Goed, en bestelling snel en goed ontvangen!

Snel en prima afgeleverd

Top!Aanrader om hier je nieuwe shoes te bestellen!

Handige webshop, erg vlotte verzending en bovenal superschoenen van Via Vai!

Duidelijk, eerlijk, snel.

Duidelijk, eerlijk, snel

Snelle reactie, goede service

Na het ontvangen van een beschadigde schoen, nam ik contact op via whatsapp. Er kwam snel reactie en een oplossing waar ik tevreden mee was. Een niet beschadigd paar schoenen volgde snel, daar zat een persoonlijk bericht bij betreft de schade(afhandeling). Ik ben tevreden.

Snel en goede service retourneren

Lopen heerlijk Oqel sneakers als laarsjes!

Lopen als pantoffels

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Gewoon de beste schoenen die er zijn!

Ik heb altijd mooie schoenen met een lederen binnenwerk en kan er jaren mee vooruit! Goede service. Bekwame en leuke klantenservice! Voor mij geen ander merk dan alleen maar VIAVAI <3

Snelle service en de schoenen zijn top

Vlotte afhandeling en goede kwaliteit !

Zoals gewend zijn de producten van Via Vai kwalitatief goed. Mooie materialen worden er gebruikt. Daarnaast is de afwerking ook altijd keurig, ook wel degelijk genoemd. Je betaalt wat, maar dan heb je ook wat.

Super blij met mijn nieuwe sneakers

Prachtige sokken

Draag al jaren de viavai sneakers en daarbij ook de sokken van dit merk De sokken zien er prachtig uit maar zitten ook heel erg lekker

Super schoenen!

Ik wil niet meer anders.

Prachtige laarsjes en snel bezorgd

Heel blij met mijn nieuwe laarsjes. Mooie prijs.

Fijne webshop

Fijne webshop met een overzichtelijke website en een vlot bestelproces. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Ik ben erg tevreden en zal hier zeker vaker bestellen.

Super geholpen

Nav een aankoop had ik vragen. Via whatsapp vraag gesteld en super snel kreeg ik antwoord en werd alles direct opgelost Echt super! De muts en de sjaal zijn ook echt heel fijn

Snelle levering en prachtige laarzen

Snelle levering, de laarzen zijn prachtig. Heel mooi leer en voor mij een goede pasvorm.

Super snelle levering

Wauw zo snel, dank je wel@

Snelle levering,

Koop al jaren jullie merk schoen, zitten heerlijk en gaan lang mee... niet de goedkoopste, maar zeker t geld waard

Snelle levering, mooie laarzen

De bruine laarzen die ik besteld heb zitten perfect en zijn super mooi en snel geleverd.

Prima artikel, goed verpakt en snel geleverd

Prachtige laarzen Ashley Do

Perfecte pasvorm en tijdloos erg blij mee!❤️

Alles mooi

Geen enkel probleem bij bestelling en levering

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC