Er wordt goed nagedacht hoe je samen iets kunt oplossen
Hi Jenny, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Schoenen besteld, werden gelijk de volgende dag verzonden. Helaas net te groot en een maat kleiner niet meer verkrijgbaar. Daarom retour gestuurd. Werd ook daarna gelijk weer verwerkt. En heel fijn geen verzendkosten wat het laagdrempeliger maakt om toch de gok te wagen.
Hi Marga, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Jammer dat je maat niet meer verkrijgbaar was. Je kunt via de webshop altijd een notificatie instellen om een seintje te krijgen wanneer je maat weer op voorraad is. We zien je graag nog eens terug! Liefs, Natascha
De schoenen zijn altijd goed maar misschien bij bij opties van bezorgen beter aangeven waar je uit kan kiezen. Verder prima geregeld.
Hi Ebrien, We willen je bedanken voor je waardevolle feedback. Je opmerking nemen we mee in de ontwikkeling van onze webshop, zodat we kunnen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug! 😊 Liefs, Natascha
Mooie schoenen en snel geleverd!
Hi Christel, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Liefs, Natascha
Mijn schoenen gingen helaas heel snel kapot. Dit heb ik gemeld en samen is er gekeken naar een passende oplossing. Een bedrijf die service hoog in het vaandel hebben staan! Al jaren fan, normaal koop ik ze in de winkel, maar dit keer via de eigen website!
Hi Liselot, Wauw, bedankt voor je positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Natascha
Ik ben helemaal blij met de sneakers van ViaVai
Hi Sieneke, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️ Liefs, Natascha
Als je belt, meteen iemand aan de telefoon, geen keuzemenu en meteen een antwoord op je vragen. Super! Daarnaast een fantastisch schoenenmerk met prachtige collecties.
Hi Anja, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI en onze service. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit, trendy en vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Leveren vlot en makkelijk, retourneren en terugbetalen véél lastiger en trager.
Hi Karin, Bedankt voor jouw review en feedback. Allereerst, mijn oprechte excuses dat het verwerken van je retourzending langer duurde dan je van ons mag verwachten. Ik ben er direct voor je achteraan gegaan. Zojuist is jouw retour verwerkt en ben je hierover per mail op de hoogte gesteld. Binnen 1 à 2 dagen ontvang je het geld terug op je rekening. Nogmaals excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! 😊 Liefs, Natascha
Goede site en na retouren snel aankoopbedrag teruggestort.
Hi Marianne, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Natascha
Als er iets niet goed is staan ze voor hun klanten klaar...goeie service...dikke vette 10
Hi Ellen, Bedankt voor je compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Liefs, Natascha
Schoenen besteld en de volgende dag al geleverd, echt top service.
Hi Anna, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Natascha
Bij telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
Zoals steeds werd mijn bestelling zoals beloofd snel geleverd. De door mij bestelde lage laarsjes zijn ook weer van onberispelijke kwaliteit, mooi afgewerkt en aangenaam om dragen. Ik heb schoenmaat 37 voor sandalen en slingbacks. Voor laarzen verkies ik eerder schoenmaat 38 en deze zitten dan ook perfect.
H Nadine, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI enkellaarsjes. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Natascha
Altijd lastig om sandaaltjes te kopen: bbehalve bij jullie! En mooi dubbel-leer: top!
Hi Xandra, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Veel plezier met jouw nieuwe sandalen en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Makkelijk en overzichtelijke website. Deze wordt goed up-t0-date gehouden. Persoonlijk berichtje in de verpakking, altijd leuk en wordt gewaardeerd!
Hi Monique, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Natascha
Dit maakt het winkelen aangenaam en gemakkelijk..
Hi Erica, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk tot snel! Liefs, Natascha
Levering heel snel. Vraag aan de klantenservice : top geholpen
Hi Gerrie, Bedankt voor je compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Natascha
Goede ervaring. Snelle levering en website is ook overzichtelijk.
Wauw, een 10! Dank je wel Annemiek! ❤️ Liefs Marleen
mooie website met veel leuke schoenen, erg overzichtelijk !
Hi Katrien, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze webshop en collectie. Heel veel plezier van je paar & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Goede service en de volgende dag al bezorgd!
Mooie schoenen en een uitstekende service.
AL een aantal keren schoenen besteld via de webshop. Maatvoering klopt. Snelle levering. Zeer tevreden.
De schoenen passen goed ,gaan lang mee en zitten heerlijk. Prijzig maar van goede kwaliteit.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en snelle levering. Dit was trouwens niet de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Zeker aan te bevelen.
Mooie collectie en makkelijke webshop
Hi Antoinette, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate