En natuurlijk weer een paar hele mooie sneakers!
Perfecte levering en schoenen
Hi Jet, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Marleen
Administratie op orde. Bij sommige webshops duurt order en retour verwerking zo 2 a 3 weken. Via vai handelt dit binnen enkele dagen af.
Goede en snelle levering
Mooie schoenen die superlekker zitten. Mooi en comfort gaat echt wel samen
Al meerdere schoenen van ViaVai en hebben een fijne pasvorm.
Retour is nog steeds niet verwerkt. Duurt erg lang.
Hi Janette, bedankt voor jouw review en feedback. Wat vervelend dat je terugbetaling langer duurt dan je had verwacht. 😞 We hebben je retourzending op 23 oktober in goede orde ontvangen. We hopen dat je begrijpt dat het even kan duren voordat je retour verwerkt is en de terugbetaling in gang wordt gezet. We streven ernaar om dit binnen 10 werkdagen te doen. Bedankt voor je geduld en sorry voor het ongemak! ❤️🍀
Tudo correu muito bem!!!!
Hi Maria, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our service and quality. Enjoy your new VIA VAI boots, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Tenha um bom dia! Love, Natascha
Snelle levering,
Hi Kathy, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Duidelijke website en snelle levering
Hi Natasja, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Liefs, Natascha 😉
Ik dacht dat er geen fijnere en betere schoenen waren voor mij als Redrag maar wel dus deze zitten nog beter en fijner Ik ga voor het voorjaar zeker hier weer schoenen/ sneakers bestellen ik ben zeer tevreden
Hi Mariëlle, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Visavond stelt nooit teleur. De schoenen vallen altijd op maar en ze lopen zo fijn. Wil nooit andere sneakers.
Hi Annette, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️ Liefs, Natascha
Top, snelle bezorging en goede kwaliteit. Heel blij met de schoenen
Hi Floor, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI Sam Levi. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Natascha
Super goede klantenservice!
Hi Conny, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Natascha
De informatie over de producten worden goed aangegeven. De sneakers zijn erg mooi en de kwaliteit is goed. Een ander woord voor Via Vai is snelle levering, goede kwaliteit en goede informatie.
Hi Irene, Wat mooi om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Idem
Hi Ine, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Alle schoenen die ik van jullie heb zijn top. Helaas waren de laatste te groot en moest ik ze terug sturen. Ontvangen via DHL en terug via DPD is al onlogisch en verwarrend, maar in onze buurt zijn daar ook nauwelijks inleverpunten voor. Dat weerhoud mij ervan om weer te bestellen.
Hi Ardine, dank voor je waardevolle feedback. Je kunt voor de retourzending van je bestelling zeker ook kiezen voor DHL. Ik neem per mail nog even contact met je op om e.e.a. te verduidelijken voor je. We zien je natuurlijk graag nog eens terug in onze webshop! Liefs, Natascha
Ik heb contact gehad met de Customer Service Representive en zij heeft mij fantastisch geholpen.
Hi Margreet, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Natascha
Snelle levering, makkelijk retourneren
Hi Jolanda, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Natascha
Deze schoenen zitten als pantoffeltjes. Krijg ook veel complimenten. Enige nadeel is dat de onderkant erg glad zijn. Daarom heb ik er anti slip zooltjes onder laten zetten.
Hi Marjan, Bedankt voor jouw positieve review en feedback. Wat fijn om te lezen dat je uiteindelijk helemaal tevreden bent met jouw nieuwe loafers! 🥰 Mocht je hier nog eens tegenaan lopen kun je met een stukje schuurpapier met een fijne korrel of een (nagel)vijl de onderkant van de zolen opschuren. Dit is een eenvoudige manier om het oppervlak direct ruwer te maken. Hopelijk heb je wat aan deze tip. We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Liefs, Natascha
Mooie schoen lopen heerlijk!
Hi Judith, Bedankt voor je lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Natascha
Schoenen zijn erg mooi verpakt.
Hi Nelly, Wat maak je ons blij met deze review! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️ Liefs, Natascha
Netjes op tijd binnen
Hi Geesje, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Natascha
Goed!
Hi Ingrid, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
snelle service
Hi Maaike, Bedankt voor je positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en levering. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Natascha