Top producten mijn zoon wil niets anders dragen

Snelle levering en super leuke kledinh

super

ik ben nog nooit zo goed geholpen en snel mijn spullen thuis

Mooie pakken die ook mooi blijven

Hier een bodywarmer en zwembroek besteld, beide van goeie kwaliteit. Alleen in de bodywarmer zat in de binnenzak een gat, even contact gehad met de klantenservice en dit was met 1 telefoontje weer geregeld en vergoed. Heel blij met deze service en de producten!

Goede producten

Hoogwaardige kwaliteit

Mooie kleding , snelle levering

gewoon top product en kwaliteit is het zeker.

ook de online levering is goed geregeld.

Goede prijs kwaliteit ervaring

Echter had ik het verkeerde gratis product aangeklikt en word er niet meer op mijn mail gereageerd.

Uitstekend !!

Zitten goed en valt op maat en het zit super lekker !!

Snel en goed ontvangen, goede kwaliteit ook

Snel en goed ontvangen, goede kwaliteit ook

De levering was snel en verliep soepel. Super tevreden over het product.

Alles netjes op tijd binnen super mooie pakken schoenen en petten

Zeer snel geleverd

Snel verzonden en ontvangen. Netjes verpakt. Goede kwaliteit!

Fijne kwaliteit tegen een redelijke prijs

De stof zit fijn op het lichaam en het pak is supermooi

Goede service en kwaliteit

Dag na de bestelling een mail gekregen dat het door de drukte wat langer duurt dan normaal wat begrijpelijk is rond deze tijd van het jaar en een kortingscode gekregen voor de volgende bestelling die er zeker gaat komen. Uiteindelijk 1 dag later dan gepland me pakket al mogen ontvangen.

Stof kwaliteit

Eén keer gebruikt en veel pilling.

Goede webshop

Goed geregeld

Goed geregeld

Gewoon een goede ervaring

Mijn ervaring is gewoon goed moes het wel online bestellen mijn maat is na genoeg niet in de winkel te vinden maar ik had een super snelle levering en de kwaliteit is altijd goed

Mooie overzichtelijke site. Prachtige kleding, goede kwaliteit. Prima bezorging via DHL.

Mooie jas zit super.

Mijn zoontje is helemaal blij met zijn nieuwe jas . Zit ook heel mooi.

Mooie kleding

De Rijn 8