Niet goed

We hebben een step voor onze dochter gekocht en in de doos mee naar Italië genomen eenmaal Italië uitgepakt en nu blijkt dat het een super gammel ding wat het geld totaal niet waard is

Mooi en snellen levering

Ik ben heel tevreden met de ijklontjes maker hij werkt goed en niet duur. Succes verder

Beloftes waargemaakt

mooie gordijnen

Mooie gordijnen met ringen gekocht, snel geleverd en precies op maat.

Snel geleverd mooie ingepakt top

Zoals het woord zeer goed maar ook de levering correct uitgevoerd

De ventilator werd snel geleverd. Zeker met de huidige temperaturen fijn om deze in huis te hebben.

Prima, maar levering duurde lang.

De levering duurde lang, maar ik kreeg wel steeds netjes antwoord op mijn vragen daarover.

Slechte kwaliteit

Boxershorts besteld stond al bij dat het de volgende dag geleverd zou worden heb er een aantal dagen op moeten wachten nadat ik zelf contact via mail heb gezocht erover was het ineens de volgende dag verzonden Boxershorts scheuren na 1x dragen allemaal bij het kruis op de naden ik heb ook een mail gekregen of ik tevreden ben en het telefoon nummer wat in die mail staat blijkt niet eens van dit bedrijf te zijn blijkt van Tommy teleshoping te zijn hun h3bben een ander nummer van actie deals gevonden wat er nog niet eens op lijkt

Andere/verkeerde kleur gordijnen

Beste mevrouw/meneer, Op 31 juli 2024 10:41:17 heb ik 4 verduisterende gordijnen besteld (ordernummer 100091221), waarvan ik er afgelopen maandag 2 retour heb gestuurd. Op 4 aug. 2024 12:10:46 heb ik 2 verduisterde gordijnen besteld (ordernummer 100091359). Zoals u misschien kunt zien zijn bij beide bestellingen dezelfde gordijnen besteld, alleen een andere maat. Ik ben er na de eerste bestelling achter gekomen na normaals goed meten dat het mooier staat bij het raam als er 1 gordijn hangt van 1.50 m breed + 1 gordijn van 3.00 m breed. Gisteren de bestelling met ordernummer 100091359 binnen gekregen, vandaag de doos open gemaakt, maar het de gordijnen zijn een andere kleur dan de eerste bestelling met ordernummer 100091221, terwijl ik bij beide bestellingen voor de kleur Donkergrijs heb gekozen, maar de gordijnen van de eerste bestelling en de gordijnen van de tweede bestelling hebben niet dezelfde kleur. De gordijnen van de tweede bestelling zijn veel donkerder en lijken wel zwart, waardoor ik ze niet in 2 slaapkamers kan combineren (1 gordijn van 1.50 m + 1 gordijn van 3.00 m) Mijn vraag is hoe dit zsm opgelost kan worden ivm dat er nog vrij warme dagen aankomen en ik deze gordijnen op wil hangen in 2 slaapkamers waar de hele dag de zon binnenkomt. Vriendelijke groet, Petra van Vliet [email protected] 06-41243148 Ps verder tevreden! Snelle levering en mooie gordijnen, ik hoop dat ik ze snel op kan hangen.

Mooie artikelen om bij Actie deals te kopen

De verzending was erg erg snel de artikelen waren ook top een aanrader

Snelle levering, maar administratie wat slordig.

Door een verwarrende mail werd het gevraagde product door mij 2x betaald, ook 2x geleverd, terwijl ik er maar één van had besteld.

Na een gesprek met actie deals kwam t in orde.

De link van retourneren werkte niet,Heb actie deals gebeld,en inderdaad een storing..Kreeg via email een link voor retourneren,maar bij nader inzien houd ik mijn wollen dekbed toch,uiteraard voor de winter,in mijn favoriete kleur Roze.Snel geleverd,en mooi verzorgd ingepakt.Mijn dank is gröot.

Doet wat het moet doen. Mooi op tijd geleverd

Snelle nette verzending

Snelle verzending zoals wat ik besteld heb.

Totaal niet tevreden

Zeer slechte ervaring een stofzuiger van €125 besteld en betaald nog steeds niet ontvangen verschillende malen hierover om uw reactie gevraagd nooit antwoord mogen ontvangen dus nogmaals als u niet kunt leveren gaat mijn geld terug te storten Swetlana Rojer, hofmark 271-C,1355HV,,Almere

Goed apparaat werkt perfect .

Het is een prima ventilator en werkt perfect . Het is een aanrader .

Ik ben tevreden over de levering van mijn bestelling.

De aflevering was binnen 1 dag ; produkt-prijs en -prima ; vrachtkosten kan wel wat minder vlgs mij.

Goede service, artikel matig tot gevaarlijk

Opvouwbare elektrische step. Snelheid prima, maar plaats van verstelling stuur en zadel met 1 pin en niet afdoende klemmen op zich gevaarlijk en zorgt voor wiebelen en niet verkeersveilig. , terwijl de snelheid toch < 10 km is. Daarom besloten artikel terug te sturen. Prijs kwaliteit staan niet in verhouding. Kwaliteit staat echt in relatie met de prijs. Terugsturen op zich geen probleem. Wel jammer dat een creditering en terugbetaling, dan wel afboeking van de openstaande factuur wegens achteraf betalen bij KLARMA, ruim 14 dagen moet duren. Een extra minpunt voor de service. Daarmee is het bedrijf op zich niet slecht. Met de prijs van de step kon je eigenlijk al vermoeden dat de kwaliteit niet in verhouding staat. Let it by

prima ben tevreden goeie bezorging

Heel snel bezorgd en daardoor waargemaakt wat beloofd werd

Mooi vitrage gordijnen

Wel goed !

Alleen de bestellingen worden niet zo snel geleverd als belooft ! Men zegt 3 Dagen ! En men moet altyd één E. Mail sturen , waarom het zolang duurt ! Myn Tip is , Laat de klant sneller iets weten ! Komt beter over voor de klant , en voor jullie toch ! Verder mooie Produkte hoor ! TOP

Super mooie dekbedden

Wel even moeten wachten Maar super blij mee

geweldig

heb de gordijnen aangeschaft deze waren direct de volgende dag geleverd. ze hangen perfect ben er heel blij mee.

Over Actie.deals

Zo goedkoop, dat kan toch niet? Het assortiment van actie.deals wordt continu uitgebreid met scherpe aanbiedingen. Profiteer van Bulkdeals in Huishoudelijke en Verzorgingsproducten. Of pak je voordeel op Fitnessapparatuur, Wonen & Slapen of verrassende Gadgets bekend van TV.