Very good quality and looks very good

Zo als ik het zeg

Super kwaliteit kleding

Aanbevelen zeker waard !

Prima site

Ik had iets besteld en de volgende dag was het al in de brievenbus

Snelle levering,goede klantenservice je word overal bij geholpen en krijgt snelle reactie. Goede kwaliteit kleding ben er zeer tevreden mee alleen alleen maar pluspunten en zeker een aanrader.

De kleding zit perfect

Pasvorm is goed, kwaliteit is goed, en het ziet er mooi uit.

Besteld en snel geleverd

Heel fijn want de levertjes was heel snel

Ik vindt heel super goede kwaliteit

Snelle levering mooie kwaliteit

Malelions is een mooi merk. Goeie kwaliteit stof! Leuke kleding en met wassen blijft het ook mooi

Duidelijke artikel omschrijving, handig maatadvies en snelle levering.

Mooie trui

Mooie trui snelle levering

Goede winkelervaring en mooie kwaliteit

Simpel besteld en kwaliteit en pasvorm zijn goed

Snelle levering, perfecte maat en goede kwaliteit

Goede kwaliteit!

Zeer goede shirts

Snelle service , goeie kwaliteit artikelen en betaalbaar

Erg goed

Mooie producten. De levering was wel 2 dagen later dan gezegd

Makkelijk ,snel besteld En een goede kwaliteit kleding en schoenen

Bezorger gooit pakket bij buren in de brievenbus die 4 weken op vakantie zijn,, slecht!

Slecht

Top kwaliteit , vriendelijke en snelle klantenservice ! Zal in de toekomst zeker nog veel meer van Malelions bestellen!

Niks te klagen

Goede service, optijd binnen ga zo door!

Fijn pak en mooie kleuren!

Prima bedrijf

Goede kwaliteit,prima fit Watje ziet is wat je krijgt,zeer tevreden!!

Zeer te vreden

Kleding zit lekker en ook goed. Niks op aan te merken

Geweldige service

Mooie spullen en maatvast! Bestel snel weer

Goede kwaliteit redelijk snel geleverd

De kwaliteit van de trui is goed alleen de levering duurde langer als aangegeven

De Rijn 8

5684PJ Best