Beste Wim, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering. Ik wens u veel plezier met uw producten. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Joke, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Gino, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over het artikel. U heeft 14 dagen niet goed geld terug garantie, u mag het product retourneren voor geld terug. Graag ontvangen wij uw ordernummer via de mail, hiermee kan ik het artikel retour aanmelden. Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijk groet, Sasha de Jong
Beste Klant, Hartelijk dank voor uw review. Helaas heeft u in uw review geen gegevens achtergelaten. Graag ontvang ik uw ordernummer. Met deze gegevens kan ik uw bestelling in ons systeem traceren en uw klacht behandelen. In afwachting van uw reactie verblijf ik. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Klant, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat de bouwtekening niet bijgevoegd is. Graag ontvang ik een foto van de paal die incompleet is. Hiermee kan ik kijken naar een gepaste oplossing. In afwachting verblijf ik, Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat het product niet voldoet aan uw verwachting. U heeft 14 dagen niet goed geld terug garantie, dus u mag het product retourneren voor geld terug. U kunt uw retour eenvoudig aanmelden via onze website. Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over Actie.deals. Graag verneem ik wat de reden is dat u niet tevreden bent over PostNL. Hiermee kunnen wij kunnen wij de klacht doorzetten naar de bezorgdienst. De mail kunt u sturen naar: vraag@actie.deals Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Nicole, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat de artikelen niet voldoet aan uw verwachting. Graag ontvang ik uw ordernummer. Hiermee kan ik kijken naar een gepaste oplossing. In afwachting verblijf ik, Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat uw tuinverlichting defect is. Graag ontvang ik uw ordernummer, hiermee kan ik kijken naar een gepaste oplossing. De mail kunt u sturen naar: vraag@actie.deals Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Winnie, Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over actie.deals. Graag ontvang ik uw klacht via de mail. Hiermee kan ik kijken naar een gepaste oplossing. De mail kunt u sturen naar: vraag@actie.deals Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Beste Leoni, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend om te vernemen dat u 1 kledingrek heeft ontvangen. Na controle in mijn systeem zijn de twee kledingrekken bezorgd. Ik heb een kledingrek nagestuurd, u ontvangt van ons een track en trace code via de mail. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong
Zo goedkoop, dat kan toch niet? Het assortiment van actie.deals wordt continu uitgebreid met scherpe aanbiedingen. Profiteer van Bulkdeals in Huishoudelijke en Verzorgingsproducten. Of pak je voordeel op Fitnessapparatuur, Wonen & Slapen of verrassende Gadgets bekend van TV.