Super mooi merk via vai! Snelle levering! Top!
Hi Monique, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's, you'll rock them! Hopelijk mogen we je snel weer in onze webshop verwelkomen! Liefs, Dominique
Mooie schoenen, prima kwaliteit
Hi Linda, Wauw, bedankt voor de 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je nieuwe VIA VAI's en de kwaliteit ervan. Go rock your Noelle boots! ❤️ Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Indiana Leaf loafers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Snel geleverd, tas cadeau altijd fijn!
Hi Anja, Thanks voor het delen van je positieve review! Wat leuk om te lezen dat je blij bent met het extraatje 🥰. Heel veel plezier met jouw nieuwe Pepper Jyll sneakers & graag tot ziens! Liefs, Dominique
Snelle verzending en keurig verpakt, ik ben erg blij met mijn nieuwe sneakers! Ze vallen ook goed op maat.
Hi Monique, Jij blij, wij blij! ❤️ Enorm bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over jouw nieuwe Posy Jen sneakers. You'll rock them! Heel graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Goede service!
Hi Gul, Bedankt voor het delen van je review en feedback. Allereerst, mijn oprechte excuses dat het verwerken van je retourzending langer duurde dan je van ons mag verwachten. Inmiddels is jouw retour is verwerkt en hebben we per mail contact met je opgenomen hierover. Nogmaals excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! 😊 Liefs, Dominique
Original review
Retour verwerking duurt te lang
Snel bezorgd en makkelijk terug te sturen
Hi Marieke, Wow, thanks voor de 10! Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Veel plezier met de Bobbi Strip die je hebt gehouden! 🥰 Graag tot ziens! Liefs, Dominique
Heldere site, snelle levering en mooi en netjes verpakt
Hi Petra, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Jayde sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Top kwaliteit en service
Hi Taraneh, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Nora Sade sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Fijne website Prachtige collectie Zeer goede kwaliteit
Hi Carlien, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we enorm blij van 🥰. Veel plezier met je nieuwe Lilla Seven laarzen. Jij gaat ze rocken dit seizoen! Tot ziens in onze webshop, Carlien! Liefs, Dominique
Leuke website met heel veel keus. Van sneakers tot enkellaarsjes. Van sandalen tot laarzen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Natuurlijk de service, Gratis verzending, en je kunt met ideal, of klarna betalen. Ik ben zeer tevreden. Ik loop alleen maar op Viavai.
Hi Gerda, Wat een enorm leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Heel veel plezier met je nieuwste aanwinst, de mooie Noelle Rae laarsjes. Go rock them & graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Kwaliteitsproduct, juiste maatvoering en goede service.
Hi Jose, Wauw, bedankt voor de 10! Fantastisch om te lezen dat je zo te spreken bent over onze kwaliteit en service. Precies waar we voor staan ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe Taara Jade laarzen & graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Erg klantvriendelijk en super mooie laarsjes!
Hi Mar, Wauw, wat maak je ons blij met deze review! 😍 Super om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze klantenservice. Heel veel plezier met jouw Noelle Rox laarsjes. You'll rock them! Liefs, Dominique
Ik heb 3 paar ViaVai schoenen, zou zeker nog meer willen :). Alleen lopen ze helaas niet zo fijn, vooral als je wat lange afstanden moet lopen.
Hi Fatos, Bedankt voor het delen van jouw review. Wat fijn om te lezen dat je onze schoenen mooi vindt! Het kan goed zijn dat je jouw VIA VAI's nog wat beter moet inlopen. Al onze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat na verloop van tijd soepeler wordt en zich gaat vormen naar je voeten. Hopelijk voelen ze dan ook bij lange afstanden comfortabel aan! 😊 Heel veel plezier met je nieuwe Noelle Rox laarsjes & graag tot ziens! Liefs, Dominique
Schoen te smal ivm steunzolen. Retour is uitstekend verlopen
Hi Mieke, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn om te lezen dat het retourproces je goed is bevallen. Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop! 🥰 Liefs, Dominique
Prachtige schoenen, snelle levering
Hi Bianca, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Veel plezier met jouw Eveline Clark laarzen. You'll rock them! Liefs, Dominique
Ik draag al jaren Via Vai door de hoge kwaliteit schoeisel die ze hebben. Nu ging er toch iets mis met een paar speakers, en geweldig opgelost!
