Top producten

Goede kwaliteit, blijft mooi Wij als gezin zijn enorme liefhebbers van Malelions

Mooie comfortabele kleding

Fijne service en mooie kleding, altijd weer moeilijk kiezen voor onze jongens!

Mooie lichtblauwe bodywarmer

Gekocht voor verjaardag zoon. Mooi product en ideaal voor najaar. Hij is wel best dik gewatteerd dus alleen voor de wat slankere man lijkt mij

Top !!

Super goeie kwaliteit, perfecte pasvorm en snelle levering. Super blij mee. R. de Regt

Top kleding

Duidelijke site en ook met leuke kortingen er tussen en mooie kleding etc en als je besteld is het snel verzonden en meestal de volgende dag al in huis

Top !

Super snelle levering goede kwaliteit!

Super goed merk

Ben blij met de aankoop, de stof is beter dan verwacht. Ga zeker nog meer kleding kopen!

Malelions verdient een medaille!

Eindelijk onderscheidende kleding voor bij t sporten !

Mooi shirt

Snelle levering, kwaliteit lijkt goed. Nu afwachten of dat zo blijft

Pakketje kwam 1 dag te laat dan was aangegeven maar veder optijd binnen

Super slecht

Heb een tas gehaald helaas kapot bezorging ook super slecht dus helaas ik nooit meer iets halen hier

Mooie kwaliteit

Alleen jammer dat de bestelde hoodie niet meer op voorraad was terwijl het wel op de site stond

Het zit al gegoten

Goede kwaliteit

Gelijk reactie en antwoord op vraag via mail.

Goed product

Goed product snelle levering

Gewelidg

Pakketje was kwijt

Wel goede service

Snel in huis

De shirtjes zijn echt top kwaliteit en super snel in huis. Is megafijn

Geweldige kleren

Het zijn hele lekker zittende en mooie kleren

Snel in huis

Fijn

Het bestellen ging makkelijk en alles stond duidelijk aangegeven. Ook snel bezorgd

Goed en snel geleverd

Top kwali. Goede seevice