn 8

5684PJ Best