Verzending top retour verwerking laat NOG op zich wachten

Retour hoor je niets van.

Gewoon uitstekend!

Mooie schoenen en snelle levering!

Ik ben ontzettend goed en liefdevol geholpen door Natasha. Ze gaf mij tips nadat ik vroeg wat voor sneakers geschikt konden zijn, van de nieuwe collectie, voor mijn “moeilijke” voeten Ik ga deze week weer beslissen Top dat je gratis mag bestellen en retourneren.

Super snelle levering

Mooie webshop, snelle levering en prachtige schoenen

Super tof!

Bestelling van een paar super leuke bootschoentjes ging vlot en nog sneller in huis. Erg blij mee! En ze zitten fantastisch, staan leuk en vallen goed op maat!

top

Goede site, TOP

heerlijke gympen

ik koop al jaren nog alleen gympen van het merk Via Vai. Ze zitten heerlijk, mooi design en snelle levering.

Perfect service

Fijne klantenservice!

Hele fijne schoenen en super snel geleverd

Top!!!

Makkelijk bestellen snel geleverd geweldige schoenen

Zeer goede service, erg vriendelijk

Zeer mooie schoenen! Zitten perfect en zijn mooi afgewerkt!

Snelle verzending en prachtige schoenen

Mooie pasvorm

Duidelijke webshop. Levertijd was previes zoals aangegeven.

top

Prettig en duidelijk

Snel

Snel en netjes

Schoenen zijn beschadigd

1 schoen mist een stud op de neus ligt ni ter beoordeling voor retour hierop helaas nog geen antwoord gekregen waardoor ik ook geen ander paar kan bestellen.

Prima en snel

Fijne winkel!

makkelijk te vinden

Snelle levering en goeie kwaliteit schoenen

In alle opzichten heel goed. Super blij met de schoenen.

Goede snelle levering en super fijne dames en heren schoenen

Helemaal super blij met mijn schoenen!!

Hele mooie lichtblauwe slingbacks gekocht en ben er super blij mee. Passen perfect!

Snelle levering, sneakers zitten heel comfortabel en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit! Sneakers zitten heerlijk.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.