Het was erg makkelijk om mijn artikel te kopen. De prijs was ook erg goed. Ik ben goed op de hoogte gehouden wanneer het kwam. Ik geef jullie een dikke 10

Lekker snel geleverd mooie prijs

ik ben er blij mee

ik raad hem aan

uitstekende wijze van verwerking!

Het was zelfs voor een Nerd(Computer)als mij heel gemakkelijk om het juiste artikel te vind en de ,bestelling plaatsen . Morgen komt het artikel al aan op het afhaaladres .Super!!

Het bestelde product was op tijd geleverd en onbeschadigd. Het roduvt is precies zoals ik voor ogen had..

Nette bezorging mooi product

Zeer goed voor wat ik bedoelde werkt perfect.

Artikel valt wat tegen, wel netjes verpakt

Besteld: A11951 Sleeptime Ergonomisch Bedrest Leeskussen voor bed & bank Op het plaatje ziet het er goed uit maar in het echt is hij veel kleiner en voldoet hij niet aan de verwachting. Jammer maar dat kan gebeuren met internetaankopen.

Mini kettingzaag

Verschikkelijk apparaat, zaagt niets. Niet kopen

De bestelling ging precies zoals verwacht. Ik kreeg keurig een bestel bevestiging binnen en op het moment dat het pakketje weg ging een track en trace code.

Product nog steeds niet geleverd

Slechte communicatie

De mixer was top. De verzending duurt snel.

Goede reactie op mijn vragen en naar zeer tevreden over de levering

Mijn zoontje is super blij met zijn verjaardagscadeau.

Prima! 1e keer

Goeie bad gekocht

Goeie bad en sterk en snelle levering

Klantvriendelijk en goede service

Bij ontvangst was een product defect, dit is snel opgelost. Heel tevreden met de service en het e-mail contact.

Airfryer

Heel mooie en kleine airfryer. Perfect voor als je alleen of eventueel met z'n tweeën bent. Staat prachtig in mijn kleine keuken

Slecht

Mijn product is kapot in de doos afgeleverd en bij nader inzien doet de verlichting ook niet. Inmiddels contact opgenomen maar het loopt nog...

Zeer goed en snel geleverd

Tussen bestellen en leveren nog geen week

Twijfel aan kwaliteit

Misschien mag ik niet veel verwachten voor dat geld maar bij het uitpakken van de doos was de teleurstelling groot. De bijgeleverde onderdelen zoals de deeghaak zijn miniatuur en staan in geen verhouding tot de kom. Echt passen doet het ook allemaal niet en de simpele knop om de arm omhoog te krijgen gaat ook niet echt soepel. Ik ben dermate teleurgesteld dat ik hem nog niet eens heb durven proberen en overweeg om het hele apparaat te retourneren en meer geld uit te geven voor een betere standmixer.

Prima accu-kettingzaag

Tot nu toe goede ervaring met mijn Blumill kettingzaag op accu. Alleen jammer dat de zaag in gemonteerde toestand niet meer in de meegeleverde koffer past, zodat hij eerst gedemonteerd moet worden om hem op te kunnen bergen. Foutje in het ontwerp van de koffer of alleen gedaan ter bezuiniging van de afmetingen ?

Waardeloos

Mijn bestelling werd niet geleverd. Dat moest uitgezocht worden. Ik kreeg geen ander produkt geleverd. Het duurde 14 dagen toen ik het voorstel kreeg om dan maar te annuleren. Intussen wacht ik al ruim een maand op terugbetaling, terwijl mij het termijn van 14 dagen was toegezegd. Hoezo 'aan het lijntje worden gehouden'..

correcte en snelle levering

tevreden met de producten. Ze zijn zoals in de beschrijving en heel snel geleverd.

De service is prima, geen problemen.

Niet goed

We hebben een step voor onze dochter gekocht en in de doos mee naar Italië genomen eenmaal Italië uitgepakt en nu blijkt dat het een super gammel ding wat het geld totaal niet waard is

Over Actie.deals

Zo goedkoop, dat kan toch niet? Het assortiment van actie.deals wordt continu uitgebreid met scherpe aanbiedingen. Profiteer van Bulkdeals in Huishoudelijke en Verzorgingsproducten. Of pak je voordeel op Fitnessapparatuur, Wonen & Slapen of verrassende Gadgets bekend van TV.