Hi Monique, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Dagelijks doen onze medewerkers er álles aan om de optimale service en kwaliteit te leveren. We willen je daarom vragen op welke punten wij kunnen verbeteren, zodat we de volgende keer een 10 kunnen scoren ❤️. Ga lekker genieten van je nieuwe Liz Dae sneakers. You'll rock them! 😘 Liefs, Quinta
Hi Ingrid, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Ellen, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Quinta
Hi Jolanda, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Dagelijks doen onze medewerkers er álles aan om de optimale service en kwaliteit te leveren. We willen je daarom vragen op welke punten wij kunnen verbeteren, zodat we de volgende keer een 10 kunnen scoren ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Cassia Six sandalen en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Nancy, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Marijke, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dagelijks doen onze medewerkers er álles aan om de optimale service en kwaliteit te leveren. We willen je daarom vragen op welke punten wij kunnen verbeteren, zodat we de volgende keer een 10 kunnen scoren ❤️. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's: de Candy Pure ga jij rocken deze zomer! Liefs, Quinta
Hi Marijke, Bedankt voor jouw positieve review! ❤️ We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen en dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Je kunt bij VIA VAI altijd achteraf betalen met Klarna, is dat wat je bedoelt? Mocht je hier hulp bij nodig hebben, staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Jose, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! 🥰 Dagelijks doen onze medewerkers er álles aan om de optimale service en kwaliteit te leveren. We willen je daarom vragen op welke punten wij kunnen verbeteren, zodat we de volgende keer een 10 kunnen scoren ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Candy Pop slippers. Liefs, Quinta
Hi Tineke, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Brenda, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Mondi Lake sandalen. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Hi Sonja, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Candy Pop slippers snel bij je zijn thuisbezorgd. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Faye
Hi Paola, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen en je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Mondi Lake sandalen, hope to see you soon! Liefs, Faye
Hi Anouk, Wow, een 10! ❤️ Uitstekende service en snelle levering is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm. Heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye
Hi Petra, Wauw, een 10! Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Faye
Hi shoelover, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi shoelover, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en het retourproces ook helemaal naar wens verliep. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Quinta
Hi Yvonne, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's: Blue Myla ga jij rocken! Liefs, Quinta
Hi Susan, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met jouw nieuwe Coco Tess sneakers. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Tine, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Veel plezier met jouw nieuwe Coco Tess sneakers. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Joke, Wauw, een 10! Uitstekende service met een persoonlijke touch is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Gerda, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Blue Maeve sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Claudia, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. You'll rock them! Liefs, Quinta
Hi Patricia, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is en dat je jouw favoriete sneakers hebt kunnen scoren. Veel plezier met jouw Celina Jess sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Ellen, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi shoelover, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Noelle Rox enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
VIA VAI is er voor fashionowners met een eigen stijl. Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden, wonderlijke texturen en heldere kleuren brengen we jou unieke items met Italiaanse allure. Verwen jezelf met luxe materialen en kies voor tijdloze variaties op actuele trends. Draag onze on trend eyecatchers terwijl je van een goed gesprek op zomerse terrasjes naar inspirerende meetings rondom het winterse haardvuur struint. Of je nu gaat voor extravagant en kleurrijk of subtiel en simplistisch: onze items voegen een vleugje temperament toe aan iedere outfit. VIA VAI is verkrijgbaar op circa 500 verkooppunten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen en Denemarken.