Geweldige kleding

2 super mooie pakken ontvangen

Fijn

Fijne site en mooie kleding

Prima kwaliteit en pasvorm winterjas met snelle levering

Goede prijskwaliteitverhouding en een mooie kwalteit van de winterjas.

Netjes en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden

Perfekte pasvorm

Goede kwaliteit.

goede kwaliteit, prima geregeld.

mijn eerste ervaring met Malelions en bevalt uitstekend. goede kwaliteit en pasvorm en een goede frisse kleur en uitstraling. dit wordt een blijvertje en zal regelmatig de site bezoeken.

Dit is de 1e keer online, maar best tevreden

Dit is de eerste keer dat ik Malelions online bestelt, maar ben er tevreden over. Snelle levering en netjes verpakt

top

top

Erg blij mee

Prima service en prettig overzichtelijke site en account

Snelle levering Top product

Goede kwaliteit. Mooie pakken

Mooie kleding niet compleet

Kleding besteld met same day delivery voor 10 uur. Komt niet op de zelfde dag aan. Daarnaast kon ik 2 gratis cadeaus kiezen maar er zit niks qua cadeaus bij helaas. Mooie kleding verder maar erg jammer van de cadeaus. Er is vanuit malelions direct contsct opgenomen en zeer correct afgehandeld. Kan niet anders zeggen dan dat dit super opgelost is! Hier bestel ik vaker.

geweldig lekker pak

ik gebruik het om te trainen buiten dus ideaal pak

Mooie kleren van een goede kwaliteit

Mijn zoon hewft veel kleren van malelions en is er altijd erg blij mee

Hoesje is zoals verwacht.

Goede kwaliteit, snel geleverd

goede kwaliteit mooie pasvorm

super

Snel binnen

Prima alleen soms dingen uitverkocht

Bestelling ging simpel en makkelijk Wilde eigenlijk 2 dezelfde truien voor mijn beide kinderen, maar helaas niet 2 gelijke te verkrijgen. Daarom toch 2 verschillende uitgezocht. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden met mails vanuit Malelions en vanuit DHL. Prima

Top merk

Ben toch wel gek geworden van. Malelions.

Geweldig!

De spullen waren na 2 dagen om huis. Ik had 2 truien en een body besteld en het zit als gegoten. Het enige wat een beetje tegenviel was dat er stond 'voor 21.00 uur verzenden morgen in huis' en dat dat niet gebeurde. Maar ook dat was begrijpelijk vanwege de black friday deals.

Topkwaliteit snelle levering

Trainingspakken besteld netjes verpakt aangekomen. zitten super. Einde van de middag besteld dag erna geleverd en nog een mooie aanbieding met gratis muts

De Rijn 8

5684PJ Best