Beste Kimberly, Hartelijk dank voor uw review. Na controle in mijn systeem is het product retour aangemeld. De retour hebben wij goedgekeurd, u ontvangt via de mail de retourinstructies. Hiermee kunt u het artikel kosteloos retourneren. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Klaas, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat uw deurbel niet naar behoren werkt. Na controle in mijn systeem hebben wij de retour in goede orde ontvangen, graag ontvang ik uw verzendbewijs via de mail. Hiermee kan ik de retourkosten eenmalig achteraf crediteren. De mail kunt u sturen naar: vraag@actie.deals Mijn welgemeende excuses, Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Jacob, Hartelijk dank voor uw review. Graag verneem ik via de mail wat er onduidelijk is aan de retourinstructies. Hiermee kan ik u helpen met een gepaste oplossing. De mail kunt u sturen naar: vraag@actie.deals Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Rina, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over Actie.Deals. Mocht u het product willen retourneren, kan dit binnen 14 dagen en krijgt u uw verzendkosten teruggestort. De retour kunt u aanmelden via onze website. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste An, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat uw Elektrische fleecedeken ijsblauw niet warm wordt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik adviseer u om contact op te nemen met onze klantenservice, zij kunnen voor u het product kosteloos retour aanmelden. U kunt de klantenservice bereiken op: 088-7461004 Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste meneer Nijman, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat uw Gymform Total Fitness niet voldoet aan uw verwachting. U mag het product retourneren binnen de 14 dagen. Dit bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van de Gymform Total Fitness. Het product kunt u retour aanmelden via onze website. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Zo goedkoop, dat kan toch niet? Het assortiment van actie.deals wordt continu uitgebreid met scherpe aanbiedingen. Profiteer van Bulkdeals in Huishoudelijke en Verzorgingsproducten. Of pak je voordeel op Fitnessapparatuur, Wonen & Slapen of verrassende Gadgets bekend van TV.