Heel makkelijk en goed overzicht
Dure sneakers gekocht (219,95), maar blijf mijn enkel open lopen. Op 2 plekken aan mijn linkervoet tot bloedens toe... Balen.... Mijn vorige ViaVai's lopen héérlijk. Die heb ik al jaren....
Hi Shoe lover, Wat ontzettend vervelend om te horen dat je last hebt van de sneakers. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we willen dit graag samen met je oplossen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat de opties zijn! 💛 Liefs, Isa
Bij een retour werd je direct op de hoogte gebracht .
Hi Karina, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en het retourproces ook helemaal naar wens verliep. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Isa
foto opgestuurd schoonmaak spul gehad .Had zelf al de zelfde nieuwe besteld van weer 199,00 omdat er al maten uitverkocht zijn. Schoen is voor tachtig % schoon geworden. Dit aan klantenservice door gegeven maar niets meer gehoord Had op korting op mijn volgende Vla Vai schoenen gehoopt omdat ik vaste klant van via vai schoenen ben. Groetjes Herma den Reijer.
Goede keus ,snelle levering
Hi Nathalie, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! 💕 Liefs, Isa
Mooie schoenen, fijne mensen en goede service!
Hi Liesbeth, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Zie boven
Hi Annemieke, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Isa
Goede website, overzichtelijk en goede service
Hi Anneloes, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Liefs, Isa
Helemaal goed
Hi Jeanet, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Isa
Levering en betaling correct en vlot
Hi Ann, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Liefs, Isa
Draag al zoveel jaren ViaVai schoenen ivm de fijne pasvorm, modieus en van zeer goede kwaliteit.
Hi Monique, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Isa
Snelle levering, prachtige schoenen van goede kwaliteit. Ook retourneren netjes en snel afgehandeld. Aanrader!
Hi Shoe lover, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Isa
Het kwam op tijd
Hi Petra, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering. Liefs, Isa
Makkelijk bestellen, vlot en keurig verpakt geleverd!
Hi Anja, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Liefs, Isa
Zien er precies uit als op foto. Maat klopt ook prima.
Hi Carla, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Zeer blij met mijn nieuwe schoenen. Snel geleverd
Hi Hilde, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe schoenen. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Isa
Duidelijke website goede levering en mooie kwaliteit schoenen.
Hi Diane, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Ik ben fan van het merk, je vindt er altijd mooie confortabele schoenen voor alle gelegenheden! ik bestel meestal online en ben heel tevreden over de service! Een aanrader!
Hi Nancy, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Liefs, Isa
Eerlijk gezegd had ik nog nooit van jullie merk gehoord maar ben ondertussen grote fan. De door mij aangekochte slippers zitten als gegoten en nog geen moment zere voeten gehad. Top!!!
Hi Alexandra, Wat een super leuke review! wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Isa
Kwaliteit schoenen.
Hi Nancy, Bedankt voor jou compliment, dat waarderen we enorm! 💕 Liefs, Isa
Voor 23.00 u besteld , volgende dag in huis ! Topsernice. Ruilen geld snel terug
Hi Hilde, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Liefs, Isa
Zeer behulpzaam
Hi Anita, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over service, dat waarderen we enorm. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. je gaat ze rocken deze zomer! Liefs, Isa
Tilfreds dog må jeg sende sandalen retur. Sandalen var flot men mine gigt fødder kan desværre ikke gå i den så den sendes retur
Hi Charlotte, Tak for din positive anmeldelse, det sætter vi stor pris på! 💕Det er ærgerligt at høre, at sandalerne ikke var behagelige for dine fødder. Vi håber, at du snart finder noget andet, du kan lide, og at vi snart må byde dig velkommen tilbage på vores webshop. Har du brug for hjælp til at finde et godt alternativ, så sig endelig til, vi hjælper dig gerne! Kærlig hilsen, Isa
Super snelle levering! Van heel geweldige sneakers.
Hi Thea, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan! Liefs, Isa
Mooie schoenen, voldoen aan verwachting en snelle service!
Hi Carlien, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa