Snelle levering, goede producten.

Alles werd super snel geleverd. De producten zijn ook perfect. Jammer dat ze al niet meer beschikbaar zijn.

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering. Ik wens u veel plezier met uw producten. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong

goed verzorgd en op tijd geleverd

mooi op tijd en goed verzorgd

Reactie van het bedrijf

Beste Joke, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong

werkt prima

werkt goed zo geen opmerkingen

Komt qua prestatie niet eens in de buurt van de specificaties

Ook het retouren is maar 14 dagen, wij waren een weekje weg, toen we thuis kwamen lag het pakketje bij de buren, das pech die waren het weekend weg, maar op maandag hadden wij het pakket. Ik meen dat mijn zoon hem op woensdag uitgepakt heeft, hij nam hem mee naar zijn kamertje, vervolgens alles gelezen, het watertankje gevuld en hem vervolgens aangezet, 1 hij koelt voor geen meter en al zeker niet de m3 of m2 die hij aan zou moeten kunnen(kamertje van mijn zoon is 12.5 m2) 2 hij maakt flink wat herrie voor zo'n klein apparaat, 3 hij kan zwenken maar heeft daar een apart motortje voor die je niet moet vergeten uit te zetten, want het werkt apart maar het is geen zwenken te noemen, dat gaat zo langzaam dat het lijkt alsof er niks gebeurd, kortom een complete miskoop waar ik helaas aan vast zit omdat je maar 14 dagen mag ruilen, en im begrijp nu waarom.

Reactie van het bedrijf

Beste Gino, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over het artikel. U heeft 14 dagen niet goed geld terug garantie, u mag het product retourneren voor geld terug. Graag ontvangen wij uw ordernummer via de mail, hiermee kan ik het artikel retour aanmelden. Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijk groet, Sasha de Jong

De kwaliteit viel me zwaar tegen

Slappe draden die zoal aan het begin als het einde gewoon geknoopt waren

Reactie van het bedrijf

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw review. Helaas heeft u in uw review geen gegevens achtergelaten. Graag ontvang ik uw ordernummer. Met deze gegevens kan ik uw bestelling in ons systeem traceren en uw klacht behandelen. In afwachting van uw reactie verblijf ik. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong

Moeilijk op te zetten

De bouwtekening klopt helemaal niet, ook vervelend dat je het zelf moest downloaden. Op 1 paal miste een eindstop met schroefdraad. Echt niet in een half uur te doen, wat ze zeiden.

Reactie van het bedrijf

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat de bouwtekening niet bijgevoegd is. Graag ontvang ik een foto van de paal die incompleet is. Hiermee kan ik kijken naar een gepaste oplossing. In afwachting verblijf ik, Met vriendelijke groet, Sasha de Jong

Snel en goed.

Gewoon goed

Ziet er goed uit, maar het is niet

Ziet er prachtig uit. Als dekbed is het niet geschikt. Jammer van de aankoop.

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat het product niet voldoet aan uw verwachting. U heeft 14 dagen niet goed geld terug garantie, dus u mag het product retourneren voor geld terug. U kunt uw retour eenvoudig aanmelden via onze website. Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong

Geweldige service

Binnen twee dagen bezorgd.

Hed artikel is goed en werkt goed en goed uitlegt in papieren die er bij zitten in de doos .

Vlotte levering keurig verpakt,mooi product.

Goedt 10

Ga zo door Alles kom op tijd

helemaal goed

Bestlling zoals omschrijving. Prima service qua leverering.

redelijk

3 weken moeten wachten terwijl het artikel op voorraad was.. partytent is supermooi makkelijk in elkaar te zetten. 1 nadeel de ritsten van de zijwanden zijn ontzettend slecht. van mij hadden er wat extra schroefjes bij mogen zitten en klemmen voor de lampjes deze waren te weinig. verder mooie tent hopen dat hij blijft staan met een windvlaag

Bezorging duurt wat lang!

Bezorging een beetje laat!

De geleverde tuinlampoen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en voldoen voorledig aan mijn verwachting. Ze geven laat in de avond een sfeervolle verlichting in de tuin.

Jammer dat PostNL het pakket gewoon voor de deur zet.

Snelle verzending, goed product, positieve ervaring erg afgezwakt door PostNL.

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over Actie.deals. Graag verneem ik wat de reden is dat u niet tevreden bent over PostNL. Hiermee kunnen wij kunnen wij de klacht doorzetten naar de bezorgdienst. De mail kunt u sturen naar: vraag@actie.deals Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong

toch teleurstelling!

ik bestelde "polarized" zonnebrillen. Bij de controle (tekst lezen die alleen zichtbaar is met polaroid glazen) blijken die niet "polaroid" te zijn. Ik voel me wat bedrogen. en dus: "zo goedkoop, dat kan toch niet"!!!

Reactie van het bedrijf

Beste Nicole, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat de artikelen niet voldoet aan uw verwachting. Graag ontvang ik uw ordernummer. Hiermee kan ik kijken naar een gepaste oplossing. In afwachting verblijf ik, Met vriendelijke groet, Sasha de Jong

Slechte kwaliteit

Tuinverlichting is na een dag al stuk

Reactie van het bedrijf

Beste Jos, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat uw tuinverlichting defect is. Graag ontvang ik uw ordernummer, hiermee kan ik kijken naar een gepaste oplossing. De mail kunt u sturen naar: vraag@actie.deals Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong

top

snel geleverd en top product

Prima hangmat

Snelle en goede verzending

Slecht

Ga nooit meer iets kopen bij actiedeals

Reactie van het bedrijf

Beste Winnie, Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over actie.deals. Graag ontvang ik uw klacht via de mail. Hiermee kan ik kijken naar een gepaste oplossing. De mail kunt u sturen naar: vraag@actie.deals Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong

Negatief

Twee kleding rekken besteld en vooraf betaald, maar kreeg 1 kledingrek toegestuurd. Ik voel me opgelicht.. ik leef van mijn aow meer heb ik niet. Heel zuur voor mij. Ik zal Nooit meer bij jullie bestellen. Leoni Yvonne Lichtveld

Reactie van het bedrijf

Beste Leoni, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend om te vernemen dat u 1 kledingrek heeft ontvangen. Na controle in mijn systeem zijn de twee kledingrekken bezorgd. Ik heb een kledingrek nagestuurd, u ontvangt van ons een track en trace code via de mail. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sasha de Jong

Ik ben tevreden

Nvt

Lekker goedkoop. 9

Goede deals. Daar ga je voor.

Over Actie.deals

Zo goedkoop, dat kan toch niet? Het assortiment van actie.deals wordt continu uitgebreid met scherpe aanbiedingen. Profiteer van Bulkdeals in Huishoudelijke en Verzorgingsproducten. Of pak je voordeel op Fitnessapparatuur, Wonen & Slapen of verrassende Gadgets bekend van TV.