Duidelijke site, goede service

De producten zijn makkelijk te vinden en zijn mooi weergegeven. Helaas pasten de schoenen mij niet goed en moest het retour. Het is goed en snel afgehandeld. Goede service!

correct

ik ben zeer tevreden, ik heb mij vergist van mailadres, graag alles op mijn account van [email protected] ipv terry.machtelinckxgmail.com mvg

Betrauwbaar

heb 3 paar bersteld 2 teruggestuurd maar retour formulier vergeten toe te voegen Een alleraardigste mevrouw aan de telefoon gehad en gaat het oplossen.

top service!

Ontzettend fijne service! mijn pakket was verloren gegaan en ik kreeg snel contact met via vai. zij hebben zonder gedoe een nieuw paar schoenen opgestuurd.

Mooi, aantrekkelijk en overzichtelijk

Een mooie, moderne website. Overzichtelijk en prettig in gebruik.

Super tevreden

Super tevreden en goede service!! Loop al jaren op Via Via.

Sneakers

Ik ben altijd fan van Via Vai om hun stijlvolle schoenen/laarzen en sneakers. En draagcomfort. Echter de kleur kwam niet helemaal overeen met wat er aangegeven wordt op de website.

Heel erg goed. Super.

Ik had een vraag over de maat van een paar schoenen. Omdat de maat 40 die ik altijd bestel bij jullie nu bij het bestelde paar te krap was. Ik kreeg uitstekend advies. Daar was ik super blij mee.

Mooie overzichtelijke site

Duidelijke productfoto's op een overzichtelijke site.

Super en snel geleverd

Super en snel geleverd

Snelle levering, goede communicatie, kwaliteit

Kwaliteit is uitstekend, zalige schoenen

Prima ervaring

Vlot besteld en geleverd

Persoonlijk

Mijn sneakers hadden de verkeerde maat, maat 40 in doos maat 39. Gebeld en daarna app gestuurd. De volgende dag app terug. Kreeg een nieuw paar schoenen en retour ticket. Tot mijn verrassing zat er nog een mooi cadeau bij en een persoonlijk hand geschreven kaartje. Heb wel eerder wat besteld en ben zeer tevreden. Liefs Tineke

prima klantenservice

Bij levering was ik niet helemaal tevreden over de schoenen, maar dit is super snel en netjes opgelost. Echt top klantenservice!

Mooie sneakers

duidelijke website, zeer snelle levering!

Zeer tevreden over aankoop, schoenen zoals afgebeeld op de website.

Kopen gaat makkelijk

Ik kan maar niet vinden hoe ik mijn items kan retourneren. Dit is heel vervelend.

Topservice

Eerste aankoop en meteen heel tevreden van zo wel de schoenen als de snelle service.

Ik ben fan van ViaVai

Altijd geweldig

Leveringsdatum klopte precies

Zeer goed en snel geholpen

Ik had een paar Vic Kyro’s besteld en daar had ik een vraag over. Ben zeer vriendelijk geholpen en het was snel geregeld. De kwaliteit van de schoenen vind ik ook top!

Fantastisch merk

Duidelijke goeie webshop, snelle levering en super fijne schoenen! Top!!

Super bedrijf

Mooie schoenen goede kwaliteit snelle levering super mooi verpakt en verzorgd bij aflevering !!! Top bedrijf

geweldige service

Vlotte levering, goed verpakt. Perfecte maat

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Al bijna 35 jaar is VIA VAI een inspirerend en internationaal opererend schoenenmerk. Dankzij onze webshop VIAVAISHOES.COM zijn wij altijd en overal bereikbaar. Met een eigen Brandstore in Amsterdam en ruim 500 partnerstores in Noord-Europa is VIA VAI op meerdere fronten actief. Lees meer over het verhaal achter ons merk. In onze diverse collectie is er voor ieder wat wils. Van casual en edgy items tot stijlvolle en tijdloze designs. VIA VAI is meer dan alleen een schoenenmerk, het is een lifestylebrand. Wij geloven in de kracht van zelfverzekerdheid - in stijl, in keuzes in de manier waarop je door het leven beweegt. VIA VAI is er voor mensen met een eigen koers. Voor wie zich niet laat leiden door trends, maar kiest voor een authentieke lifestyle. Onze collectie is stijlvol zonder concessies, comfortabel zonder compromis. Met Nederlandse ontwerpen, Italiaanse roots en Europees vakmanschap, brengt VIA VAI handgemaakte collecties die indruk maken - Crafted to Impress.