Zeer mooie kwaliteit

Zeer mooie en goede kwaliteit snelle bezorging

Jas is van goede kwaliteit en is erg mooi.

Ik heb laatst een jas besteld en bij het afrekenen ging het even mis. Order was dus niet ontvangen maar ik had wel betaald. Toen had ik een mail gestuurd en toen kreeg ik vrij snel antwoord op mijn mail. En toen kwam alles weer goed en had ik snel de jas binnen. Kortom... hele goede service en de jas is super mooi en zit goed bij me vriend. De maat klopt ook echt. Valt niet groter of kleiner!! De prijs was ook goed. Ik.hou jullie site in de gaten voor meer leule artikelen. Ook voor mijn zoontje...

Top top top

Kwaliteit

Shirt heeft een goede kwaliteit. Zit goed.

Goeie kwaliteit snelle levering

Pakket was snel geleverd en kleding zit mooi. Goeie kwaliteit en goede maatvoering

Mooie kwaliteit

Eenvoudig bestellen, tijdig geleverd en goede kwaliteit.

Mooie en goede kleding

Ik vind de kwaliteit van de kleding super goed. De kleuren van de nieuwe collectie zijn heel mooi en op de plaatjes komen de kleuren overeen met hoe de kleding er uitziet. Ik ben heel tevreden.

Malelions is een top merk!

De kleding van Malelions zit perfect en is super mooi!

Echt goede kwaliteit

Ik heb een hoody besteld, pasvorm is top, niet te breed, zoals de meeste hoodies. Lekker dikke stof, heel blij mee

Tevresen

De bereikbaarheid is wel minder voor de rest goeie service

Goede kwaliteit

Levering is discreet en snel

Slechte levertijd

7 april kleren besteld met DHL Same day. Vandaag 13 april heb ik de kleren nog steeds niet. Erg vervelend.

Snelle levering goeie kwaliteit kleding!

Goede kwaliteit, snelle levering

Gezegend met een puber die van merkkleding houdt, ben ik blij dat de kwaliteit goed is en dat kleuren mooi blijven. Bestelling werd vlot geleverd en maten komen overeen.

Mooi shirt en snelle service

Shirt zoals ik had verwacht

Zeer goed kwaliteit kleding.

Juiste maat en kwaliteit zoals beschreven.

Super snel

Duidelijk site, en super snelle levering dus dik tevreden

Altijd top kwaliteit

We bestellen vaak voor onze jongens en voor onszelf. Altijd goede kwalitwir!

goede kwaliteit

Mooie kleding met voelbaar veel kwaliteit. Maatvoering is even wennen maar door de goede info hierover op de site past alles perfect.

Top kwaliteit kleding

Kwaliteit van de kleding is perfect, zit goed en sluit netjes aan. Ook na enkele keren in de was gedaan te hebben blijft de kwaliteit goec.

Bestellen en 2 dagen later thuis . Goede kwaliteit.

Top producten

Ik heb inmiddels al meerdere producten bij Malelions gekocht en dik tevreden! De spijkerbroeken zitten perfect en de truien heerlijk. Hier ga ik zeker vaker terugkomen.

Snelle bezorging

De bezorging was weg snel

Topp

Top zaak