Goede levering

Snel geleverd Juiste product

Goede kwaliteit super goede service

Diverse malenbesteld heeft zeer goede kwaliteit hier wordt het meer dan intensief gedragen. Pasvormen zijn goed sportief fijne stoffen en verzendingen snel. Aanrader hier is het hele gezin fan. Zowel Casual als sportief

Snelle levering en mooie sportkleding

Ik kocht een sport striker tracksuit bij Malelions voor mijn zoon. Hij is er heel blij mee! Snelle levering en kleding van mooie kwaliteit.

Kind blij mama's blij

Tevreden!

Kwaliteit van de kleding is top! De shirt dress valt mooi lang en op maat. Alleen maar tevrede!

Mooie kleding en snelle levering

Erg blij met mijn keuze. Ben 1.72cm en draag shirt M. En korte broek S. Snelle levering.

Goed!

Super goede service!

Goed product

Goed product

Gierig bedrijf wanneer het komt om service

Hoewel ik de kleding niet lelijk vindt is bij mij wel de zin van het bestellen weg door de slechtere service. Ik wilde een T shirt bestellen, maar op de website staan afmetingen waarbij de getallen mij niks zeiden. Ik dacht prima, de bijbehorende tool gaf aan je bent XS. Ik bestel een T shirt met gratis verzendkosten, netjes! Nu komt het, t shirt is te groot. Ik wil hem retourneren en mijn geld terug. Je moet ZELF de verzendkosten betalen. Alsof je bij een Chinese webshop besteld. 6,95 kwijt! Daarnaast staat er ook nog is op eigen risico, neem ook verzekering voor het verzenden van 5 euro. Dit maakt het hele bedrijf echt heel cheap vind ik. Alle grote merken doen niet aan deze zooi. Ik bestel voorlopig ergens anders. Jammer dit!

Goede kwaliteit, prima service !

Goede service, mooie items!

Goed!!

Tevreden

Makkelijke en overzichtelijke site Snel geleverd

Slecht

Slecht surves Les iets retrour stuur je krijg niks te horen goede statise is van verzending

Snelle levering, goede kleren

Mijn bestelling was snel bezorgd en alle maten waren van de kleding waren perfect

Helemaal top!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Leuk

Leuke jurk blij mee

Top kwaliteit

Perfecte kleding

Netjes

Goed!

Site is duidelijk, levering is prima op tijd, retouneren is duidelijk en verloopt prima.

Snel en netjes aangeleverd

Snel en netjes aangeleverd. Een mogelijkheid tot inpakken als cadeau zou helemaal top zijn!

Top kleding!

Mooie kleding en goede service!

Helemaal Top

Kwaliteit, snel geleverd, super merk

Prima spullen

Pakketje besteld wat keurig bezorgd zou zijn op de dag zelf niet binnen gehad malelions geaapr hun mee gekeken klantenservice is echt top pakket nu terecht en de spullen zijn echt super

Snelle levering en geweldige kwaliteit

Besteld en de volgende dag in huis. De kleding blijft ook na veelvuldig wassen mooi.

Mooie kleren maar duur.

Mooi