kan niet beter

zit fijn en oogt heel netjes

Altijd goeie service

Goede kwaliteit en snel geleverd

Perfecte pasvorm, mooie kwaliteit!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Snelle levering mooi product!

Snelle levering en mooi product

Erg snelle levering en net verpakt.

Erg fijn zal zeker vaker bestellen

Duidelijke site, goede nette snelle levering

Site is duidelijk. Levering was goed en snel.

Mooie zonnebril gekocht bij jullie helemaal blij mee. Super dik. Bedankt Groetjes Jerry

Nog mooier dan ik dacht

Super kwaliteit Heb de stof niet eens hoeven strijken Sluit mooie aan op de armen

Mooie zwembroek

Zwembroek ziet er mooi uit, goeie kwaliteit en de maat valt normaal

Goede spullen, goede kwaliteit

Goede mails voor informatie, pakket netjes optijd binnen. Bestelling goed

Super snelle levering top kwaliteit

...

...

Top service en snelle levering

Slippers besteld voor mijn vriend en voor mezelf, snel in huis en super kwaliteit Top! Echt een aanrader

Snelle levering, kende het merk nog niet. Valt wel wat klein.

Superleuke set

Mooie stof, frisse kleuren. Draagt heerlijk.

Top Kwaliteit

Zelfde dag gelijk binnen die bestelling!

Prima advies over de maat.

Super snel

Snel binnen en mooie kwaliteit

Tevreden

Bestelling geplaatst binnen 2 dagen had ik de bestelling compleet thuis geleverd. Als ik voor 0,02 cent meer had besteld had ik en gratis artikel erbij Terwijl ik toch een heel pak bestelde. Aan de kleding zeker geen min punten Kwaliteit is zoals altijd super goed. Dit is nu zoveelste wat ik heb van dit merk voor mezelf en me zoontje en wij zijn verkocht. Willen niks anders meer

Heel goed opgelost

Jullie hebben een verkeerde maat gestuurd en heb het item geretourneerd. Medewerker heeft mij gebeld en samen tot een goede oplossing gekomen.

Mooie kleding!

Mooie zomer collectie! Super!!

snelle levering en artikel voldoet aan de verwachting

Snelle levering, avonds bestelt, volgende dag in huis. artikel voldoet aan de verwachting, we gaan zeker nog meer bestellen. goed kwaliteit

De Rijn 8

5684PJ Best