Makkelijk site, heel duidelijk in gebruik. Je bestelt je product, je betaalt en je krijgt direct een email binnen met de bevestigd van bestellingen en betalingen. Ze houden je goed op de hoogte als het pakket verstuurd wordt.

Snel ontvangen. Maatgids is goed!

Helemaal top

Top product

Mooie producten voor een hele mooie prijs. Super tevreden

Snelle levering van mooie produkten

Perfecte kleding

Zit echt lekker

Super goed

Snel geleverd goed kwaliteit mooie pak

Top product!

Goede service en snelle levering

Goeie service

Snelle en goeie contact met de mail en met de telefoon

Lekker zittende produchten

De producten zitten lekker en je krijgt er ook gratis producten bij. De levertijd klopte alleen niet met wat er op de site stond

Het was super snel binnen en de kwaliteit is ook echt geweldig

Optijd binnen!

Optijd binnen

Kwaliteit

Viel tegen

Ik had een mysteriebox besteld. Bij de beschrijving stond dat er vier artikelen in zouden zitten. Nu snap ik dat het een verassing blijft en dit is ook het leuke aan een box. Alleen telde een aantal stickers dus kennelijk ook als artikel. Dat vond ik echt zonde.

Bestellen en een kadootje en gratis verzenden alles werkt top

Dit is de eerste keer dat ik iets bestel.. ben tegenwoordig extra alert op al die chinese sites met alleen troep.. dit bedrijf ziet er goed uit.. ik krijg mogelijk morgen de bestelling of overmorgen en ik heb er alle vertrouwen erin. Alleen hoe ik nou moet meten dat is wel apart een borst maat van 52 is als omvang wel heel erg weinig.. mijn vrouw weet zoiets allemaal wel maar het is een verrassing. Als dit goed gaat dan koop ik vaker wat.. leuke overzichtelijke site.. gr Marc

Snelle bezorging en comfy set

Werd snel bezorgd en het trainingspak zit lekker comfy en ziet er qute uit

Goede kwaliteit prima product.

Goede kwaliteit en fijne stof

Zit heerlijk en is comfortabel goed merk echt een aanrader

Eerste bestelling ging mis

Mijn eerste bestelling was er na betaling een product niet meer op voorraad. Ik ben daarna wel hierover gemaild en kon een andere keuze maken

Top kleding

Heb twee Turtle truien besteld. Snelle levering en zitten echt heerlijk.

Top kwaliteit, snelle levering en super tevreden.

Heel erg tevreden

Snel en keurig afgeleverd

Ben altijd blij als ik een pakketje van jullie ontvangen super snel

Snel geleverd, blij met me pak

Mooie kleding van goede kwaliteit

Heel blij met mijn trui! Hij ziet er gaaf uit, is van goede kwaliteit en heerlijk warm! De bestelling was snel verzonden dus ook dat is top.

Heerlijke kleding

Snelle levering Heerlijke kleding