Super service!

Ik heb al een aantal keer bij Malelions besteld. Over het algemeen super service met goede producten. Om een voorbeeld te noemen heb ik een keer een bestelling geplaatst van een Hoodie. Echter, bleek deze hoodie toch niet meer op voorraad te zijn, maar ik had wel al betaald voor deze hoodie. Ik hoefde destijds niet eens contact op te nemen met Malelions, omdat er direct contact werd opgenomen met mij door Malelions zelf. Er werd me verteld dat er een foutje was gemaakt in de voorraad en dat deze hoodie dus niet meer beschikbaar was. Vervolgens werd er aangegeven dat ik een hoodie naar keuze uit kon zoeken om mijn originele bestelling te vervangen en hier heb ik toen ook nog eens 20% korting op gekregen. Top service met producten naar mijn smaak!

Ik had m’n truien perfect hoe ik wilde met de juiste levertijd. Daarna kwam er een actie dat je een muts erbij kreeg. Ik een dm sturen en kreeg het nog achteraan gestuurd. Top service

Gaaf design

Ik vind dat de truien van Malelions een uniek design hebben en daarom vind ik 't mooie truien! Zeker een aandrader.

super goed kwaliteit en snelle levering

het was er super snel en de kwaliteit is top. Ook hoe het zit verpakt

Top service en kwaliteit

Na klein foutje ben ik persoonlijk opgebeld en heeft malelions samen met mij een oplossing gevonden, uitstekende service dus.

Echt een top merk met unieke kleding!

Zeer mooie hoodie besteld van top kwaliteit! Zeker een aanrader!

Heel uniek deze kleding

Ik ben trots dat ik er in mag lopen. Zelf heb ik een blauwe hoodie maar de kleur is zo uniek, die kan je nergens meer terug vinden ( ik ben internet af gegaan voor de blauwe kleur maar nergens te vinden tot ik malelions tegen kwam via instagram) De qualiteit is erg goed ze zijn erg warm en je kan ze heel leuk kleden ik raad het zeker aan voor iedereen. Malelions zie je nog niet heel veel maar ik ben er zeker van dat jullie snel naar de top gaan!

Mooie kleding

Ze hebben erg mooie en unieke kleding. Zit ook lekker. Wel liep de communicatie een beetje stroef toen ik mijn hoodie wilde retourneren omdat hij met een mankement was geleverd. Maar dit is gewoon opgelost.

Kwaliteit

Goede kwaliteit en gave kleding

Top kleding en zit goed!

Al aardig wat shirts bij jullie besteld, top kwaliteit en ik zou graag een trui willen uitkiezen.

Goeie kwaliteit en warm

Hele goede kleding top kwaliteit

Ik vind het hele mooie kleren. De kleren zitten heel erg lekker en gaan lang mee.

Ben altijd tevreden met jullie kleding

Mooie desings goede prijs goeie matches voel me er Fijn in en raad iedereen aan

Zeer goede service

Laast heb ik een hoodie gehaald en die was tegroot zonder enig probleem heb ik hem retour kunnen sturen met een zeer vriendelijke en snelle service!

Goede kwaliteit goede prijs goede service Dus alles is gewoon top

Hele goede service

Ik bestel vaak malelions en ben altijd tevreden over de service. En snelle levering altijd top merk!

Kleding zit goed en is van goede kwaliteit

Relaxte trui van goede kwaliteit

Zeer chille trui, lekker warm en stretch, ook zeker van goede kwaliteit gemaakt. Worden zeker nog meer aankopen gedaan!

Heb al meerdere truien en elke keer weer fantastisch

Sinds Milestone koop ik al truien van malelions en elke en ben nog steeds hartstikke tevreden.

Ik heb nog niks van dit merk maar zoals ik hoor van andere is het hele goede kwaliteit en kijk ik elke dag op hun site voor toffe kleding👌👌😍

gewoon een topmerk

ik heb nu twee hoodie's van dit merk en ze zitten nogsteeds lekker.

Mooi spul en snel geleverd

Mooi kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit! Top klantenservice en snelle levering!

Geweldig!

Goed service en super kwaliteit!

Heb zo wat heel de collectie in me kast hangen en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het merk! Ook is de omgang met de klanten helemaal top geregeld. Ik zeg bestellen!

De Rijn 8

5684PJ Best