Prima webshop. Prima afhandeling van je bestelling en retournering.
Hi Monique, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Mooie schoenen. Snelle levering en goede afhandeling retouren
Hi Laura, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Zien er fraai uit en lopen goed. Eigen steunzool kan er in. Moet nog enigszins wennen aan verlengde hak, maakt het afwikkelen anders.
Hi Marion, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Dash sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Altijd goed. De pasvorm is perfect.
Hi, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met de Taara Jade enkellaarsjes & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
De schoenen van Via Vai zijn voor mij altijd goed. Ze zijn modieus en de pasvorm en maat is altijd goed. Snelle levering dus prima online te bestellen
Hi Nina, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new Noelle Rox & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Roselie
Ik kreeg schoenen binnen met wat fabrieksfouten en dat hebben ze netjes opgelost. Meteen een nieuw paartje opgestuurd, zonder dat ik eerst de andere moest terug sturen. Makkelijk en snel bereikbaar en schoenen zijn snel binnen.
Hi Abigail, We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Gelukkig hebben we het op deze manier goed kunnen maken. Jij blij, wij blij! 😊 We wensen je veel plezier met je nieuwe Sue Knit boots en hopen je nog eens terug te zien in onze webshop! Liefs, Roselie
Vrijdag besteld en zaterdag meteen in huis. Zo ontzettend blij mee, want ik had ze zondag nodig! Ik bestel al mijn schoenen alleen nog maar bij VIA VAI!
Hi Esther, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Goede service, mooi en snel geleverd, prachtig verpakt.
Hi Carolien, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Kwaliteit is zoals altijd goed en perfecte levering
Hi Leonie, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Hi Wies, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Goede communicatie en service!
Hi Marianne, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de communicatie. We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Te veel keus! Haha Overzichtelijke site, snel in huis en heel lief, een persoonlijk kaartje!
Hi Jolanda, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Dat de schoenen van Via Vai fantastisch zijn wist ik al wel. Maar de service krijgt ook een dikke prima.
Hi Magareta, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Heel mooie collectie en super snelle levering.
Hi Lieve, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Ik woon in België en wilde schoenen retour sturen in Nederland. Lukte niet, toen 2 keer klantenservice gebeld. Tot 3 keer toe niet gelukt om te retourneren. De 4e keer is het wel gelukt vorige week, echter nog altijd geen geld retour gekregen van jullie. Ook geen bevestiging van de retour gehad van jullie per mail. Ik maak mij zorgen of ik het geld wel terug krijg.
Hi Cindy, Bedankt voor jouw review en feedback. Allereerst, onze oprechte excuses dat het verwerken van je retourzending langer duurde dan je van ons mag verwachten. We zien dat je retour op 26 oktober is verwerkt en de terugbetaling in gang is gezet. Dit betekent dat het bedrag ondertussen op je rekening zou moeten staan. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Daarom hebben we je per mail nog even contact met je opgenomen. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Roselie
Verzorgd, goede service
Hi Maria, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en heel graag tot ziens! Liefs, Dominique
Geleverd volgens afspraak, laarsjes lopen heerlijk, mooie kwaliteit.
Hi Petra, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over jouw nieuwe VIA VAI's. Go rock your Noelle Rae boots & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Dominique
Website is eenvoudig en interactief
Hi Sylvia, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Dominique
Snel, duidelijk en eenvoudig
Hi Astrid, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend
Hi, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Hi Hulya, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Daar doen we het allemaal voor 🥰. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Roselie
De schoenen waren onwijs mooi en comfortabel en het voelde niet alsof ik ze moest 'inlopen'. Ik zag alleen een klein vlekje en ik wilde echt een perfect paar omdat het voor mijn bruiloft is. Het vlekje zou niet direct opvallen, maar op foto's zie je juist details. Ik vroeg of ik een nieuw paar mocht ontvangen en dit werd met veel vriendelijkheid gedaan. Ik kreeg het nieuwe paar super snel binnen, met en persoonlijk kaartje én een reepje chocolade. Oh en een retoursticker! Super fijn.
Hi Willemijn, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. We voelen ons vereerd dat we deel mogen uitmaken van je bruiloft en wensen je een prachtige dag toe ❤️ Liefs, Roselie
Snelle levering, achteraf betalen
Hi Suzanne, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw Eveline Clark enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Wat moet ik er van zeggen? Bijna al mijn schoenen zijn van Via Vai. Een echte fan dus.
Hi Nies, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Roselie
Snelle levering, Jammer dat jullie net niet meedoen aan elle weekend actie, Klein beetje korting was leuk geweest
Hi Petra, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ We hebben inderdaad niet meegedaan aan het Elle Smart Shopping weekend, maar wist je dat je als VIA VAI member kan sparen voor leuke goodies en kortingen? Meer informatie hierover vind je op onze website en op jouw account pagina. We wensen je veel plezier met je nieuwe Bobbi Strip boots. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie