Super mooi pak

Mooi kwaliteit. De kleur overheen met de foto.

altijd goede fit en snelle levering

goede kwaliteit kleding na 100 keer wassen is het nog steeds als nieuw koop bijna alleen nog maar dit merk

Teleurstellend

Bestel je iets met Same day delivery krijg je het 5 dagen later binnen. Als cadeautje krijg je dan een bon met 10 % korting op een volgende bestelling. Dat vind ik geen cadeautje meer. Jas was verder goed. Maar telaat binnen.

Al een paar jaar koop ik kleding van dit merk en ben er heel blij mee

Leuke aanbieding

Leuke actie

Mooie jas lekker dik en mooie kleur

Mooie basic truien van goede kwaliteit!

Mooie basic truien van goede kwaliteit!

perfect

snel verzonden ziet er goed uit precies de maat die het moet zijn.

Netjes en snel geleverd!

Eindelijk een joggingpak waar model in zit!

Goede service en kwaliteit.

Goeie kwaliteit en levering

Levering en kwaliteit zij goed komt snel binnen

Mooi

Mooie kleding

Ik heb een tracksuite besteld. De levering was prima en de kleding voldeed volledig aan de verwachtingen. Enige kanttekening: volgens de maattabel zou ik maat L moeten bestellen. Ik heb M besteld en is nog ruim.

Goede kwaliteit, ik raad het aan

Goede kwaliteit, ik raad het aan

Ziet er mooi uit

Goed pasvorm en zit goed

Goede service met goeie kwaliteit kleding

Leuk met korting geshopt!

Overzichtelijke website, snelle levering. Leuk met korting geshopt.

Goed en snel bezorgt

Ja goeie producten

geweldig

bestelling snel in huis

Nette trui. Goeie kwaliteit

Zeer snel binnen. Goede kwaliteit. Perfect

Overzichtelijke site. Direct in huis en prijs en goed spul

Snel geleverd en zit perfect

Prima pak!

Goede kwaliteit trainingspak, snel geleverd

Goede kwaliteit maar te lang wachten

Op de site stond voor 21.00 bestel , wat ikook gedaan had . Volgende dag in huis . Maar deze bestelling kwam pas 5 of 6 dagen later . Alles is wel netjes ontvangen en zeer goede kwaliteit. Ondanks het wachten heb ik contact met de webshop genomen en gelijk antwoord gekregen. Vandaar mijn cijfer . Vriendelijke groeten Michael Heiming

De Rijn 8

5684PJ Best