Fijne enkellaarsjes. Goede en nette bezorging
Hi Diete, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe Kailee Creek enkellaarsjes en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle en goede service
Hi Karin, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
De schoenen zouden pas eind oktober komen, maar kwamen al begin oktober. En ze zitten helemaal heerlijk.
Hi Nelline, Super bedankt voor het compliment! 😘 Wat fijn dat je eerder van je nieuwe VIA VAI´s kan genieten dan verwacht. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Mooie, suède laarzen die heerlijk lopen!
Hi Fiona, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag je nieuwe VIA VAI laarsjes draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Roselie
Erg tevreden over mijn nieuwe VIA VAI schoenen. Ze lopen fijn en levering conform gegevens op de website!
Hi Linda, Wauw, bedankt voor de 10! 🥰 Fantastisch om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Veel plezier met je nieuwe Taara Jade laarzen. You'll rock them! Liefs, Dominique
Snelle goede service
Hi Wendy, Wauw, bedankt voor deze positieve review! 🥰 Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Top! Snelle levering, mooie producten
Hi Suzanne, Bedankt voor het delen van deze positieve review! Wat fijn dat je nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Veel plezier met jouw Posy Jayde sneakers & graag tot ziens! ❤️ Liefs, Dominique
Xx
Hi Angela, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Mooie laars, heel blij mee. Pasvorm heel goed! Leuke persoonlijke noot bij de verpakking. Ga zo door!
Hi Yvon, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. We wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Goeie service,mooie sneakers,zeer tevreden
Hi Wouter, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Nette levering, ook goed service!
Hi Gemma, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe Anika Cliff enkellaarsjes en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Goede service, mooi schoen in Europa vervaardigd jammer dat er geen 1/2 maaten zijn .
Hi Anja, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Daarnaast willen we je bedanken voor waardevolle feedback. Dit nemen we weer mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Roselie
Site en bestelling info over levering top. Alleen vertraging opgelopen fout DHL. Extra lang moeten wachten. Schoenen binnen en lopen heerlijk.
Hi Diana, Bedankt voor jouw positieve review. Onze excuses dat je nieuwe VIA VAI sneakers wat vertraging hebben opgelopen. Gelukkig heb je ze ondertussen binnen en ben je er blij mee. Dan waren ze het wachten sowieso waard 🥰. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Makkelijk besteld en snel geleverd Zou leuk zijn als je vaker besteld je daar ook voor beloond wordt
Hi Monique, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en de levering. Speciaal om onze loyale klanten in het zonnetje te zetten, hebben we de VIA VAI Community ontwikkeld. Als member van de VIA VAI Community spaar je automatisch bij iedere aankoop punten. Voor iedere uitgegeven euro, ontvang je 1 punt. Hiermee kan je sparen voor gratis goodies of kortingscodes. Ben je nog geen lid van de VIA VAI Community? Maak dan snel een account aan op onze website, zodat je profiteert van deze exclusieve voordelen. Liefs, Roselie
Snelle en goede service! En er zat nog een leuke tas bij.
Hi Miranda, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Roselie
Besteld en de volgende dag kon ik met mijn nieuwe schoenen op stap
Hi Miranda, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI enkellaarsjes. You'll rock them! 😘 Liefs, Roselie
Ruime assortiment van laarsjes tot sneakers. Mooie materialen. Snelle levering. Leuk verpakt.
Hi Sabine, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Duidelijke site en super snel in huis!
Hi Sandra, Wauw, bedankt voor deze positieve review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Heel veel plezier met je nieuwe Nora Sooth sneakers & hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Leuke sneakers
Hi Lya, Wat maak je ons blij met deze review! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Nora Sooth sneakers & hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
...
Hi Saar, Bedankt voor jouw positieve review ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Zwart bruine sneakers besteld, super snel binnen. Ze zitten heerlijk.
Hi Lia, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met je nieuwe Nora Sooth sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Nice and beautiful boots
Hi Anette, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you're a fan of our boots! Enjoy your new VIA VAI ankle boots, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Roselie
Mijn eerste bestelling retour gestuurd omdat de laarsjes iets te klein bleken, een verkeerde maat gekozen, maar binnen een week al geld terug. Op zondag nieuwe (maat groter) besteld en maandagavond al in huis, helemaal top! Blij met ViaVai.
Hi Hetty, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI laarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle levering, netjes verpakt en altijd leuk openmaken met een geschreven kaart erin. Geeft het een heel persoonlijk en betrokken gevoel .
Hi Marijke, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken 🥰. We wensen je veel plezier met je nieuwe Eveline Cass enkellaarsjes en hopelijk mogen we je snel nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Duidelijkheid in de webshop
Hi Els, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. We wensen je veel plezier met je Shelly Blaze enkellaarsjes en hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie