Netjes geleverd, goede pasvorm
Ik ben fan!
Lekker vlotte levering en doen wat je beloofd. Prachtige sneakers, heel blij mee!
Duidelijke omschrijving en snel geleverd
Jammer was mijn maat er niet en in een shop gelukkig wel! Fijne schoenen
Mooie schoenen, snelle levering
Hi Malou, Bedankt voor je lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Natascha
Heb smalle voeten en deze schoenen sluiten daar perfect bij aan. Zitten comfortabel
Hi Antonie, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je in Nilla Macy de perfecte match voor jouw voeten hebt gevonden. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's: jij gaat ze rocken! Liefs, Natascha
Mooie schoenen
Hi Esther, Dankjewel voor jouw compliment! Daar worden we blij van 🥰. Liefs, Natascha
God service.
Hi Kamilla, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our service. Enjoy your new VIA VAI sneakers, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Natascha
De website is duidelijk en foto's komen overeen met de werkelijke producten. De levering was snel en het was zorgvuldig ingepakt. Heel erg tevreden. En ook top kwaliteit schoenen.
Hi Corine, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Alles klopt , website , makkelijk bestellen snel in huis , wordt goed op de hoogte gehouden via mail
Hi Debby, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Marleen
Heel blij met mijn schoenen, snelle levering
Hi Agnieszka, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Marleen
Ik wil beide paar schoenen retourneren omdat ze niet passen wat heel jammer is. Nu blijkt dat ik toch een bedrag moet betalen. En ook nog een DPD punt waarvoor ik naar Eindhoven of Nuenen moet!!
Hi Anneke, dank voor je waardevolle feedback. Wat vervelend dat je zoveel moeite moest doen om je bestelling te retourneren! Je kunt voor de retourzending van je bestelling zeker ook kiezen voor DHL. Daarbij is retourneren echt gratis, maar kun je de optie 'extra verzekeren' kiezen.😊 Ik neem per mail nog even contact met je op om e.e.a. te verduidelijken voor je. Sorry voor het ongemak! We zien je natuurlijk graag nog eens terug in onze webshop. Liefs, Marleen
Hi José, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Marleen
Virkelig lækre sneakers fra Via Vie! Flot og moderne design, super komfortable og behagelige hele dagen. Kvaliteten føles rigtig god, og pasformen sidder perfekt fra første brug. Kan varmt anbefales!
Hi Pia, Hvor er det dejligt at læse, at du er så stor fan af VIA VAI! Vi er superglade for kunder som dig ❤️ Kærlig hilsen, Marleen
Prima oplossing op mijn vraagstelling . Daar ook gebruik van gemaakt.
Hi Trudi🌺, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Marleen
Fijne schoenen
Hi Rianne🌸, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Marleen
Snelle bezorging en de schoenen lopen meteen weer fantastisch.
Hi Janne, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Marleen
Perfect service, snel, accuraat
Hi Annemiek🌺, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Marleen
Je connais la marque en boutique pour sa qualité incontestable, son design attrayant et ses prix raisonnables. Par contre c'est la première fois (et pas la dernière) que je commande sur le site qui est très bien conçu et très facile d'emploi. J'ai de plus été agréablement surprise par la rapidité d'exécution : commande passée le 12 janvier à 15h, envoyée à 17 h et chez moi le lendemain matin !! Que demander d'autre ?
Bonjour Jeanine, Waouh, un 10! Un excellent service est exactement ce que nous visons, donc ce compliment nous touche énormément 🥰. Un grand merci et nous espérons vous revoir bientôt sur notre boutique en ligne! Bien à vous, Marleen
Sneakers besteld, maar per abuis niet de juiste versie. Sneakers geretourneerd. Omdat ik wil kijken of retour is ontvangen, probeer ik in te loggen. Lukt mij niet (een aantal keren geprobeerd). Contact gehad met de klantenservice. Zij kon mij ook niet helpen, moest het nogmaals proberen of een nieuw account aanmaken. Als ik dit doe, kan ik niet zien of jullie het retour hebben ontvangen. ViaVai vind ik een geweldig merk, dus deze ervaring vind ik heel vervelend. Mijn score van 3 sterren is gebaseerd op het contact en zeker niet op de schoenen!
Hi Esther🌸, Bedankt voor je review en eerlijke feedback. Dat stellen we absoluut op prijs. We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Het spijt ons te horen dat je je niet goed geholpen voelt, maar we staan altijd klaar om je verder te ondersteunen als dat nodig is. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!❤️ Liefs, Marleen
Prima site en het bestelde komt vlot!
Schoenen van Viavai zitten altijd goed
Hi Gretha, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI-schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Danique
Bestelling komt altijd snel/keurig verpakt en met de juiste info erbij. Top!!!!!
Hi Jolanda, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Marleen
Sneakers goed ontvangen, voldoet aan verwachting en snel geleverd
Hi Mariette🌺, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Liefs, Marleen