Zeer goeie kwaliteit kleren

Super kwaliteit

Bestelling binnen 2 dagen binnen kleren jassen enzovoort super robuust kwaliteit.

Mysterybox

Levering was top! Box van 30,- met de inhoud twv 100,- viel tegen. Inhoud 1 pet en verder merchandise zoals aansteker en stickers.

ziet er goed uit, snelle levering

kijk hierboven

Goede kleren

Goede en leuke kleding om te dragen

Top!!

Hoodie is mooier dan de foto en levering was snel en goed. Zeker een aanrader!!

Snel bezorgd

Goede service snelle levering

Snel opgestuurd

Mijn bestelling werdt snel verzonden en geleverd

Goed en snel

Goede en snelle bezorging van knappe kleren

Top merk

Snelle afhandeling en verzending. Top kwaliteit zeer tevreden.

Alles was gewoon echt goed en ben blij met mijn trui

Duidelijke website

Goed overzichtelijk en mooie producten

Kwaliteit

Topkwaliteit

Goed, snelle verzending.

Makkelijk te bestellen. Jammer dat je bij een item ruilen dit niet meteen aan kunt geven maar moet wachten tot het retour verwerkt is.

Helemaal top

Duidelijk, makkelijk bestellen, snel geleverd, goed pakket afgeleverd

Top kwaliteit

Het vrijetijdspak van Malelions kent een uitstekende pasvorm en superkwaliteit.

Goeden snelle levering mooie kleding

Goede ervaringen snelle levering producten omschreven zoals het is

Gweldig

Snel verzonden, mooi thirt!

Mystery box

Mystery box was niet zo bijzonder voor 30€ zou je 100€ aan items moeten ontvangen. Maar bevat eigenlijk alleen naar promotie materiaal wat ze ook gratis weggeven. Verder zeker wel tevreden over de kwaliteit van malelions en zal zeker nog van hun bestellen, alleen sla ik de mystery box volgende keer even over.

Duidelijke site en snelle levering.

De site is goed en overzichtelijk, handige stappen om je eigen maat in te schatten.

De Rijn 8

5684PJ Best