Het stiksel is na 2 dagen helemaal los en moet naar de schoenmaker. Voor schoenen van bijna € 200 vind ik dat heel slecht!
Hi Conny, Wat ontzettend jammer om te horen dat het stiksel zo snel is losgeraakt, dat mag natuurlijk niet gebeuren, zeker niet bij een nieuw paar schoenen. Ik ben er direct voor je achteraan gegaan. We willen dit graag voor je oplossen en met je meekijken naar een passende oplossing. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit samen verder op te pakken. 😊 Liefs, Isa
Ik ben helemaal fan van ViaVai ze zitten mij als gegoten en draag nauwelijks nog andere.
Hi Vicky, Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️ Liefs, Isa
Fijne en makkelijke webshop! Heerlijke schoenen!
Hi Carine, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Isa
Duidelijke communicatie
Hi Henny, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Liefs, Isa
Mooie producten en fijne website.
Hi Brenda, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Isa
Heel fijne schoenen, lopen heerlijk en prima, snelle levering!
Hi Gaby, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen en dat ze snel bij je zijn afgeleverd. Heel veel plezier ervan! Liefs, Isa
Snel en netjes verpakt in huis
Hi Anita, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in en wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe schoenen. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Isa
Snelle levering . Veel keus
Hi Karin, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Hi Nicole, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Isa
Hi Ina, Dankjewel voor jouw positieve review. Daar worden we blij van! 😊 Liefs, Isa
Ik heb espadrilles besteld en deze waren na 2 werkdagen al bezorgd. Helaas waren ze te klein, teruggestuurd en binnen een week mijn geld weer teruggestort. Kortom, heel tevreden en zou zeker weer bestellen bij Viavai.
Hi Annette, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Snelle levering, uitstekende communicatie over levering.
Hi Karin, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent en dat alles zo vlot verlopen is. Veel plezier met je nieuwe schoenen! 💕 Liefs, Isa
Op de site staat duidelijke informatie over de schoenen, ook dat de schoenen niet direct verzonden konden worden. Ik had ook een tas besteld, deze kwam eerder dan de schoenen. Wat mij betreft had de tas samen met de schoenen kunnen komen. Dat was waarschijnlijk duurzamer geweest. Een andere webshop (waar ik meerdere producten bestelde) gaf mij de keuze of ik alles in 1x wilde ontvangen. Dat leek me in dit geval ook wel prettig.
Hi Irma, Bedankt voor je positieve review & feedback. Bij VIA VAI staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We willen je daarom laten weten dat we dit zeker gaan meenemen in de toekomst en onze ontwikkeling als merk. Voor nu veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot ziens in onze webshop! 🥰 Liefs, Isa
Ik had een probleem maar dit werd heel goed en snel opgelost! Super! En de schoenen zijn prachtig!!
Hi Jessica, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Isa
Na een probleempje met mijn eerste paar, geweldig verder geholpen. Kan Via vai alleen maar aanbevelen. + je loopt op wolkjes.
Hi Ilse, Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Isa
Zeer correcte en snelle levering ! Mooie collectie, ga zeker nog bestellen!
Hi Anne, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's Liefs, Isa
Omdat niet alle winkels via vai verkopen moet je wel via webshop. Wat uiteraard prima geregeld is
Hi Rita, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hope to see you soon! Liefs, Isa
Hi Anjora, Bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Liefs, Isa
Bestel al jaren bij Via Vai...... super leuk merk, goede service en kwaliteit altijd dik in orde!
Hi Jolanda, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Ik heb mooie sneakers helaas was bij eerste keer dragen de zool los Al 3 x gelijmd nu voor 4e keer bij schoenmaker Ze zijn zo fijn en leuk ! Ik heb van jullie een korting gekregen en die heb ik laatst geïnd maar baal nog van schoenen want tis toch niet goedkoop Vriendelijke groeten Karin
Hi Karin, We willen je bedanken voor je kritische en waardevolle feedback. Dit nemen we weer mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Hopelijk hebben we het op deze manier toch nog een beetje goed kunnen maken. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 🥰 Liefs, Isa
Snelle levering Mooi product
Hi Wilma, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Isa
Fijne schoenen. Retourbeleid heel goed geregeld.
Hi Marloes, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Isa
Hi Marita, Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! 💕 Liefs, Isa
Retouren ging er makkelijk en bedrag werd meteen teruggestort!
Hi Marij, Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! 🥰 Liefs, Isa
In schoenenzaak was mijn maat niet meer voorradig. Gelijk op website besteld en mijn mooie schoenen werden de volgende dag al geleverd. Super snelle service!
Hi Sandra, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze schoenen en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa