De Bestelling is snel geleverd. Erg leuk om een persoonlijk kaartje erbij te ontvangen.
Super mooie sneakers heb ik hier gekocht en ze zitten meteen als gegoten! De kwaliteit is ook heel goed.
Supersnel en goed!
Mijn ervaring is heel goed. Klantenservice behulpzaam en vriendelijk.
Mijn zoveelste paar via vai sneakers gescoord. Ik ben al jaren fan .Mooie kwaliteit en fijne service . En een handgeschreven kaartje in de doos erbij,dat maakt het extra leuk!
Ik hou van dit merk. Snelle verzending en iedere keer een persoonlijke, handgeschreven groet. Hartelijk bedankt ☺️
Prima. Heel attent persoonlijk kaartje bij de bestelling.
Hi Diana, Bedankt voor jouw positieve review!💕 Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Heel veel plezier met jouw nieuwe Lott Harvey loafers. Jij gaat ze rocken! Liefs, Kate
Zeer blij met mijn Vai’s en de levering was duidelijk en snel. Zeker een aanrader!
Hi Marion, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Past altijd, goede kwaliteit, prima service, mooie schoenen.
Hi Hedy, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI loafers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Nooit geen problemen met bestellen en levering.
Hi fashionista, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers! Liefs, Kate
Mooie sneakers en een leuke persoonlijke boodschap bij de levering!
Hi Mariëlle, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Mooie sneakers gekocht en snel geleverd.
Hi Karin, Bedankt voor jouw positieve review!🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Via Vai is niet alleen trendy, maar ook kwalitatief goed. Ik loop er heerlijk op; zowel sneakers als laarsjes.
Hi Merel, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. 🥰 Veel plezier met jouw nieuwe Isa Bo sneakers & heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Kate
Goede pasvorm modieus .
Hi Onorina, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Tevreden over de levering en ook de schoenen zijn weer top.
Hi Mia, Wauw, bedankt voor deze positieve review!❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Altijd leuk om jullie pakket, inclusief handgeschreven kaartje, te ontvangen!
Hi Kristel, Wauw, bedankt voor de 10!❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Snelle levering, en vooral super Fijne schoen/ sneakers. Bij via vai weet ik gewoon dat het een super mooie fijne schoen/ sneaker is. En goede kwaliteit.
Hi Mariska Bedankt voor het grote compliment! Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI. We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Lott Harvey loafers, jij gaat ze rocken! Liefs, Kate
Duidelijk en fijne site
Hi Sandra, Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. 🥰Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Heel blij met mijn geleverde schoenen
Hi Lisette, Bedankt voor het compliment!❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Mooie laarzen gekocht van prima kwaliteit Snelle en correcte levering
Hi Gonnie, Wauw, bedankt voor deze positieve review!❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Er zat een kaartje met een persoonlijke boodschap bij de bestelling. Dit heeft me erg verrast. Ik werd er blij van!
Hi Danielle, Wow, een 10! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️ Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Snelle Levering en super mooie schoenen
Hi Fieke, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Kate
Vaker laarsjes bij jullie gekocht en altijd heel erg tevreden
Hi Ellen, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new Mara Denver enkellaarsjes & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate
Ik draag al jaren ViaVai maar nu voor het eerst via de ViaVai webshop gekocht. Heel goed bevallen. Leuk kaartje erbij, service met 5 sterren! En de schoenen zitten heerlijk.
Hi Marjon, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij!🥰 Veel plezier met jouw nieuwe Vesper Kelsey sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate