Mooie collectie, duidelijke website

Mooie collectie, goede kwaliteit, snelle levering.

Alles verliep zoals zou moeten. Ben heel blij met de schoenen. Goede pasvorm en valt op maat. En nog mooi ook!

Top service!

Blije klant!

Super makkelijk

Goede website en goede levering

Super merk!

Blij met mijn nieuwe schoenen, heb altijd via vai! Had ze de volgende dag in huis

Mooie collectie, snelle levering !

De site werkt perfect. Je kan heel makkelijk een selectie maken.

Heel makkelijk om een selectie te maken

Mooie schoenen, met heerlijk voetbed.

Schoenen besteld volgende dag in huis, wat een kwalitatief mooie schoenen. Lopen heerlijk direct een tweede paar in een andere kleur gekocht.

Mooie spullen, vlotte levering

Via vai is n mooi merk. Up to date, In stijl en materialet. Goede kwaliteit

Prima geleverd en op de hoogte gehouden v d bestelling.

Prettige ervaring met bestellen bij vinvis

Bestellen gaat gemakkelijk. Leuk ook dat je punten kunt sparen voor gratis artikelen, voelt als een cadeautje. Retourneren gaat ook heel gemakkelijk. De kracht van via Vai zit in de uitstekende kwaliteit van de schoen, je hebt echt iets moois wat ook nog lekker zit aan de voeten. Ik koop bijna niets anders meer.

Snelle levering en zoals altijd prachtige schoenen!

Keurig verpakt. Mail erna met styling tips.

Ik bestel regelmatig bij Via Vai voor mijn partner en die is helemaal weg van jullie producten.

Great !

Boots are stunning, comfy and arrived to another country in few days ….love it …

Fijne webshop, duidelijk, snelle levering

Superblij met mijn bestelling

Prachtige laarzen en snel verzonden!

Geweldige sneakers

Snelle goede levering

Goed verzorgd, snel ontvangen

Hartstikke mooie en stoere laarsje, ben er erg blij mee!

Mooie comfortabele laarzen. Maat klopt altijd.

Hele mooie laars

Kwaliteit laarzen gekocht in de sale. Snel geleverd, heel blij mee.

2 paar sneakers besteld, snel ontvangen, uitstekend verpakt, en perfecte pasvorm… nog niet eerder schoenen van Via Vai gehad maar ga zeker terugkomen bij Via Vai.. ben erg tevreden

Goede aanbieding, hele fijne schoenen en snel geleverd.

Heel mooie collectie,

Heel mooie collectie,sneakers zitten perfect ,heel snelle service.Blij jullie te leren kennen.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.