Redelijk

Jammer dat ik een te kleine bodywarmer niet 1 op 1 kan ruilen voor een grotere maat. Moet eerst retour sturen ( verwerking kan 14 dagen duren ) en dan is het maar de vraag of de grotere maat nog wel beschikbaar is. Ad van Krieken

Gave outfits, top webshop en snelle levering!!

Een kind kan de was doen, of te veel zelf z'n outfits samenstellen, opt moment dat ze een tof item zien, kunnen ze eronder zien welke items er goed bij passen! Zoonlief, wil nog wel een paar gave kledingstukken uitzoeken!

Snelle levering en topkwaliteit

De bestelling was de volgende dag geleverd zoals duidelijk was aangegeven. De kwaliteit van de kleding is fantastisch!

Een ontzettend goede kwaliteit

Het is altijd een goede kwaliteit, blijft mooi na t wassen, kortom wij zijn erg tevreden

Snelle verzending

Levering zelfde avond nog Jammer als je 2 verzending hebt je ook 2x een verzendlabel moet kopen van €7,-

Goeie kwaliteit

Zit goed en is echt heel mooi en het is me geld waard.

Goede kwaliteit en service

Eenmalig tot nu toe bestelling geplaatst, service is snel en de kwaliteit van de kleding is super.

Goed product - voldoet aan verwachting

Product voldoet aan de verwachtingen van m’n zoon. Wel belangrijk om transparanter te zijn over condities voor retourzending.

Netjes

Mooie kleding en goede kwaliteit

super goed

Het was snel en ik heb alles een orden opvang.top !!!!!

Snelle levering, mooie producten.

Super kwaliteit

Snelle levering en mooie producten

Vooral het extra gratis kadootje is gewaardeerd (in ons geval een Airpods hoesje)

Was er snel

Ik heb een jas bij jullie gehaald was snel bij mij thuis en hij is super warm

MachtigPrachtig

Goeie mooie kleding voor zowel vrouwen als heren! Van deze tijd, en snel geleverd. Wat wil een mens nog meer? Gr uit Zwolle

Leuke kleding en snelle levering

Bevalt goed en een leuk merk! Zeker voor herhaling vatbaar om online te bestellen!

Top kleding

De levering is altijd snel en het zijn gewoon allemaal super goede en mooie producten altijd blij mee

Gevonden bonnetje

Ik kreeg mijn trui lekker snel binnen super blij! Alleen vond ik in de xak een bonnetje van de action ergens in rotterdam.. en de trui stonk naar parfum en zweet echt een no go! Heel jammer moest hem eerst wassen, ondanks deze fout wel blij met se trui.

Super snel geleverd. Erg blij mee

Mooie kwaliteits kleding

Makkelijke manier van bestellen via de webshop. Ik heb kleding besteld voor mijn zoons en mijzelf. Erg blij met de kwaliteit van de kleding. Er was een artikel niet voorradig dus via e-mail contact gehad met een aardige mevrouw, zodoende een ander item besteld en deze opgestuurd gekregen. Al met al zeer tevreden over de complete webshop en personeel.

Super goed

Leuke kleding, ook handig dat je het gratis kunt ruilen. Wel lastig dat je de tegoed bon later krijgt.

Het was snel en goed geleverd

Ik heb laatst wat besteld en het is echt super snel en goed geleverd

Levering precies optijd. En bestellen ging super makkelijk

Besteld. Meteen bevestigd erna, levering volgende dag al in huis.

Mooi shirt goede kwaliteit

Ik vind de kleding erg duur. Omdat mijn zoon zo graag wilde nu een shirt in de opruiming gekocht. Het shirt past hem wel echt perfect en ik zie ook dat het een heel goede kwaliteit is.

De Rijn 8

5684PJ Best