Geweldig!!

Snelle levering en goede kwaliteit!!

Delivery wasn't complete / size hard to guess right

Sadly the delivery wasn't complete, the code Valentine was in the order but the cap not delivered. I've ordered a size too small, it would be nice if you could write on the product details how large the model is and which size he/she's wearing. Would be much easier. The product looks very nice and feels high-quality.

Mooie stoere mode

Mooie kwaliteit, mooie pasvorm, stoere uitstraling. Snel geleverd.

Snelle bezorging en goede service

Top service,

Top service met super goede kwaliteit pakken! Zeer zachten binnen voering. Nieuw merk wat zeker een aanrader is!

Goede kwaliteit, betrouwbaar en uitstekende service!

Vandaag besteld, de volgende dag in huis.

Snelle service, prima product

Goed shirt beviel goed, slim fit was prima en opdruk was van goede kwaliteit, jammer dat er niet sneller meer in de voorrraad was

De service is top en de kleding heeft een goede kwaliteit.

Top kwaliteit kleding Top service Top website Ben erg tevreden

Elke keer goed.

Goede kwaliteit kleren, contact gehad en dit was ook elke keer goed

goede kwaliteit

mooie kwaliteit kleding, en goed op tijd geleverd!

Geweldige service!!

Op woe een broek besteld voor mijn zoon in de sale, do binnen gekregen. Deze was te klein, nieuwe besteld maar toen erachter gekomen dat er geen geld terug gegeven werd bij sale artikelen. Vrijdag gebeld, nieuwe bestelling werd geannuleerd, broek geretourneerd op zaterdag en op dinsdag lag het pakketje weer klaar met de juiste maat. Super snel geregeld, heel fijn!!!

Wij hadden een bestelling gedaan, alleen ontbrak er helaas iets. Even de klantenservice gebeld en de volgende dag gewoon een nalevering gehad top service! De kwaliteit van de kleding is goed zeker een aanrader.

Snelle levertijd en zit goed

Prima kledingkwaliteit! Alleen lastig je maat kiezen zonder kledingtabel als je twijfelt.

Top service en kwaliteit

Top trui

Heb een trui besteld, ziet er top uit en zit lekker. Donderdag besteld, vrijdag avond in huis.

Zeer coulant

Bestelde artikelen helaas niet allemaal voorradig. Met 1 telefoontje opgelost met gepaste vervanging. Top! Kleding zeker van goede kwaliteit.

Top bedrijf

Snelle levering, aardig en vlot personeel en hele mooie kleding van goede kwaliteit

Fijne site, snelle levering.

Heb een trui besteld, broek was helaas niet meer op voorraad in de maat. Fijne site, makkelijk zoeken en een snelle levering.

Prima 👍

goed service

snelle levering. goede service

Naden zaten los

Jas rits zat vast aan kleding en broek bij de naden zaten los

Zeer slecht doen niet waar je om vraagt.

Ik vraag om mij pakket naar een afleveradres te sturen doen ze niet. Daarna gaat er wat fout met de thuis leveringen en lossen ze dit niet op

goede en snelle service

artikel besteld maar bleek achteraf toch niet op voorraad te zijn. Ben daarover gebeld en het bedrag was meteen terug gestort op de rekening

Top service!!

Goede kwaliteit en top service!!!

Verkeerde levering

Helaas klopt de levertijd die op de site vermeld staat niet, en heb ik ook nog een verkeerde levering binnen gekregen! Hoop dat het gauw opgelost word, verder zijn het mooie producten!

De Rijn 8

5684PJ Best