Snel en kwalitatief

Her is precies zo hoe ik het verwachte

Mooie kleding

Rare maatvoering, meeste valt klein tegenover andere merken. Maat xxxl wordt bv overgeslagen, gaat van maat xxl naar xxxxl en deze valt dan als xxxl, lekker logisch wat mij betreft. Ook vindt ik alles vrij prijzig voor naar mijn idee nvrij simpele shirts. Ook niet alle shirts vallen op maat, dus lastig bij online bestellen, dan kan ik weer iets terug sturen omdat een shirt totaal anders valt qua maat, dit staat dan ook niet beschreven bij de info op de site, vervelend.

Mooie kleding

Mooie kleding!

Voor herhaling vatbaar.

Eerste aankoop, maar duidelijke website en alles heel overzichtelijk. Snel geleverd, gewoon goed.

Super mooie kwaliteit.

Geweldig!

Top kwaliteit!

Ik vind het een top merk.

Goede service. Snelle levering. Goede klantenservice.

Goeie service en kwaliteit!

Perfecte kleding

Meerde kledingstukken van malelions gekocht. Een goeie kwalitatief merk want niet te duur is maar wel heel lekker zit.

Goed en mooi product (bril)

Goeie bril van top kwaliteit en mooie afwerkingen

Geen ervaring

Ik heb mijn pakket van dhl nog niet mogen ontvangen dus ik weet niet of ik tevreden ben.

Snelle service, goede kwaliteit

Mooie tas, lekker stevig, snel geleverd

Snel geleverd en goed

Alles prima

Om contact te krijgen is het moeilijk dat vind ik heel jammer

Mooie winkel om te kopen,maar om contact met ze te krijgen vind ik slecht . Ik wil graag iets ruilen en een andere maat terug maar weet niet goed hoe .

Goede kleding

Goede kleding goede kwaliteit en fijne stof, prima lever tijd en goede overzicht op de website

Goed opt ons

Geweldige producten

Super goed

Heel goed snelle levering goede kwaliteit

Top spullen en service

In alles top

Hele goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit, snelle levering en het zit altijd goed! Heb inmiddels 2 truien en 2 T-shirts en het zit altijd perfect! Dikke aanrader.

Goede service en snelle levering

Hoge prijskwaliteit en zeer snelle levering

Hoge prijskwaliteit en ik ben zeer tevreden over het product dat ik laatst gekocht had. Ik ben ongetwijfeld van plan om nog producten te kopen aangezien er sale is en ik nog kledij nodig heb. mvg, maxim

Mooie pasvorm en fijn stofje. Shirt moet wel een maat groter dan normaal.

De Rijn 8

5684PJ Best