Top pakkie

Prima maat en materiaal. Zit perfect

de ervaringen zijn goed

Mooie trui ontvangen.

Super en snelle levering

Wat een heerlijke hoodies

Lekker stofje

Bestelling wordt direct na betaling verzonden

Altijd goed

Mooie aankoop

Super mooie kleeding

De pakken zitten verschrikkelijk lekker. Mijn hele gezin draagt Malelions. Dus daaruit bleikt wel hoe lekker de kleding zit en super mooi is.

Truien passen perfect!

Mooie trainingspak

Mijn zoon draagt graag trainingspakken en als moeder vind ik dat niet altijd leuk. Sinds hij Malians draagt vind ik het minder erg omdat ik ze netjes eruit vind zien. Ook is de prijs kwaliteit zeer goed en de trainingspakken blijven mooi!

Zeer tevreden!

Voor het eerst op de Malelion website besteld. Zeer tevreden over de snelheid van verzenden, manier vak inpakken en de kwaliteit is zeer goed.

Super mooi

Super blij met mijn trainingspak. Top kwaliteit en netjes !

top

Snel bezorgd

Geld waard

Mooie site, genoeg keuze uit kleding. Ook is er vaak wat in de korting, dus zijn nog leuke prijzen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Nooit problemen gehad met het merk, leuke kleding die goed past bij wat ik graag draag.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit snelle levering jammer dat retourneren voor je eigen rekening is

superrr leuke kleding

heb een super goeie ervaring met de kleding van maleions en alle andere spullen van maleions, ze moeten echt meer kleding gaan verkopen want dan ga ik het zeker bestellen.

Mooie kwaliteit kleding.

Erg tevreden met de kleding, het was ook snel in huis.

Alle producten waren netjes verpakt. Het was snel binnen.

Fijne kleding

Fijne kleding, mijn zoon is er blij mee. Heerlijke stof zoals hij het zegt.

De Rijn 8

5684PJ Best