Mooi trainingspak !

Helemaal naar wens

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Het is makkelijk bestellen bij malelions. Er staat een uitgebreide maatvoering op de site , wat goed overeenkomt. Tevens werd het snel bezorgd in een goede verpakking. De kleding is van goede kwaliteit. Bedankt!

Prima, niks op aan te merken

Mooie producten, super kwaliteit

Meerdere items besteld en alles ziet er mooi uit en de kwaliteit is super.

Precies wat ik verwachtte zit ook erg lekker

Vond het eerste instantie wel erg duur maar toen ik het binnen kreeg vond ik het elke cent waard draaf het nu zowat elke dag

Ondanks druke weeken snel geleverd

Heel fijne kledij

Zit lekker

Mooie kleding en snel geleverd

Prachtige pakken, heerlijk warm en snel geleverd

Zoals omschreven erg lekker warm

Top kwaliteit

Mooie trainingspakken met zeer goede kwaliteit!

De klantenservice is zo snel van antwoord

Hele snelle reacties en denken mee super fijn

Snel gelevert en goede kwaliteit

Top product

Maat komt overeen en zit heerlijk!

Jullie zijn toppers!

Mooi spul en goede kwaliteit!

Goeie service en goeie kwaliteit

Mooie pak

Snelle levering goede kwaliteit

Mooie trainingspakken. Goede black Friday deal en ondanks drukte toch snel geleverd.

Super goed!

Super snelle en goede levering. Echt super!

Mooie pakken voor een fijne prijs

Mooie pakken voor een fijne prijs. En snelle levering

Super blij

Tijdens black Friday kleding bestelt ondanks de drukte binnen twee dagen ontvangen!! Super service De kleding is super kwaliteit, kleding zit lekker en past mooi om het lichaam heen. De stof voelt stevig en van hoge kwaliteit. Ik ben super blij met mijn aankoop!

Een aanrader

Van de klantenservice kreeg ik een snelle reactie op mijn vragen, de levering was zoals beloofd en de producten zijn van een mooie & goede kwaliteit.

Correcte levering

Jas besteld voor kleinzoon. De jas zit goed en ziet er fantastisch uit.

Goed kwaliteit, snelle levering kortom geen problemen mee

2mystery boxen besteld, echt heel erg blij mee

Goeie kwaliteit en zit lekker

Snel geleverd en kwaliteit

De Rijn 8