Wauw, enorm bedankt voor deze enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Daar doen we het allemaal voor ❤️. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Ordered my new boots online. The delivery went really quickly and the shoes are just that what I was looking for. Love how they fit. VIA VAI shoes never hurt my feet or toes but always feel really soft and stable...
Hi Iris, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our service and quality. Enjoy your new Eveline Clark boots, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Dominique
I didn’t receive any notification that my delivery has reached the parcel shop. Because of this I didn’t pick it up there of course. Because of this it had been returned after some days without picking it up. When I asked your shop, when I can receive my package, I was told that it was already on its way back…. I’m very, very unhappy about this.
Hi Laura, Thank you for your review and feedback. First of all, my sincere apologies that you didn't receive a notification about the delivery status of your order. We contacted you by email and offered you a solution. Hopefully this works for you! 😊 Hope to see you soon in our webshop! Love, Dominique
Geweldig merk, schoenen zitten heerlijk!
Hi Anja, Enorm bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen dat je nieuwe VIA VAI's heerlijk zitten. Veel plezier met jouw Avery Cath loafers & graag tot ziens! 🥰 Liefs, Dominique
Snel en goed
Hi Noes, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
super goed
Hi Miranda, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je Nora Sooth sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Prachtige sneakers gekocht voor 180 euro. Helaas had ik een paar gekocht die ik terug moest sturen, vanwege een fout in de kwaliteit van de schoenen. Eenmaal terug bleken ze nog niet aan de gewenste kwaliteit te voldoen. Er was iets mee en ik zou naar een schoenmaker moeten om ze te laten 'fixen', wat betekent dat je extra kosten zou maken voor nieuwe schoenen. Vanuit VIA VAI ben ik direct heel erg goed geholpen en is er een zeer goede oplossing aangedragen voor mijn klacht. Het is fijn dat er een serieuze klachtafhandeling is en dat er naar de klant wordt geluisterd. Na de tegenvaller kan ik nu oprecht heel blij zijn met mijn nieuwe paar schoenen die wederom prachtig zijn en heerlijk zitten! Hartelijk dank voor de perfecte service!
Hi Cindy, Bedankt voor je review en feedback. Allereerst, mijn oprechte excuses dat de kwaliteit van jouw VIA VAI sneakers niet aan de verwachtingen voldoet. Dit is absoluut niet de bedoeling en gaan we uiteraard voor je oplossen. We hebben je hierover zojuist benaderd via mail! 😊 Liefs, Dominique
Original review
Prachtig ogende sneakers gekocht voor 180 EURO (bij Shuz). In mei, 5 dgn na aankoop, moeten terugsturen omdat de gympen gelijmd zijn en de zool helemaal losliet van de schoen. Dit was de linkerschoen. Ik heb de hele zomer op slippers gelopen en draag nu, de nog steeds schitterend ogende sneakers, pas weer, maar de rechter schoen zie ik nu al 'los' raken bij de zool. Ik kan het gewoon niet geloven voor deze prijs. Naast het feit dat je zelf een voetbedje of zooltje erin moet leggen, komt het erop neer dat je nieuwe schoenen eigenlijk meteen al moet laten (sterk)maken bij een schoenmaker. Zo wordt het allemaal wel erg duur. Vind ik echt balen. Er lijkt aan de kwaliteit geen tijd/geld besteedt.
Of ik nu loafers heb van Via Vai of Laarsjes met hak, ze zitten perfect! Heb vorige week een bruiloft gehad en de nieuwe laarsjes met blokhak voor het eerst gedragen en meteen de hele dag en avond! Gedanst en gedanst, heel mijn lijf deed zeer behalve mijn voeten!
Hi Chantall, Wat een leuke review! Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Gaaf om te lezen dat de Lilla Seven laarzen helemaal party-proof zijn 😍. Veel plezier ervan en heel graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Hele goede kwaliteit en snelle levering
Hi Caroline, Wow, bedankt voor de 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en kwaliteit. Go rock your Jil East boots ❤️ Graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique