Niet goed

Slecht komen de afspraak niet na over de levering

Niet goed, wacht nog steeds op licentiecode

Ondanks mijn melding dat ik de licentiecode van het officepakket niet had ontvangen en de reactie van de klantenservice dat deze al had moeten ontvangen heb ik de licentie nog steeds niet zit ook niet in de spam

geweldig

energie besparend en geeft goed licht

Nog niet ontvangen

Nog steeds niet ontvangen dus kan het niet beoordelen.

Dat het zo snel het pakje thuis kreeg.

Het pakje is goed aan gekomen Ik ben er heel blij mee . Het kom mijn goed van pas,net uit het ziekenhuis moet leren lopen Dankjewel

Leuke artikelen

Goede ervaring met kwaliteit, bestelling en levering van de gekochte artikelen. Zeer gevarieerd aanbod.

Parfait

Très contente de ma commande. Livraison rapide. Excellent

erg goed

niks te klagen

Gewoon goed

Voor de eerste keer top

Goed geregeld snel levering!

Aircooler gekocht Goed werkend apparaat Zeer tevreden over aankoop en bezorging.

Levering op tijd en schadevrij

De levering van de insekten gordijnen was op tijd en onbeschadigd. Jammer dat ik niet op de hoogte had gelet en alleen op de breedte. Moest ze dus terugsturen en dit proces is het makkelijkst van alle door mij te retourneren ( 4 in 5 jaar) goederen. Chapeau. Nu nog het geld terug en dan is alles in orde.

Slechte retour mogelijkheid en klantenservice

Tot nu toe slecht omdat ik niet kan retourneren of klantenservice bereiken.

Prima geregeld

Prima geregeld snel geleverd

Zou er weer bestellen

Prieel besteld erg goed

Prieel ziet er erg mooi en degelijk uit Doek was aan het eind kapot Oplossing nieuw doek gekregen. Top

Niet tevreden

Hoe kan ik een beoordeling geve; al-aika het artikel nog niet heb ontvangen ?Op zaterdag besteld en nog niets ontvangen .Het artikel was niet op voorraad en dan moet je nog eens 5 dagen wachten .Echt niet tevreden ……

Goede snelle verkoop ,aflevering een letterlijke drama en leugen chauffeur .is nooit aan mn deur gew

Alleen de bezorging was een regelrechte leugen .was thuis en de chauffeur zij ben niet thuis .hij is letterlijk nie tt aan de deur geweest .en mocht mn pakket op een af haal punt op halen waar ik niet voor heb betaald

Goede messenset .

Het is een geode messenzet . De messen snijden prima . Ze zien er mooi uit .

prima mini kettingzaag

Bestelling ging snel bezorging een dag later dan aangegeven maar dat kan gebeuren. Kleine kettingzaag uitgeprobeerd heel fijn om mee te werken vond het eerst wel spannend nooit zo iets gebruikt het viel mij erg mee.

Mooi apparaat, snel geleverd, top

Een paar keer uitgeprobeerd en hef bevalt erg goed, een aanrader.

Verkeerde product

Ik heb het verkeerde product gekregen. 1 Japanse Roos ipv 3 pioenrozen. Duurt lang voordat ik geld terug krijg om nieuwe te bestellen. Weet niet of ik de verzendkosten ook terug krijg. Heb daarvoor wel ern kortingcode gekregen maar als je niets besteld ben je de kosten dus kwijt. Fout is van toeleverancier.

Goed geholpen geweest.

Door personeel van Actie.deals correct en goed geholpen geweest. Verdient het vermelden waard.

De boxers zijn goed

Maar heb heel lang moeten wachten voor ik het thuis had bijna een maand !!!!

Bestelling komt niet zoals aangegeven

De klantenservice doet niets wanneer ik aangeef dat Post.nl het bestelnoment 7x wijzigt en ik dus elke keer voor niets thuis zit. Post.nl geeft aandat een onderzoek ingesteld kan worden maar Actiedeals wacht liever af. Ook geen compensatie in de bezorgkosten. Wij zijn zeer ontevreden.

Over Actie.deals

Zo goedkoop, dat kan toch niet? Het assortiment van actie.deals wordt continu uitgebreid met scherpe aanbiedingen. Profiteer van Bulkdeals in Huishoudelijke en Verzorgingsproducten. Of pak je voordeel op Fitnessapparatuur, Wonen & Slapen of verrassende Gadgets bekend van TV.