Heel tevreden over VIA VAI

Duidelijke website en via de app gemakkelijk contact en vlot antwoord op vragen. Goede service!

Super snel en vriendelijk!

Super snel verzonden. Retour blijft nu wel te lang onderweg, daarbij vriendelijk geholpen.

Mooie mocassisn besteld en nette verzending

Schoenen zitten gelijk goed en heel mooi verpakt. Helemaal tevreden. Mooie kwaliteit.

Heb schoenen nog niet gedragen maar ze zien er alleszins top uit

fantastisch!

fijne schoen, snelle levering.

Verzending top retour verwerking laat NOG op zich wachten

Retour hoor je niets van.

Gewoon uitstekend!

Mooie schoenen en snelle levering!

Ik ben ontzettend goed en liefdevol geholpen door Natasha. Ze gaf mij tips nadat ik vroeg wat voor sneakers geschikt konden zijn, van de nieuwe collectie, voor mijn “moeilijke” voeten Ik ga deze week weer beslissen Top dat je gratis mag bestellen en retourneren.

Super snelle levering

Mooie webshop, snelle levering en prachtige schoenen

Super tof!

Bestelling van een paar super leuke bootschoentjes ging vlot en nog sneller in huis. Erg blij mee! En ze zitten fantastisch, staan leuk en vallen goed op maat!

top

Goede site, TOP

heerlijke gympen

ik koop al jaren nog alleen gympen van het merk Via Vai. Ze zitten heerlijk, mooi design en snelle levering.

Perfect service

Fijne klantenservice!

Hele fijne schoenen en super snel geleverd

Top!!!

Makkelijk bestellen snel geleverd geweldige schoenen

Zeer goede service, erg vriendelijk

Zeer mooie schoenen! Zitten perfect en zijn mooi afgewerkt!

Snelle verzending en prachtige schoenen

Mooie pasvorm

Duidelijke webshop. Levertijd was previes zoals aangegeven.

top

Prettig en duidelijk

Snel

Snel en netjes

Schoenen zijn beschadigd

1 schoen mist een stud op de neus ligt ni ter beoordeling voor retour hierop helaas nog geen antwoord gekregen waardoor ik ook geen ander paar kan bestellen.

Prima en snel

Fijne winkel!

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Al bijna 35 jaar is VIA VAI een inspirerend en internationaal opererend schoenenmerk. Dankzij onze webshop VIAVAISHOES.COM zijn wij altijd en overal bereikbaar. Met een eigen Brandstore in Amsterdam en ruim 500 partnerstores in Noord-Europa is VIA VAI op meerdere fronten actief. Lees meer over het verhaal achter ons merk. In onze diverse collectie is er voor ieder wat wils. Van casual en edgy items tot stijlvolle en tijdloze designs. VIA VAI is meer dan alleen een schoenenmerk, het is een lifestylebrand. Wij geloven in de kracht van zelfverzekerdheid - in stijl, in keuzes in de manier waarop je door het leven beweegt. VIA VAI is er voor mensen met een eigen koers. Voor wie zich niet laat leiden door trends, maar kiest voor een authentieke lifestyle. Onze collectie is stijlvol zonder concessies, comfortabel zonder compromis. Met Nederlandse ontwerpen, Italiaanse roots en Europees vakmanschap, brengt VIA VAI handgemaakte collecties die indruk maken - Crafted to Impress.