Zo blij met de robortstofzuiger

Had niet verwacht dat het zo goed zou bevallen. Zo blij mee

Beetje teleurgesteld

Alhoewel de kwaliteit van de badjassen (2 st besteld) goed is, vind ik het jammer dat de bestelling die ik besteld had, niet overeenkwam. Ik had 1 licht grijze en 1 antraciet besteld. Wat ik binnen heb gekregen, is 2 badjassen in dezelfde kleur, een ondefinieerbare kleur tussen grijs en bruin. Ik heb ze gehouden, omdat ik ze snel nodig had. Echter had ik wel graag de kleur gehad die in de advertentie stond.

Besteld en gelijk al snel in huis. Netjes verpakt en mooie kwaliteit

Ik heb soundbar besteld, paar dagen later bij het openen van de doos zag ik meteen dat het gebroken is. Bij het regelen om deze te retourneren gaat vlot. Jammer dat gebroken artikel wordt verzonden maar goed dat het vlot kan geregeld worden. Artikel moet beter gecontroleerd zijn voordat het naar de klant verzonden worden.

het ging vlekkeloos

besteld, betaald en gekregen volgens afspraak

Maten kloppen totaal niet!

S/M/ Heb normaal maat 40 dus dit zou goed moeten zijn maar dit was zeker maat 46 en dan nog zelf de retourkosten moeten betalen. Hele slechte zaak.!!!!!!!! Koop nooit meer iets bij Actie deals

Goede service, snelle levering, product nog niet gebruikt.

Goedkoop duurkoop

Producten prima. Jammer dat verzending en retour niet gratis is.

slecht

je mag blijkbaar iets niet uit proberen terwijl ik het de zelfde dag nog heb terug gestuurd

Alleen de levering was vier dagen en geen één dag

Was zo als op plaatje

Teleurgesteld

Had een leuke verassing om met me mannetje te eten bleek het niet op 14 februari te kunnen boeken bij mykonos purmerend Maar kreeg me geld gauw terug maar wel jammer en leuk prijsje

Zeer goed voor iedereen aanbevolen

Zeer goed en rap geleverd

Snelle levering.. mooi artikel

Duidelijke aanbieding, snelle levering

Tevreden over alles

Retourzendingen

Het afwerken en terugbetalen duurt veel te lang kan volgens mij best sneller

Zeer slecht

Prieel niet zoals omschreven.schreven, helaas eerst op moeten bouwen voordat we erachter kwamen dat het dak niet sluit, helaas al originele verpakking weggegooid, dus kan niet meer retour gestuurd worden, 520 euro weggegooid

Mijn ervaring is super

Goed en snel ontvangen

voldoed

kwam netjes op tijd en goed verpakt

gewoon.

gewoon leuk.

Is goed

Prijs en levering super

Beetje misleidend wel

Veel dingen waren goed...product op voorraad, snelle vlekkeloze levering.. Echter de vanafprijs die was doorgehaald bij actiedeal. meen iets van dik 200 euro ( 249,00 ? leek bij controle via de site van dr producent van ijn vlaggenmast kerstboom toch echt veel lager te liggen.. Dus of de deal wcht zo goed was....mi niet. Wilde product direct na ontvangst retourneren..toch maar niet gedaan...gedoe, extra retourkosten. Zal ik weer zaken doen..? Misschien wel..maardan let ik wat beter op....

Ventilatoren werken prima!

Omdat ventilatoren aan de onderkant niet op onze korte ventilatoren passen voor deze gekozen. Werkt prima, alleen iets korter dan in beschrijving. Ze zijn wel snel opgeladen. Ook echt voordelig

Elektrische brush

Ben heel blij met mijn aankoop. Bedankt HIERVOOR!!

Over Actie.deals

Zo goedkoop, dat kan toch niet? Het assortiment van actie.deals wordt continu uitgebreid met scherpe aanbiedingen. Profiteer van Bulkdeals in Huishoudelijke en Verzorgingsproducten. Of pak je voordeel op Fitnessapparatuur, Wonen & Slapen of verrassende Gadgets bekend van TV.