Goed en snel

Zeer goed, volgende dag in huis , iets was er niet goed werd gelijk nagestuurd dus helemaal top

Snel geregeld

Snel en goedkoop

Top bedrijf !!

Duidelijke informatie over het product..correcte communicatie over levering en de snelle bezorging .. Zeer klantvriendelijk ....en zeer goede kwaliteit van de lampjes Top bedrijf !!

morgen in huis klopt niet, duurde 4 dagen

Ik bestelde een badjas omdat deze morgen binnen zou zijn. Dat was belangrijk voor mij. ik bestelde op donderdag en had het zaterdag nodig. uiteindelijk kwam het aan op dinsdag. badjas was verder goed.

Uiterst tevreden

Je kan eenvoudig bestellen en de levertijd was ook top

Mijn ervaring

is goed op zijn best

Snelle levering en een goed product

Prima webshop,

Kwalitatief prima artikel gekocht komen afspraken na en de levering word door de track en tracé ondersteund.

Retour is al 14 dagen in jullie magazijn,

Al 14 dagen is retour terug in jullie magazijn, en mails worden niet beantwoord, telefoonnummer is onbekend. En nog steeds is het retour niet verwerkt. Bestelling 100093499

positieve ervaring

Klantvriendelijke. Snelle en goede service

Goed en keurig geregeld.

Besteld en binnen in een dag toppie

Goede prijs - kwaliteit verhouding...

Leuke lampen...snelle levering

o.k

zeer goed

Slecht

Ik heb per ongeluk twee keer dezelfde bestelling gedaan en ook twee keer betaald.De tweede bestelling is retour gestuurd en de aankoop zou vergoed worden . Dat is niet gebeurd.

zeer goed

Mooie lamp met zonnecellen, zeer tevreden over het product !

goedkoop en snel geleverd

2x verwarming gekocht Goede prijs en snel geleverd

Ik vond het goedkoopste dekbed van mijn keuze op deze website. Ook na een vraag van mijn kant, had de klantenservice snel en vriendelijk gereageerd. Mijn bestelling kwam op tijdstip als beloofd, goed te volgen via track & trace. Ik ben zeer tevreden!

handig

heel handig en praktisch, ben er blij mee

Wel wat laat maar verder prima

Levertijd valt tegen

er staat dat het product een levertijd heeft van 3 tot 5 werkdagen. Nog niets binnengekregen na 9 dagen

Top!!

Top!! Snel leverbaar

Artikel besteld en de volgende dag al geleverd

Slechte ervaring met aankoop accu kettingzaag

Hetapparaat werkt niet meer na eenmalig gebruik.

verwonderd over het verwarmingspaneel

groot was mijn verwondering bij de ontvangst van het pakket. ik bestelde, volgens de vermelde specificaties, een toestel van 55 x 20 x 11. bij ontvangst blijkt het om een toestel van 80 cm te gaan ipv 55 cm. bediening op het paneel van het toestel gaat zeer moeilijk en het toestel kan ik niet uitzetten met de aan/uit knop. bediening via app op mijn smartphone werk perfect. verwart zeer snel, top.

Over Actie.deals

Zo goedkoop, dat kan toch niet? Het assortiment van actie.deals wordt continu uitgebreid met scherpe aanbiedingen. Profiteer van Bulkdeals in Huishoudelijke en Verzorgingsproducten. Of pak je voordeel op Fitnessapparatuur, Wonen & Slapen of verrassende Gadgets bekend van TV.