Goede site

Mooi

Cool

Mooie kwaliteit, snelle levering!

Hoed

Dat het goed is

Top kwaliteit

Bij dit bedrijf is een hele goede service die u heel goed en snel helpt, De levering is savonds in huis of volgende dag dus heel snel! Alles wat ik tot nu toe besteld heb (7 dingen) is van topkwaliteit. MALELIONS IS ZEKER EEN AANRADER!!

Een super lekker zittende trui

Pas vorm in super

Super service

Bestelling gedaan . Per ongeluk niet bevestigd . Na een telefoon van werknemer of ze ergens mee konden helpen . Toch nog een mooie trui de volgende dag aan de deur

Snelle levering,

Met een leuke gratis muts, netjes verpakt en duidelijke trake en trace met regelmatig updates Top

Wat een toffe trui

Snelle service. Mijn zoon voelt zich helemaal stoer met zijn gave trui. Heeft gelijk een foto geplaatst op Instagram met een tag naar jullie.

Snel geleverd, goede kwaliteit, snelle reactie klantenservice

super vriendelijk staan direct voor je klaar!!!

Hele goede ervaring met Malelions. Ze zijn heel klantvriendelijk en komen afspraken na. Echt een fijn bedrijf.

Super klantvriendelijk

Ik had gebeld, omdat mijn pakketje nog niet binnen was. Ze hebben mij kunnen helpen waar dit aan zou kunnen liggen, ivm de feestdagen. 2 weken naderhand hebben ze mij nog netjes gebeld om te vragen of ik het pakketje al binnen had. Dit vond ik erg netjes!

Verkeerde levering maar goed opgelost

Helaas verkeerde artikel geleverd gekregen. Maar uiteindelijk ik alles goed opgelost door malelions! Het blijft een mooie collectie!

Goeie duidelijke service

Snelle duidelijke service niks op aan te merken, site ook netjes

snelle levering, mooie spullen

Super snelle levering, mooie kwaliteit! Dik tevreden

Goede kwaliteit sportkleding

Snelle service, kwaliteit sportkleding is perfect. Nu wachten dat het jasje binnenkort ook te koop is bij de broek. Nu maat L broek maar jasje zal xl worden.

Super zachte trui

Hele zachte binnenkant en kan overal op gedragen worden

Geweldig!

Heel blij met de mooie rode trui met gratis muts . Kom zeker nog een keer wat kopen bij jullie.

Goede kwaliteit

Makkelijk bestellen en keurig netjes afgeleverd.

Superr

Supere snelle levering, verdoet aan alle verwachtingen , supere fijne en warme trui , alles netjes verpakt

De Rijn 8

5684PJ Best