Goede kwaliteit!

Jassen en truien van alles besteld van goede kwaliteit

Hele snelle levering en goede kwaliteit kleding.

Het bestellen ging via de site heel makkelijk en de producten waren binnen 1 dag binnen. Ik kreeg er ook een gratis product bij, wat ik netjes vind. Kortom: goede ervaring bij het bestellen van malelions!

Snel en erg mooie kleding

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Goed maar de levering duurt iets te lang

Afspraken niet na kunnen komen

Op de site staat voor 20.00 uur besteld de volgende dag in huis, uiteindelijk vier dagen moeten wachten op de bestelling.

......

Snelle levering, mooie pasvorm en goede kwaliteit

Snelle levering, goede pasvorm en kwaliteit

Super goed

Snelle levering, mooie nette kleren

Mooie kleding van goede kwaliteit

Kort maar krachtig: mooie kleding van goede kwaliteit.

Super mooie kleding

We zijn er erg blij mee en zag er super netjes uit

Super tevreden over de mooie kleren wat ik besteld heb bij jullie

Snelle levering en prima kwaliteit

Goede kwaliteit,hoge korting!

Het was een fijne ervaring. De site is overzichtelijk , bestellen gaat makkelijk en super snelle levering. Enige minpunt is dat er geen gratis retour service is

Fijne service

Snel geholpen, kleding van goede kwaliteit goede dikke stof geen flut spul.

Vreselijk slecht

Eerst een jas ontvangen waarvan de binnenvoering van de linkermouw totaal verkeerd ingezet is en mijn zoon zijn arm niet door het armsgat krijgt. Vervolgens een verschrikkelijke klantonvriendelijke medewerker aan de telefoon met een totaal gebrek aan empatisch vermogen. Ik hoop dat Malelions blij en gelukkig is met de retourkosten die wij ook nog even mochten betalen.

Goede kwaliteit kleding

Goede kwaliteit kleding

Mooi

Mijn zoon is er heel tevreden mee

Goede service Snelle reactie op mijn vraag

Top!!

Snelle levering, netjes verpakt helemaal blij mee!

Maleions

Fijne stofje en goede merk

Goeie kleding

De Rijn 8