Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen de snelle levering en de stevige verpakking. De kwaliteit van de producten werd meestal als hoog beoordeeld en het winkelproces verliep vlot. Enkele opmerkingen gingen over prijs, maar over het algemeen werd de waarde als redelijk erkend voor de kwaliteit. Al met al levert de winkel een positieve indruk op de belangrijkste punten.
Ik heb in de aanloop naar kerstmis 2020, toen iedereen vanwege de lockdown overal ging bestellen online, het Paleis op de Dam besteld. Dit Paleis is een produkt van Royal Goedewaagen. Het ziet er fantastisch uit en past moeiteloos tussen de KLM huisjes. Het meest bijzondere vond ik dat ik in deze tijd dat alle postbezorgers steen en been klaagden dat ze het zo druk hadden, ik het Paleis binnen twee dagen in huis had. Grote klasse!
23 December 2020
Jeanne de Ridder
Supersnelle levering, mooi verpakt
17 December 2020
Saskia
Amsterdam
Dank je wel Saskia, als jij blij bent worden wij dat ook!
het is precies wat ik verwacht had.
16 December 2020
Marleen van Aalst-Kuyper
Eijsden
Dank je wel voor je beoordeling Marleen!
Alles perfect: overzichtelijke site, bestel- en betaalgemak, prijs-/kwaliteitsverhouding, verpakking, levering zeer snel! Een voorbeeld voor de hele Gemeente Amsterdam!
14 December 2020
Vera
AMSTERDAM
Thnx Vera, worden we blij van!
De eerste keer iets besteld, en de volgende dag werden de producten al afgeleverd. Top!
14 December 2020
Ineke
Nijmegen
Dank je Ineke, Jij blij dan wij blij!
Kaars (Amsterdammetje) besteld. Kwam binnen met een grote hoek eraf. Gevraagd of ik hem kon ruilen in de winkel in Amsterdam, kon niet. Netjes een nieuwe opgestuurd gekregen, maar ook hier net zo'n grote hoek eraf. Hierop weer een mailtje gestuurd, maar geen reactie op gekregen.
Beveelt niet aan
10 December 2020
Marlies
Almere
Dag Marlies, het spijt ons dat je tot 2x toe een beschadigd product hebt ontvangen. Is natuurlijk niet de bedoeling en komt bij deze kaarsen ook zelden voor. Het mailtje dat je hebt gestuurd hebben wij helaas niet ontvangen, maar we gaan je nog een mooi Amsterdammertje sturen.
Leuke producten en snel verstuurd
10 December 2020
Sara Neven
Amsterdam
Dank je wel Sara, 10-en zijn we superblij mee en gaan we toch een btje van blozen
Werd in winkel op centraal aardig geholpen, kreeg kortingsbon. Web order was er de volgende dag al. NB: Enquete is niet duidelijk, vermeld niet amstory maar i Amsterdam webshop, dan weet je waar het over gaat. Ik had het al een keer weggeklikt omdat ik de naam niet herkende
1 October 2020
Saar
Amsterdam
Onmiddellijke levering; geen noodzaak tot het maken van een account. Snelle reactie op een vraag ontvangen ná levering. Waarom dan 4 i.p.v. 5 sterren? De elektronische orderbevestiging wordt door Amstory ook gezien als factuur, alleen dat is nergens vermeld. Voor zakelijke doeleinden niet geheel 'compleet'.
24 September 2020
P
Venlo
artikelen waren boven verwachting
21 June 2020
Th
Amsterdam
Inspirerend om de webshop te bezoeken Mooie waardevolle cadeaus door de vele bijzondere en creatieve ontwerpen. Het enige nadeel is: ik werd er wel hebberig van...
19 May 2020
Inez
Enschede
Goede service, het zou leuk zijn als je een leuke tekst erbij kunt doen wanneer je het als kadootje verzend.
14 May 2020
Amy
Het kwam op tijd aan
14 May 2020
Marijn
Amsterdam
Ik heb oorbellen besteld die er uit zagen alsof ze ongeveer 2 centimeter groot waren. Bij aflevering bleken ze minder dan de helft. Daardoor waren ze voor mij zeker niet de 20 euro waard die ik er voor betaald heb. Wel van behoorlijke kwaliteit en redelijk snelle levering
Beveelt niet aan
15 March 2020
Stef
Arnhem
Op de review van Stef hebben we per mail gereageerd. Hieronder een samenvatting:
Jammer dat de oorstekers die je hebt ontvangen kleiner bleken dan je verwacht had.
We doen we ons best om de producten die we verkopen
- Zo realistisch mogelijk af te beelden: op de productpagina staat daarom een foto van de Jordaan oorstekers aan het oor
- Van de juiste specificaties te voorzien: bij de betreffende oorbellen staat dat het huisje 0,5 cm groot is
Uiteraard kan het zijn, dat deze informatie niet prominent genoeg in beeld staat of dat deze jou niet is opgevallen.
De I amsterdam webshop bestaat nog maar kort en we kunnen het altijd beter doen.
Suggesties of tips hebt voor ons hebt om dit soort teleurstellingen te voorkomen, ontvangen we graag.
Wellicht ten overvloede, het is altijd mogelijk producten binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te retourneren, waarna we het aankoopbedrag terugstorten.
snelle service, binnen 1 dag geleverd.
13 March 2020
Jan de Man
harderwijk
Amstory is in 2020 live gegaan. We verzamelen dus nog nog niet zo lang reviews en hebben er daarom nog niet zo veel. Reviews zijn dus welkom.
Zuidsingel 36
3811HC Amersfoort