Prachtige sandaal

Lopen fantastisch

Goede service, mooie schoenen

Supersnelle levering van geweldige schoenen en fantastische service..

De producten zijn in 1 woord geweldig. Mooi en zeer goede pasvorm. Levering is altijd heel snel, meestal de dag erna. Ook jullie service is uitmuntend. Zeer snelle reactie en een eventuele klacht wordt direct en naar tevredenheid opgelost. Kortom, dit bedrijf is een echte aanrader!

Ook via de chat. Vraag over mijn punten. Snel opgelost.

Wat ik alleen miste is de persoonlijke touch van de vorige bestelling. Het veel plezier kaartje en de kleine attentie.

Dansend de zomer in met mijn nieuwe sneakers!

Snelle levering, top kwaliteit! Schoenen zitten heerlijk en je kunt er direct de hele dag mee op pad zonder pijnlijke voeten. Heb al meerdere schoenen bij jullie besteld en ik kreeg voorheen altijd een handgeschreven kaartje. Jullie kaartje gebruik ik vaak als voorbeeld tijdens mijn lessen die gaan over klantenbinding. Helaas heb ik het handgeschreven kaartje deze keer gemist.

I'm very satisfied

This is my first time ordering from VIA VAI. I ordered beautiful sneakers in two different sizes, but unfortunately, they didn't fit, so I had to return them. I’m really sorry about that. The delivery was fast, and so was the return process. I received my money back quickly. Everything was as it should be. I’m thrilled. Thank you!

Snelle levering en netjes verpakt

Nette en vlotte bezorging. Sneakers zijn mooi maar lopen niet lekker. Het gaat om de Isa Bo. Ik koop al jaren sneakers van Via Vai dus dit was wel een tegenvaller.

Mooie schoenen , maar 1 schoen knelt moet ik echt inlopen

Mooie schoenen , maar 1 schoen knelt moet ik echt inlopen

Superfijn contact

Elastieken veters én nieuwe sneakers zijn te gek!

Super service!

Heel veel gekocht bij Yaya en de dames in Utrecht leveren een super service. Een trui die ik achteraf nog wilde hebben maar online was uitverkocht hing daar wel in de winkel. Na een belletje hebben zij deze opgestuurd en had ik hem in twee dagen binnen. Met een lieve kaart erbij! Met een tikkie heb ik kunnen betalen en heb zelfs een bon erbij gehad. Dit kom je niet vaak tegen.

Alles klopt bij Via Vai !

Makkelijk te bestellen snelle levering kwaliteit schoenen heel erg goed. Super blij ermee!

Keurig, veilig verpakt, komt overeen met plaatje on line shop. Duidelijk afleverdatum gemeld, gemaild.

Ik had een klacht over mijn bestelde sandalen en die klacht is snel in behandeling genomen en prima opgelost

Snelle levering en eenvoudig retourproces

Ik heb meerdere bestellingen gedaan omdat de maat niet goed was. Wordt snel geleverd en ook het retourproces is eenvoudig en wordt snel verwerkt.

Makkelijk bestellen en volgens afspraak geleverd

Moest even wachten op mijn bestelling, omdat ze nog niet op voorraad waren. Toch eerder bezorgd dan verwacht. Helaas niet juiste pasvorm voor mij. Makkelijk terug te sturen en nette afhandeling.

Altijd blij met schoenen van via vai

Leuke schoenen. Uitstekende pasvorm. Snelle levering

Super goede service

Mijn bestelde paar was niet goed, contact opgenomen en een supersnelle goede service. Helemaal top en met een persoonlijk bericht.

Mooie webshop

Had de sneakers die ik zocht gezien in een kledingzaak, maar waren daar niet meer in mijn maat. Daarom via de webshop deze sneakers gekocht. Webshop was goed vindbaar en de sneakers die zocht waren gelukkig nog voorradig. Sneakers lopen perfect en licht. Goede pasvorm, gemaakt van mooie materialen. Kortom heel blij met mijn aankoop.

Goede service. Ook bij retourneren

Schoen passen altijd goed! Fijne pas vorm

Uitstekend!

Heel prettig en duidelijk contact

Uitstekend!

Fijne webshop, overzichtelijk en voor mij alleen nog maar sneakers van VIA VAI!

Zoals het hoort te zijn

Snelle levering, netjes verpakt, goed retourbeleid toen ik meerdere kleuren had besteld. Hele mooie schoenen.

Fantastische Service

Goede service maakt echt een groot verschil, als de winkel, het merk, de klant serieus neemt en haar best doet maakt dat ik zeker weer terug kom. Marketing 101

Snelle levering, attente verpakking

Goede klantenservice