Nice shoes, quickly sendet to germany ♥️
Hi Sabine, Wow, a 10! ❤️ How nice to read that everything went so smoothly. Hope to see you again for a visit to our webshop! Liefs, Kate
Met de shop tevreden echter hrb uk meerdere malen mieten mailen omdat mij pakket niet werd geleverd door DHL. Vond dit niet fijn en werd ook niet vriendelijk te woord gestaan door medewerker DHL. Na meerdere mails na viavai is dit op gepakt en kwam mijn pakket na ruim een week ba bestellen alsnog binnen
Hi Eugenie, Bedankt voor jouw positieve review en feedback. Jammer om te lezen dat bezorging iets minder soepel is verlopen. Hoewel dit grotendeels buiten onze macht ligt, nemen we jouw waardevolle feedback zeker mee in onze samenwerking met DHL. Gelukkig heb je de schoenen later alsnog ontvangen 😊. Heel veel plezier ermee & graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Het merk Via vai is echt top. Elk jaar komt er weer een prachtige collectie uit. Super gaaf. ❤️ De schoenen lopen altijd heerlijk.
Hi Petra, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe Lola Rayne loafers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Ze helpen goed. Reageren op vragen. Zeer goede kwaliteit.
Hi Marianne, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en onze schoenen. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Isa
En de “laatste” paar schoenen (waar ik ze voor kocht) deden wat ik van ze verwachte. Nl. 21 uur op lopen.
Hi Denise, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's! 🥰 Liefs, Isa
Duurde wat langer deze keer omdat t niet op voorraad was. Maar peffect kreeg twee paar !
Hi Jeanine, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Onze excuses dat het deze keer wat langer duurde vanwege de voorraad, we waarderen je geduld! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's 💕 Liefs, Isa
Paar vragen gesteld en er zijn heldere oplossing geboden.
Hi Petra, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt! liefs, Isa
Makkelijke website en service
Hi Carmen, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 💗. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Heel makkelijk en goed overzicht
Hi Monique, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! 🥰 Liefs, Isa
Dure sneakers gekocht (219,95), maar blijf mijn enkel open lopen. Op 2 plekken aan mijn linkervoet tot bloedens toe... Balen.... Mijn vorige ViaVai's lopen héérlijk. Die heb ik al jaren....
Hi Shoe lover, Wat ontzettend vervelend om te horen dat je last hebt van de sneakers. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we willen dit graag samen met je oplossen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat de opties zijn! 💛 Liefs, Isa
Bij een retour werd je direct op de hoogte gebracht .
Hi Karina, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en het retourproces ook helemaal naar wens verliep. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Isa
foto opgestuurd schoonmaak spul gehad .Had zelf al de zelfde nieuwe besteld van weer 199,00 omdat er al maten uitverkocht zijn. Schoen is voor tachtig % schoon geworden. Dit aan klantenservice door gegeven maar niets meer gehoord Had op korting op mijn volgende Vla Vai schoenen gehoopt omdat ik vaste klant van via vai schoenen ben. Groetjes Herma den Reijer.
Goede keus ,snelle levering
Hi Nathalie, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! 💕 Liefs, Isa
Mooie schoenen, fijne mensen en goede service!
Hi Liesbeth, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Zie boven
Hi Annemieke, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Isa
Goede website, overzichtelijk en goede service
Hi Anneloes, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Liefs, Isa
Helemaal goed
Hi Jeanet, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Isa
Levering en betaling correct en vlot
Hi Ann, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Liefs, Isa
Draag al zoveel jaren ViaVai schoenen ivm de fijne pasvorm, modieus en van zeer goede kwaliteit.
Hi Monique, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Isa
Snelle levering, prachtige schoenen van goede kwaliteit. Ook retourneren netjes en snel afgehandeld. Aanrader!
Hi Shoe lover, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Isa
Het kwam op tijd
Hi Petra, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering. Liefs, Isa
Makkelijk bestellen, vlot en keurig verpakt geleverd!
Hi Anja, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Liefs, Isa
Zien er precies uit als op foto. Maat klopt ook prima.
Hi Carla, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Zeer blij met mijn nieuwe schoenen. Snel geleverd
Hi Hilde, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe schoenen. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Isa
Duidelijke website goede levering en mooie kwaliteit schoenen.
Hi Diane, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa