Snel en duidelijk.

Snelle levering, makkelijk retourneren en snelle terugbetaling.

Snelle levering. Mooie

Snelle levering. Super mooie schoenen!

Prima! En snel geleverd!

Fijne schoenen

Fijne schoenen waar ik kilometers op kan lopen, nooit meer pijn in mijn voeten

De website is overzichtelijk en duidelijk. De schoenen staan geordend op de site. Verzending is vlot en goed te volgen. De schoenen zijn netjes verpakt en retourneren is makkelijk.

Prima ervaring

Great Shoes

Easy online ordering and fast delivery - 2 days from Amsterdam to Munich. I love my Gioia Flynn‘s. Via Vai shoes are made of excellent leather and the price is absolutely worth it. Feel them, wear them, love them!!!‘

Snelle levering. Zien er goed en mooi uit. Lopen lekker!!

Viavai is betrouwbaar

Al jaren heb ik viavai schoenen. Ik heb menig paar in de kast staan. Ze hadden altijd een goede leest voor mij. Er is iets veranderd omdat ik nu al een paar keer gehad heb dat ze te smal waren. Viavai breng alsjeblieft weer wat breder vallende sneakers op de markt! Mijn dank is groot! Mvg Katelijne

Mooie schoenen!!!

Prima service. Mooie schoenen. Alleen maat advies klopt absoluut niet.

Mooie product en geweldige service!

Nadat ik de bestelling had gedaan zag ik dat bij een groot online warenhuis de prijs van hetzelfde product €40 lager was. Ik heb dit via de app aangegeven en gelijk werd mijn factuur aangepast. Ik ben erg blij met het product en de goede service!

Altijd goed!

De mooiste, fijnste en beste.

Mooie webshop, mooie collectie

Veel verschillende schoenen. Snel geleverd. Goede kwaliteit

Goede en snelle service

Mooie schoenen, dik tevreden over de service

Heel tevreden over het aanbod van schoenen. Draag ze graag. Top kwaliteit en veel keus in schoenen, sneakers etc..

Snelle bezorging en mooie schoenen

Vandaag besteld en morgen al binnen.

Keurige service

Perfecte afhandeling van wat schade aan nieuwe schoen en nog vriendelijk tewoord gestaan.

Super blij met m’n nieuwe schoenen

Netjes geleverd

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Mooie sneakers

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Super Service

Super geholpen bij het omruilen van mijn laarsjes

Zeer ruime keus in soorten en maten…

Super service!

Op het tijdstip van levering was ik thuis, de bel ging, ik deed de deur open maar er kwam niemand? Wel een berichtje in de app dat mijn schoenen zouden zijn afgeleverd: in de brievenbus! Naar beneden, nergens schoenen, geen briefje, niet bij de buren of omgeving: balen! 1 belletje naar Viavai, onderzoek gestart, helaas waren de schoenen weg :-( Ik heb zojuist een nieuw paartje binnen gekregen, super service!

Heerlijke schoenen

Heerlijke schoenen, een welkoms korting was wel leuk geweest :)

Super geregeld!

Altijd blij met mijn schoenen perfecte pasvorm!

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC