Snel

snel en heb gekregen wat ik wilde

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit Snelle levering Vriendelijk personeel

Al jaren een tevreden klant !

Wij zijn al jaren klant en hebben met ESE een wederzijdse goede verstandhouding...waarbij tot op heden geen vraag teveel is geweest en/of niet opgelost. Ondanks dat ze zelf druk waren zagen ze toch nog de tijd om ons op korte termijn te helpen. Super!!

goed geleverd

goed en snel geleverd

Top en snelle levering

Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering Goede service

Via de site een bestelling geplaatst. Daags daarna in huis.

Snel en correct

Makkelijk bestellen en snelle levering

Het bestellen is eenvoudig

De verpakking kan beter, de doosjes van de Rowo gel waren kapot door verdrukking.

Even puzzelen maar goed

Ik kom altijd aan de balie het was even wennen maar toch makkelijk Fijn dat je vragen kunt stellen die meteen worden beantwoord dank je wel

Heel erg snel

Snelheid en prijs , superb

Goede service, snelle bezorging

Ik heb de door mij bestelde artikelen in goede orde ontvangen en Ik Ben daarmee tevreden. Ik Ben vooral tevreden met de communicatie en hoe snel de bestelling wordt afgehandeld.

Ze snel en correct geleverd

Normaal bestellen we altijd onze producten en halen we ze af. Dit omdat we zelf ook in Veldhoven gehuisvest zijn. In de corona crisis is afhalen echter niet mogelijk en worden de bestellingen bezorgd. Begrijpelijk. Op de website wordt aangegeven dat de levering een paar dagen in beslag kan nemen dus houd je daar rekening mee. Echter de praktijk is dat de bestelling voor ons binnen één dag in huis was. Daar kunnen andere website een voorbeeld aan nemen. Die geven aan dat iets op "voorraad" is en versturen dan gewoon een week later hun producten.

Prima bedrijf dat snel levert

Inmiddels ook aanbeveelt.

snelle service,het bedrijf staat open voor vragen en reageert vlot en terzake

Het bestelde product werd vlot geleverd.Na een vraag van mijn kant over de manier van verzenden werd snel en uitvoerig gereageerd. Dat is pas echte service.

Beschadigd product

Tot 2x toe bleek het het plexiglas scherm beschadigd bij het uitpakken. De constructie bleek ook weinig solide met sleuven dicht bij de rand. Er volgde vlotte levering van een vervangend scherm, maar ook hierbij was er schade aan één van de hoeken.

Een snelle en correcte levering!

Ik vind uw website wel wat springerig bij gebruik. De aanvankelijk ontvangen link om uw te beoordelen kreeg ik na twee maal en 12 keer proberen niet in beeld. Nu wel dus. Ik zou het heel prettig vinden als de website vermeld wanneer de door mij dringend gewenste alcoholproducten weer verkrijgbar zijn. Nu moet ik daar maar naar gissen.

Goede prijs kwaliteit, snelle service

Snel en goed produkt geleverd.

Goed produkt, snelle levering tegen nette prijs.

Snel en scherp geprijsd

Snel en scherp geprijsd

Snel en goed geleverd.

Snelle reactie na mijn mail. Waardoor en snel zaken gedaan konden woren. Met een snelle levering.

Super snelle levering

Ik zocht. Ik vond en ik ontving

Snelle levering Wordt snel gereageerd.

Snel en goede prijs

Snelle levering en de prijzen zijn erg netjes

Habraken 2331 C

5507TK Veldhoven